Noweca (1 kpl)

Noweca Älyvaaka ja painonhallintapalvelu 12 kk on vuoden 2016 uutuustuote ja -palvelu, jossa yhdistyvät vuorovaikutteinen Hoitopolku – terveyspalvelu ja moderni teknologia.

Hoitopolku on suomalainen terveydenhuollon asiantuntijoiden kehittämä ja ylläpitämä palvelu, jonka tavoitteena on edistää terveyttä ja hyvinvointia. Hoitopolku-palvelussa otat painosi ja hyvinvointisi hallintaan, hallitset ruokavaliotasi ilman kaloreiden laskentaa ja lisäät aktiivisuuttasi. Hoitopolku-palvelun alussa asiantuntijamme tekevät alkukartoituksen ja saat laillistetun ravitsemusterapeutin tekemän arvion elintavoistasi ja valitset omat tavoitteesi liittyen painonhallintaan, ravitsemukseen tai aktiivisuuteesi.

Hoitopolku-palvelussa kuljet kohti parempaa terveyttä tekemällä pieniä sinun elintapoihisi ja elämäntilanteeseesi sopivia muutoksia. Hoitopolku-palveluun kuuluu jatkuva viikoittainen seuranta, jonka aikana saat palautetta, tukea ja vinkkejä terveellisiin elintapoihin sekä tavoitteesi toteutumiseen. Noweca Älyvaaka toimii myös yhdessä Android- ja iOS- älypuhelimien kanssa. Vaaka siirtää halutessasi mittaustulokset helposti Bluetooth-yhteydellä älypuhelimeesi. Sovellus on ladattavissa Applen Appstoresta ja GooglePlaysta . Noweca-Maximize Life

Vain myymälässä