Nuxe (3 kpl)

Tehokosteuttava naamio kaikille ihotyypeille, myös herkälle antaa 24-tuntisen koktailin, joka luo ihoon pitkään kosteuttavan varannon. 8 kasvimaitoa, saflorin keramidit, aloe vera -mesi, vehnäsokeri, suolayrtti, makadamiaöljy ja kasviglyseriini kosteuttavat kaikkia ihon kerroksia. Manteli- ja appelsiinivesi sekä allantoiini rauhoittavat. Miellyttävä koostumus on ilo levittää ja se sopii myös herkälle iholle. Ei sisällä parabeeneja.

Tuoteinfo:

Kasvoille ja silmänympäryksille aamuin ja/tai illoin. Jätä vaikuttamaan 10 minuutiksi, hiero sormenpäillä ylimääräinen ihoon tai pyyhi pois kasvovedellä.

4.5 / 5
Vain myymälässä

23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Herkän ihon kuorintageeli kasvoille poistaa iholta kuolleet solut ja epätasaisuudet. Sisältää litsinsiemenistä ja saksanpähkinästä tehdyn kuorinta-aineen. Sisältää Rosa damascena -ruusun terälehdistä uutettua ainetta, joka pehmittää ihoa. Lisäksi allantoiini uudistaa soluja, kasviglyseriini kosteuttaa sitomalla vettä ihoon ja rosmariinivesi kirkastaa. Käytön viimeistelee ruusuinen tuoksu ja miellyttävä koostumus, jossa ei ole allergeeneja eikä parabeeneja. 95 % raaka-aineista luonnosta peräisin.

Tuoteinfo:

Hiero kostealle iholle 1-2 kertaa viikossa. Huuhtele pois.

5.0 / 5

Herkän ihon kirkastava naamio kasvoille puhdistaa ja silottaa ihon pintaa. Sisältää kaoliinia, joka puhdistaa ihohuokosia ja supistaa niitä, kirkastavaa rosmariinivettä ja matan pinnan jättävää riisijauhetta, joka myös vähentää talin tuotantoa. Rosa damascena -ruusun terälehdistä uutettu aine vielä pehmittää ihoa, allantoiini uudistaa soluja ja kasviglyseriini kosteuttaa sitomalla vettä ihoon. Käytön viimeistelee ruusuinen tuoksu ja miellyttävä koostumus, jossa ei ole allergeeneja eikä parabeeneja. 93 % raaka-aineista luonnosta peräisin.

Tuoteinfo:

Levitä runsaasti kasvoille ja kaulalle. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele pois. Normaalille ja sekaiholle 1-2 kertaa viikossa, herkälle kerran viikossa.

Vain myymälässä