Nuxe (6 kpl)

10,50 (12,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Puhdistusvesi kasvoille, silmille ja huulille. Poistaa meikin ja puhdistaa samalla kertaa. Ruusuvesi, allantoiini ja kasviglyseriini pehmittävät, kookosjohdannainen puhdistaa, hyaluronihappo vähentää ihon kuivumista.

Tuoteinfo:

Levitä pumpulilla kasvoille ja kaulalle. Ei tarvitse huuhdella pois.

5.0 / 5

16,90 (20,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Herkän ihon puhdistusvesi kasvoille, silmille ja huulille poistaa iholta meikin ja päivän mittaan kertyneen pölyn ja saasteet. Sisältää luonnollisen kookosjohdannaisesta tehdyn puhdistusaineen, jossa ei ole saippuaa eikä alkoholia. Hellävarainen koostumus suojaa ihoa peittävää kalvoa ja säilyttää ihon luontaisen pH:n. Sisältää Rosa damascena -ruusun terälehdistä uutettua ainetta, joka pehmittää ihoa. Lisäksi allantoiini uudistaa soluja ja kasviglyseriini kosteuttaa sitomalla vettä ihoon. Käytön viimeistelee ruusuinen tuoksu ja miellyttävä koostumus, jossa ei ole allergeeneja eikä parabeeneja. 97 % raaka-aineista luonnosta peräisin.

Tuoteinfo:

Aamuin ja illoin pumpulilla kasvoille, silmille ja kaulalle. Ei tarvitse huuhtoa pois.

5.0 / 5

Herkän ihon kasvovesi kasvoille ja silmille pehmittää, raikastaa ja viimeistelee meikinpoiston. Sisältää luonnollisen kookosjohdannaisesta tehdyn puhdistusaineen, jossa ei ole saippuaa eikä alkoholia. Hellävarainen koostumus suojaa ihoa peittävää kalvoa ja säilyttää ihon luontaisen pH:n. Sisältää Rosa damascena -ruusun terälehdistä uutettua ainetta, joka pehmittää ihoa. Lisäksi allantoiini uudistaa soluja, kasviglyseriini kosteuttaa sitomalla vettä ihoon, amerikantaikapähkinävesi rauhoittaa ja luonnollinen hyaluronihappo kosteuttaa. Käytön viimeistelee ruusuinen tuoksu ja miellyttävä koostumus, jossa ei ole allergeeneja eikä parabeeneja. 97 % raaka-aineista luonnosta peräisin.

Tuoteinfo:

Aamuin ja illoin pumpulilla kasvoille, silmille ja kaulalle. Ideaali puhdistusmaidon jälkeen.

5.0 / 5
Vain myymälässä

Herkän ihon puhdistusmaito kasvoille, silmille ja huulille poistaa iholta meikin ja päivän mittaan kertyneen pölyn ja saasteet. Sisältää luonnollisen kookosjohdannaisesta tehdyn puhdistusaineen, jossa ei ole saippuaa eikä alkoholia. Hellävarainen koostumus suojaa ihoa peittävää kalvoa ja säilyttää ihon luontaisen pH:n. Sisältää Rosa damascena -ruusun terälehdistä uutettua ainetta, joka pehmittää ihoa. Lisäksi allantoiini uudistaa soluja, kasviglyseriini kosteuttaa sitomalla vettä ihoon ja makadamiaöljy ravitsee. Käytön viimeistelee ruusuinen tuoksu ja miellyttävä koostumus, jossa ei ole allergeeneja eikä parabeeneja. 93 % raaka-aineista luonnosta peräisin.

Tuoteinfo:

Aamuin ja illoin pumpulilla tai sormilla hieroen kasvoille, silmille ja kaulalle. Ei tarvitse huuhtoa pois. Viimeistele kasvovedellä.

4.5 / 5
Vain myymälässä

20,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Herkän ihon puhdistusvaahto kasvoille poistaa iholta meikin ja päivän mittaan kertyneen pölyn ja saasteet. Sisältää luonnollisen puhdistusaineen, jossa ei ole saippuaa eikä alkoholia. Hellävarainen koostumus suojaa ihoa peittävää kalvoa ja säilyttää ihon luontaisen pH:n. Sisältää Rosa damascena -ruusun terälehdistä uutettua ainetta, joka pehmittää ihoa. Lisäksi allantoiini uudistaa soluja ja kasviglyseriini kosteuttaa sitomalla vettä ihoon. Käytön viimeistelee ruusuinen tuoksu ja miellyttävä koostumus, jossa ei ole allergeeneja eikä parabeeneja. 89 % raaka-aineista luonnosta peräisin.

Tuoteinfo:

Aamuin ja illoin kosteille kasvoille ja kaulalle. Huuhtele pois.

4.0 / 5

17,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hunajainen puhdistusgeeli kasvoille. Erittäin täyteläinen geeli puhdistaa saippuattomalla, kasvipohjaisella koostumuksellaan kuivattamatta herkkääkään ihoa. Puhdistaa tehokkaasti meikinjäänteet samalla rauhoittaen kasvoja.

Tuoteinfo:

Kuivalle ja herkälle iholle päivittäiseen käyttöön.

4.6667 / 5