O.P.I (9 kpl)

25,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kestävä kristalliviila, joka on erittäin hellävarainen luonnonkynsille. Ehkäisee kynsien liuskottumista ja lohkeilua. Helppo puhdistaa. Mukana tuleva säilytyskotelo suojaa viilaa.

Tuoteinfo:

Kristallikynsiviila. Erittäin hellävarainen lyhennysviila, joka estää kynsien liuskottumista. Toimitetaan läpinäkyvässä kotelossa.

5.0 / 5

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hyvin muotoiltu lyhennys- ja muotoiluviila luonnollisille ja rakennekynsille. Soveltuu erinomaisesti myös ammattikäyttöön.

Tuoteinfo:

Työskentelyviila kynsille. Lyhennysviilan joustava rakenne mahdollistaa kaksisuuntaisen viilaamisen.

Joustava tasoitus- ja viimeistelyviila erityisesti rakennekynsille. Käytä kynnen ja kasvurajan tasoitukseen sekä kynnen pohjustamiseen ennen rakennekynsien laittamista.

Tuoteinfo:

Tasoitus- ja viimeistelyviila rakennekynsille. Käytä kynnen ja kasvurajan tasoitukseen. Soveltuu erinomaisesti myös ammattikäyttöön.

Vain myymälässä

Joustava tasoitus- ja viimeistelyviila luonnonkynsille. Soveltuu erinomaisesti myös ammattikäyttöön.

Tuoteinfo:

Viimeistelyviila kynsille. Käytä korkeintaan kerran viikossa kynnen tasoitukseen ja pohjustukseen ennen lakkausta tai rakennekynsien laittamista.

Vain myymälässä

Erittäin hienojakoinen kiillotusviila, jolla saat kynsille uskomattoman kiillon, joka kestää jopa kaksi viikkoa. Viimeistelee manikyyrin ja antaa huolitellun lopputuloksen ilman kynsilakkaa.

Tuoteinfo:

Kiillotusviila kynsille. Käytä kiillottamiseen ensin vihreää puolta ja viimeistele valkoisella. Ennen käyttöä varmista ettei kynnen pinnalla ole voidetta tai öljyä.

Vain myymälässä

Kynsilakan pikakuivattajatipat. Helposti levittyvä pikakuivattaja tippana. Kuivattaa lakkapinnan kosketuskuivaksi kahdessa minuutissa ja läpikuivaksi viidessä minuutissa. Sisältää kynsiä ja kynsinauhoja hoitavia jojobaöljyä ja E-vitamiinia. Tipauta alaviistoon pipetillä 1-2 tippaa jokaiselle kynnelle 1 min lakkauksen jälkeen. Kynnet ovat 1 min kuluttua kosketuskuivat ja 5 min kuluttua läpikuivat.

5.0 / 5
Vain myymälässä