{}

No Nothing (4 kpl)

No nothing Very Sensitive Color Conditioner hiusväriä suojaava hoitoaine 300 ml

No nothing Very Sensitive Color Condi...

Värikäsitellyille hiuksille kehitetty hoitoaine, joka tekee hiuksista helpommin käsiteltävät ja kimmoisat. Säilyttää hiusvärin eloisana, pehmentää ja poistaa sähköisyyttä. Uniikki UV-suoja, joka suojaa hiusväriä, hoitaa ja korjaa hiuksia. Ei hajusteita, ei parabeeneja, ei väriaineita.

Tuoteinfo:

Hiusväriä suojaava hoitoaine, jonka sisältämä puuvillansiemenöljy hoitaa värikäsiteltyjä hiuksia ja tekee hiuksista helpommin käsiteltävät. UV-suoja. Levitä pieni määrä pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele huolellisesti.

4,3333 / 5
Vain myymälässä
No nothing Very Sensitive Moisture Conditioner kosteuttava hoitoaine 300 ml

No nothing Very Sensitive Moisture Co...

Kuivuuteen taipuvaisille hiuksille kehitettykosteuttava hoitoaine, joka helpottaa hiusten kammattavuutta, antaa joustavuutta ja poistaa sähköisyyttä. Uniikki UV-suoja, joka suojaa hiusväriä, hoitaa ja korjaa hiuksia. Ei hajusteita, ei parabeeneja, ei väriaineita.

Tuoteinfo:

Kosteuttava hoitoaine, jonka sisältämä avokadoöljy hoitaa ja pehmentää kuivia ja käsiteltyjä hiuksia. UV-suoja. Levitä pieni määrä pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele huolellisesti.

4,5 / 5
Vain myymälässä
No nothing Very Sensitive Moisture Mist kosteuttava hoitosuihke 250 ml

No nothing Very Sensitive Moisture Mi...

Kuivuuteen taipuvaisille hiuksille kehitetty kosteuttava hoitosuihke, joka pehmentää, tekee hiuksista helpommin käsiteltävät ja antaa niille kauniin kiillon. Sisältää tehokkaan, monivaikutteisen lämpösuojan joka suojaa hiuksia lämpötyökalujen haurastuttavalta vaikutukselta. Uniikki UV-suoja, joka suojaa hiusväriä, hoitaa ja korjaa hiuksia. Ei hajusteita, ei parabeeneja, ei väriaineita.

Tuoteinfo:

Kosteuttava hoitosuihke, jonka sisältämä avokadoöljy hoitaa, poistaa sähköisyyttä ja tekee hiuksista helpommin käsiteltävät. UV- ja lämpösuoja. Suihkuta tasaisesti kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Kuivaa ja muotoile.

4,6667 / 5
Vain myymälässä
No nothing Very Sensitive Volume Conditioner tuuheuttava hoitoaine 300 ml

No nothing Very Sensitive Volume Cond...

Hennoille hiuksille kehitetty tuuheuttava hoitoaine, joka vahvistaa, pehmentää ja parantaa kammattavuutta. Uniikki UV-suoja, joka suojaa hiusväriä, hoitaa ja korjaa hiuksia. Ei hajusteita, ei parabeeneja, ei väriaineita.

Tuoteinfo:

Tuuheuttava hoitoaine, joka antaa ryhtiä, silottaa ja suojaa hentoja hiuksia mekaanisilta vaurioilta. UV-suoja. Levitä pieni määrä pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele huolellisesti.

4,0 / 5
Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun