Nuxe (2 kpl)

Hunajainen huulihoidepuikko kosteuttaa kuivia ja halkeilevia huulia. Aktiiviset raaka-aineet: Auringonkukkaöljy, saflorin keramidit, riisinjyvä-, makadamia- ja makea manteliöljy kosteuttavat ja ravitsevat. Ohrauute, arganöljy ja karitevoi pehmittävät. Hunajajohdannainen korjaa. E-vitamiini suojaa ulkoisilta rasituksilta. Tehokkuus testattu Kanadan kylmissä oloissa.

Tuoteinfo:

Levitä päivittäin huulille ja huulten rajoille aina tarvittaessa. Kesäisin ja talvisin. Vinkki: käytä pohjana runsaspigmenttisille huulipunille.

Vain myymälässä

Hunajainen huulihoide ravitsee tehokkaasti kuivia ja halkeilevia huulia. Aktiiviset raaka-aineet: Calendula, ruusu, mehiläisvaha ja soijalesitiini ravitsevat ja kosteuttavat. Allantoiini, makea manteliöljy ja karitevoi pehmittävät. Hunajajohdannainen korjaa. E-vitamiini suojaa ulkoisilta rasituksilta.Tehokkuus testattu Kanadan kylmissä oloissa.

Tuoteinfo:

Levitä päivittäin huulille ja huulten rajoille aina tarvittaessa. Kesäisin ja talvisin. Vinkki: levitä paksu kerros illalla yön yli kestävään tehohoitoon.

5.0 / 5
Vain myymälässä