hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Nuxe (5 kpl)

Nuxe Merveillance Expert Eye Cream silmänympärysvoide 15 ml

Nuxe Merveillance Expert Eye Cream si...

35,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kiinteyttävä, kohottava ja ryppyjä silottava silmänympärysvoide +40-vuotiaille. Uusi kaksivaikutteinen teknologia taistelee ihon glykaatiota (sokerin tarttumista proteiiniin) vastaan: ennaltaehkäisee ja korjaa. Vaikutus kohdistuu ihon kolmeen tärkeimpään proteiiniin: kollageeniin, elastiiniin sekä vimentineen. Raaka-aineet: rusopäivänlilja ja silkkialbitsiapuun kaarnan uute korjaavat ja suojaavat ihon proteiineja. Kofeiinin ja tetrapeptidi-5:n yhdiste vähentää turvotusta ja parantaa nesteen poistumista. 93 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.

Tuoteinfo:

Levitä silmänympärysiholle aamuin ja/tai illoin.

Nuxe Nirvanesque Eye Contour silmänympärysbalsami 15 ml

Nuxe Nirvanesque Eye Contour silmänym...

Silmänympärysihon juonteita ja pikku ryppyjä silottava silmänympärysbalsami. Pioni ja hyaluronihappo tasoittavat ja rentouttavat ihoa, kofeiini ja valonhehkuiset pigmentit vaalentavat ja kirkastavat. Säännöllisen käytön myötä iho silottuu ja sen nuorekkuus palautuu. 91 % raaka-aineista on luonnosta peräisin. Käyttö: Levitä silmänympäryksille aamuin ja illoin. Kaikille ihotyypeille.

Vain myymälässä
Nuxe Contour des Yeux silmänympärysvoide 15 ml

Nuxe Contour des Yeux silmänympärysvo...

Silmänympärysvoide turvotusta ja ikääntymistä vastaan. Sinisen immortel-kasvin polyfenolit, kaakaosolut ja sininen leväuute poistavat turvotusta ja toimivat antioksidantteina. Luonnollinen hyaluronihappo ja kasvikofeiini vähentävät turvotusta ja tummia silmänalusia sekä toimivat anti-aging-raaka-aineina. Sopii myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

Tuoteinfo:

Aamuin illoin puhtaille silmänalusille.

3,8333 / 5
Vain myymälässä
Bio Beauté by Nuxe Eye Contour Care -silmänympärysvoide 15 ml

Bio Beauté by Nuxe Eye Contour Care -...

25,30
Verkkokaupassa

Mandariininsolut suojaavat soluvaurioilta ja korjaavat UV-säteiden haittoja, lisäävät kollageenintuotantoa ja toimivat vapaita radikaaleja vastaan. Mustikkaöljy vastustaa ikääntymistä sen sisältämien antioksidanttien ansiosta. Maissijohdannainen lisää solujen energiaa ja aineenvaihduntaa ja silottaa väsymyksen merkit pois. Punajuuren juurikassokeri aktivoi lymfanestekiertoa ja vähentää nestekertymää. Tattarivaha rajoittaa lipidien ja rasvan kasautumista kudokseen.

Tuoteinfo:

Virkistävä silmänympärysvoide, joka vähentää turvotusta ja vaalentaa tummia silmänalusia. Levitä puhtaalle silmänympärysiholle.

5,0 / 5
Sivun alkuun