{}

Paul Mitchell (43 kpl)

Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist hoitosuihke 500 ml

Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist h...

Awapuhi Moisture Mist kosteuttaa, antaa kiiltoa ja elvyttää hiuksia. Jättää hiukset ilmaviksi, poistaa sähköisyyttä ja palauttaa luonnollisen kosteustasapainon.

Tuoteinfo:

Kosteuttava ja elvyttävä suihke hiuksille ja iholle. Suihkuta kauttaaltaan pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Voidaan käyttää myös iholle.

3,875 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell Instant Moisture Daily shampoo 500 ml

Paul Mitchell Instant Moisture Daily...

Kosteuttava ja elvyttävä mieto shampoo, joka suojaa ja hoitaa hiusta. Tuuheuttaa ja korjaa syvältä hiuksen rakennetta tehden hiuksista kiiltävät ja tuuheat. Kosteuttaa hyvin myös hiuspohjaa.

Tuoteinfo:

Kosteuttava ja elvyttvä shampoo. Hiero pieni määrä tuotetta kosteisiin hiuksiin. Vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

4,6667 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell Express Dry® Dry Wash® kuivashampoo 252 ml

Paul Mitchell Express Dry® Dry Wash®...

Kuivashampoo raikastaa hiukset pesukertojen välillä jättäen ne puhtaan tuntuisiksi ja tuoksuisiksi. Poistaa kevyesti lian ja rasvan, kun suihkutetaan tyveen ja harjataan läpi hiuksien. Puhtaisiin hiuksiin käytettynä antaa rakennetta ja ryhtiä sekä pidentää kampauksen kestoa. Erittäin kuiva ja hienojakoinen, väritön koostumus ei jätä jäämiä ja sopii kaikille hiustyypeille ja -väreille. Mahdollistaa pidemmän välin hiusten pesussa, jolloin hiusväri säilyy pidempään haalistumatta.

4,5 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell Express Dry® Stay Strong® viimeistelysuihke 360 ml

Paul Mitchell Express Dry® Stay Stron...

Vahva hiuskiinne antaa kampaukselle pitkäkestoista pitoa lisäten runsautta ja kiiltoa. Kosteudelta suojaavat ainesosat poistavat sähköisyyttä ja vähentävät hiusten pörröisyyttä. Kuiva ja hienojakoinen koostumus takaa luonnollisen, kosketeltavan lopputuloksen kampausta kovettamatta.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell Forever Blonde shampoo 250 ml

Paul Mitchell Forever Blonde shampoo...

19,10 (31,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Forever Blonde Shampoo puhdistaa vaalennetut hiukset hellästi, samalla vahvistaen, kosteuttaen ja pehmentäen niitä. Kasviuutteet, kuten kamomilla ja sitruunankuoriuute kirkastavat hienovaraisesti hiusten vaaleaa sävyä, ja luonnonöljyt antavat elinvoimaa ja kosteuttavat hiusta. KerActive-proteiini suojaa hiusta tehokkaasti vaurioilta.

Tuoteinfo:

Sulfaatiton, vaalennetuille hiuksille kehitetty kosteuttava shampoo päivittäiseen käyttöön. Levitä kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

4,8 / 5
Paul Mitchell Forever Blonde Conditioner hoitoaine 200 ml

Paul Mitchell Forever Blonde Conditio...

Forever Blonde Conditioner -hoitoaine antaa vaalennetuille hiuksille niiden tarvitsemaa kosteutta ja vahvuutta.Tehokkaasti hoitavat ainesosat, kuten macadamia-pähkinästä uutettu öljy ja väriohdakkeen siemenöljy tunkeutuvat hauraan hiuksen rakenteeseen, palauttaen sen elastisuuden, elinvoiman ja kiillon. KerActive -proteiini korjaa ja ehkäisee hiuksen vaurioitumista tehokkaasti.

Tuoteinfo:

Vahvistava, vaalennetuille hiuksille kehitetty kosteuttava hoitoaine päivittäiseen käyttöön. Levitä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin ja kampaa läpi. Huuhtele huolellisesti.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell Super Strong Liquid Treatment tehohoitosuihke 250 ml

Paul Mitchell Super Strong Liquid Tre...

Vahvistava, hiuksiin jätettävä tehohoitosuihke vaurioituneille, hauraille ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille. Vahvistaa, suojaa ja ravitsee, sekä ehkäisee vaurioiden syntymistä. Suojaa auringon haitallisilta vaikutuksilta.

Tuoteinfo:

Vahvistava hoitosuihke. Suihkuta tuotetta pyyhekuiviin pestyihin hiuksiin. Älä huuhtele.

4,625 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell Platinum Blonde Shampoo 300 ml

Paul Mitchell Platinum Blonde Shampoo...

Luonnostaan vaaleille, vaalennetuille ja harmaille hiuksille sopiva shampoo. Sisältää väripigmenttiä joka taittaa liian keltaisuuden. Pesee hiukset hellävaraisesti ja jättää ne pehmeiksi. Kosteuttaa ja lisää kiiltoa, sekä hoitaa ja suojaa hiusta.

Tuoteinfo:

Hopeashampoo. Levitä pieni määrä tuotetta kosteisiin hiuksiin. Vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

4,4545 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell Super Skinny Serum hiusseerumi 150 ml

Paul Mitchell Super Skinny Serum hius...

Uskomattoman kiillon ja pehmeyden karkeimmallekin hiuslaadulle antava, jo legendaksi noussut Super Skinny Serum muuttaa hiuksesi hetkessä silkkisen sileiksi. Hoitavat ainesosat silottavat ja tiivistävät hiuksen rakennetta. Nopeuttaa hiusten kuivaamista ja tekee hiuksista ilmavat ja helposti muokattavat. Maltillisella annostelulla tuote sopii myös hennoille hiuksille. Ihanteellinen hoitotuote myös pidennyshiuksille.

Tuoteinfo:

Silottava, hoitava ja kiiltoa antava hiusseerumi. Levitä hiusten paksuudesta ja pituudesta riippuen pari painallusta pyyhekuiviin hiuksiin, latvoista aloittaen ja ennen muiden muotoilutuotteiden lisäämistä. Kampaa hiukset läpi, kuivaa ja muotoile. Voidaan käyttää myös kuiviin hiuksiin kiiltotippojen tapaan.

4,7812 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell Super Strong Daily shampoo 300 ml

Paul Mitchell Super Strong Daily sham...

Shampoo voimattomille ja vaurioituneille hiuksille. Jälleenrakentaa hiusta sisältäpäin ja jättää hiuksen luonnollisen pehmeäksi. Kosteuttaa, tuuheuttaa ja antaa uskomattoman kiillon.

Tuoteinfo:

Vahvistava shampoo. Hiero tuotetta hiuksiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

4,75 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell Super Strong Daily Conditioner hoitoaine 300 ml

Paul Mitchell Super Strong Daily Cond...

Jälleenrakentava ja suojaava hoitoaine vahvistaa ja korjaa vaurioitunutta hiusta. Kosteuttaa, tuuheuttaa ja antaa uskomattoman kiillon. Tekee voimattomista hiuksista vahvat ja elinvoimaiset. Suojaa hiusta auringon haitallisilta vaikutuksilta.

Tuoteinfo:

Jälleenrakentava hoitoaine. Levitä tuotetta pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele huolellisesti.

4,8182 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell Extra Body Firm Finishing Spray hiuskiinne 300 ml

Paul Mitchell Extra Body Firm Finishi...

Erittäin vahvan pidon antava hiuskiinne kaikille hiustyypeille. Suojaa kosteudelta ja poistaa pörröisyyttä. Antaa maksimaalista volyymiä tuuheuttavien ainesosien ansiosta. Kosteuden kestävä koostumus.

Tuoteinfo:

Voimakas hiuskiinne. Suihkuta kauttaaltaan kuiviin hiuksiin. Muotoile kuten haluat.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell Awapuhi shampoo 500 ml

Paul Mitchell Awapuhi shampoo 500 ml

29,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Awapuhi Shampoo silottaa hiusten pintaa, antaa volyymia ja kosteuttaa tehokkaasti. Palauttaa hiusten luonnollisen kosteustasapainon ja ja sopii myös koko vartalon suihkusaippuaksi.

Tuoteinfo:

Kosteuttava ja hellävarainen, raikkaan ja pehmeän tuoksuinen shampoo. Levitä kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

5,0 / 5
Paul Mitchell The Detangler hoitoaine 300 ml

Paul Mitchell The Detangler hoitoaine...

Silottava ja tehokkaasti selvittävä pikahoitoaine erityisesti keskivahvoille ja paksuille, karkeille hiuksille sekä kemiallisesti käsitellyille hiuksille. Antaa kiiltoa ja ryhtiä hiuksille, ja palauttaa hiusten luonnollisen kosteustasapainon. Sisältää UV-suojan.

Tuoteinfo:

Silottava pikahoitoaine. Levitä pieni määrä tuotetta pestyihin hiuksiin. Ei vaikutusaikaa. Huuhtele saman tien huolellisesti.

4,6667 / 5
Vain myymälässä
Paull Mitchell Sculpting Foam muotovaahto 200 ml

Paull Mitchell Sculpting Foam muotova...

16,70 (27,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hoitava muotovaahto sopii erityisesti kiharille ja taipuisille hiuksille. Suojaa ja korjaa vaurioitunutta, kemiallisesti käsiteltyä hiusta. Antaa keskivahvan pidon. Korostaa kiharaa, poistaa pörröisyyttä ja sähköisyyttä. Miellyttävä kookoksen tuoksu.

Tuoteinfo:

Hoitava muotovaahto. Ravista ennen käyttöä. Pursota n. golfpallon kokoinen määrä tuotetta kämmenelle ja levitä tasaisesti hiuksiin. Muotoile kuten haluat.

4,5714 / 5
Paul Mitchell Awapuhi shampoo 300 ml

Paul Mitchell Awapuhi shampoo 300 ml

Runsaasti vaahtoava hellävarainen shampoo tekee hiuksista sileät ja antaa volyymiä kosteuttaen samalla tehokkaasti hiusta. Sopii käytettäväksi myös suihkusaippuana koko vartalolle. Loistava tuote myös luonnonkiharille tai permanentatuille hiuksille.

Tuoteinfo:

Kosteuttava shampoo. Levitä pieni määrä tuotetta kosteisiin hiuksiin. Vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

4,6667 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell ExtraBody Thicken Up muotoiluneste 200 ml

Paul Mitchell ExtraBody Thicken Up mu...

Luonnollista tuuheutta ja kiiltoa antava muotoiluneste. Ryhdistää, korjaa ja antaa rakennetta. Pehmeän luonnollinen tuki. Joustavan ominaisuutensa ansiosta loistava käsitellyn ja huokoisen hiuksen föönaustuote.

Tuoteinfo:

Tuuheuttava muotoiluneste. Levitä pieni määrä tuotetta kosteisiin hiuksiin föönauksen alle tai kuiviin hiuksiin viimeistelyvaiheessa. Muotoile ja viimeistele kuten haluat.

4,8 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist hoitosuihke 250 ml

Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist h...

13,10 (21,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttava suihke hiuksille ja iholle. Palauttaa hiusten ja ihon luonnollisen kosteustasapainon. Aktivoi muotoilutuotteet uudelleen. Ei tuki ihohuokosia eikä tee ihoa rasvaiseksi. Jättää hiukset ilmana kevyiksi. Sopii kaikille hius- ja ihotyypeille.

Tuoteinfo:

Kosteuttava hoitosuihke. Suihkuta tuotetta kauttaaltaan iholle tai pyyhekuiviin/kuiviin hiuksiin.

4,6667 / 5
Paul Mitchell Tea Tree Special shampoo 300 ml

Paul Mitchell Tea Tree Special shampo...

Virkistävä shampoo poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet hiuksista ja jättää ne kiiltäviksi ja elinvoimaisiksi. Viilentää ja stimuloi hiuspohjaa.

Tuoteinfo:

Virkistävä shampoo. Viilentää ja stimuloi hiuspohjaa.

4,875 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell XTG Glue hiusliima 100 ml

Paul Mitchell XTG Glue hiusliima 100 ml

16,70 (27,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erittäin vahvan pidon antava hiusliima. Kuivuu nopeasti, ei murene tai halkeile hiuksissa. Sopii kaikille, mutta erityisesti lyhyille hiuksille. Tuuheuttaa ja antaa rakennetta.

Käyttö: Lämmitä pieni määrä tuotetta käsien välissä ja vie sitten hiuksiin. Voidaan käyttää sekä pyyhekuiviin kuin kuiviinkin hiuksiin.

4,875 / 5
{}
Sivun alkuun