{}

Nuxe (10 kpl)

Nuxe Eau Démaquillante Micellaire puhdistusvesi 200 ml

Nuxe Eau Démaquillante Micellaire puh...

20,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Herkän ihon puhdistusvesi kasvoille, silmille ja huulille poistaa iholta meikin ja päivän mittaan kertyneen pölyn ja saasteet. Sisältää luonnollisen kookosjohdannaisesta tehdyn puhdistusaineen, jossa ei ole saippuaa eikä alkoholia. Hellävarainen koostumus suojaa ihoa peittävää kalvoa ja säilyttää ihon luontaisen pH:n. Sisältää Rosa damascena -ruusun terälehdistä uutettua ainetta, joka pehmittää ihoa. Lisäksi allantoiini uudistaa soluja ja kasviglyseriini kosteuttaa sitomalla vettä ihoon. Käytön viimeistelee ruusuinen tuoksu ja miellyttävä koostumus, jossa ei ole allergeeneja eikä parabeeneja. 97 % raaka-aineista luonnosta peräisin.

Tuoteinfo:

Aamuin ja illoin pumpulilla kasvoille, silmille ja kaulalle. Ei tarvitse huuhtoa pois.

5,0 / 5
Nuxe Lotion Tonique Douce kasvovesi 200 ml

Nuxe Lotion Tonique Douce kasvovesi 2...

19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Herkän ihon kasvovesi kasvoille ja silmille pehmittää, raikastaa ja viimeistelee meikinpoiston. Sisältää luonnollisen kookosjohdannaisesta tehdyn puhdistusaineen, jossa ei ole saippuaa eikä alkoholia. Hellävarainen koostumus suojaa ihoa peittävää kalvoa ja säilyttää ihon luontaisen pH:n. Sisältää Rosa damascena -ruusun terälehdistä uutettua ainetta, joka pehmittää ihoa. Lisäksi allantoiini uudistaa soluja, kasviglyseriini kosteuttaa sitomalla vettä ihoon, amerikantaikapähkinävesi rauhoittaa ja luonnollinen hyaluronihappo kosteuttaa. Käytön viimeistelee ruusuinen tuoksu ja miellyttävä koostumus, jossa ei ole allergeeneja eikä parabeeneja. 97 % raaka-aineista luonnosta peräisin.

Tuoteinfo:

Aamuin ja illoin pumpulilla kasvoille, silmille ja kaulalle. Ideaali puhdistusmaidon jälkeen.

5,0 / 5
Nuxe Lait Démaquillant Confort puhdistusmaito 200 ml

Nuxe Lait Démaquillant Confort puhdis...

19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Herkän ihon puhdistusmaito kasvoille, silmille ja huulille poistaa iholta meikin ja päivän mittaan kertyneen pölyn ja saasteet. Sisältää luonnollisen kookosjohdannaisesta tehdyn puhdistusaineen, jossa ei ole saippuaa eikä alkoholia. Hellävarainen koostumus suojaa ihoa peittävää kalvoa ja säilyttää ihon luontaisen pH:n. Sisältää Rosa damascena -ruusun terälehdistä uutettua ainetta, joka pehmittää ihoa. Lisäksi allantoiini uudistaa soluja, kasviglyseriini kosteuttaa sitomalla vettä ihoon ja makadamiaöljy ravitsee. Käytön viimeistelee ruusuinen tuoksu ja miellyttävä koostumus, jossa ei ole allergeeneja eikä parabeeneja. 93 % raaka-aineista luonnosta peräisin.

Tuoteinfo:

Aamuin ja illoin pumpulilla tai sormilla hieroen kasvoille, silmille ja kaulalle. Ei tarvitse huuhtoa pois. Viimeistele kasvovedellä.

5,0 / 5
Nuxe Eau de Mousse Micellaire puhdistusvaahto 150 ml

Nuxe Eau de Mousse Micellaire puhdist...

20,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Herkän ihon puhdistusvaahto kasvoille poistaa iholta meikin ja päivän mittaan kertyneen pölyn ja saasteet. Sisältää luonnollisen puhdistusaineen, jossa ei ole saippuaa eikä alkoholia. Hellävarainen koostumus suojaa ihoa peittävää kalvoa ja säilyttää ihon luontaisen pH:n. Sisältää Rosa damascena -ruusun terälehdistä uutettua ainetta, joka pehmittää ihoa. Lisäksi allantoiini uudistaa soluja ja kasviglyseriini kosteuttaa sitomalla vettä ihoon. Käytön viimeistelee ruusuinen tuoksu ja miellyttävä koostumus, jossa ei ole allergeeneja eikä parabeeneja. 89 % raaka-aineista luonnosta peräisin.

Tuoteinfo:

Aamuin ja illoin kosteille kasvoille ja kaulalle. Huuhtele pois.

4,0 / 5
Nuxe Skin-Perfecting Purifying Lotion kasvovesi 200 ml

Nuxe Skin-Perfecting Purifying Lotion...

20,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sekaihon raikas kasvovesi, joka puhdistaa hellästi, supistaa ihohoukosia ja jättää matan pinnan. Erittäin raikas kasvovesi, joka täydentää päivittäistä ihonhoitoa ja tuo täydellisen lopputuloksen. Kaksitehoinen vaikutus: puhdistaa hellästi vähentämällä talintuotantoa ja parantaa ihon ulkonäköä supistamalla ihohuokosia ja jättämällä matan pinnan. Erittäin raikas, ihoa parantava tuote on juuri se mitä rasittunut sekaiho kaipaa. Rosmariininkukkavesi puhdistaa, sinkki vähentää talin tuotantoa. Salisyylihappo kuorii kevyesti ja puhdistaa tukkeutuneet ihohuokoset. Enantia chlorantha ja iiris supistavat ihohuokosia. Levitä vanutupolla aamuin ja/tai illoin. Käytä esimerkiksi puhdistusgeelin jälkeen.

Nuxe Purifying Cleansing Gel puhdistusgeeli 200 ml

Nuxe Purifying Cleansing Gel puhdistu...

20,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Akaasiankukasta saatua salisyylihappoa ja sinkkiä sisältävä tehokas puhdistustuote aamukäyttöön. Puhdistaa ihohuokoset ja poistaa ylimääräisen talin. Ei sisällä saippuaa eikä alkoholia. Puhdistaa puuvilla- ja kookosöljyllä sekä appelsiinimehujohdannaisella. Raaka-aineista 79 % luonnollista alkuperää. Ei sisällä parabeeneja.

Tuoteinfo:

Seka- ja rasvaisen ihon puhdistusgeeli. Aamuin illoin kosteille kasvoille ja kaulalle. Huuhtele pois.

{}
Sivun alkuun