{}

No Nothing (11 kpl)

No nothing Very Sensitive Super Strong Hairspray viimeistelysuihke 300 ml

No nothing Very Sensitive Super Stron...

Viimeistelysuihke antaa valmiille kampaukselle erittäin vahvan ja luotettavan pidon. Suojaa kampausta tehokkaasti ilmankosteudelta ja UV-säteiden haalistavalta vaikutukselta. Ei hajusteita, ei parabeeneja, ei väriaineita.

Tuoteinfo:

Erittäin vahvan tuen antava viimeistelysuihke. Suihkuta kauttaaltaan kuiviin hiuksiin kampauksen viimeistelyvaiheessa.

3,6667 / 5
Vain myymälässä
No nothing Very Sensitive Strong Hairspray viimeistelysuihke 300 ml

No nothing Very Sensitive Strong Hair...

Viimeistelysuihke antaa valmiille kampaukselle napakan mutta luonnollisen pidon. Suojaa kampausta tehokkaasti ilmankosteudelta ja UV-säteiden haalistavalta vaikutukselta. Ei hajusteita, ei parabeeneja, ei väriaineita.

Tuoteinfo:

Vahvan tuen antava viimeistelysuihke. Suihkuta kauttaaltaan kuiviin hiuksiin kampauksen viimeistelyvaiheessa.

4,8333 / 5
Vain myymälässä
No nothing Very Sensitive Color Shampoo hiusväriä suojaava shampoo 300 ml

No nothing Very Sensitive Color Shamp...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Värikäsitellyille hiuksille kehitetty shampoo, joka pesee hellävaraisesti hiusväriä kuluttamatta ja hiusta kosteuttaen. Uniikki UV-suoja, joka suojaa hiusväriä, hoitaa ja korjaa hiuksia. Ei hajusteita, ei parabeeneja, ei väriaineita.

Tuoteinfo:

Hiusväriä suojaava shampoo, jonka sisältämä puuvillansiemenöljy hoitaa ja kosteuttaa värikäsiteltyjä hiuksia. UV-suoja. Hiero pieni määrä kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

4,8333 / 5
No nothing Very Sensitive Color Conditioner hiusväriä suojaava hoitoaine 300 ml

No nothing Very Sensitive Color Condi...

Värikäsitellyille hiuksille kehitetty hoitoaine, joka tekee hiuksista helpommin käsiteltävät ja kimmoisat. Säilyttää hiusvärin eloisana, pehmentää ja poistaa sähköisyyttä. Uniikki UV-suoja, joka suojaa hiusväriä, hoitaa ja korjaa hiuksia. Ei hajusteita, ei parabeeneja, ei väriaineita.

Tuoteinfo:

Hiusväriä suojaava hoitoaine, jonka sisältämä puuvillansiemenöljy hoitaa värikäsiteltyjä hiuksia ja tekee hiuksista helpommin käsiteltävät. UV-suoja. Levitä pieni määrä pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele huolellisesti.

4,3333 / 5
Vain myymälässä
No nothing Very Sensitive Moisture Shampoo kosteuttava shampoo 300 ml

No nothing Very Sensitive Moisture Sh...

Kuivuuteen taipuvaisille hiuksille kehitetty kosteuttava shampoo, joka puhdistaa hiukset hellästi samalla niitä kosteuttaen. Tekee hiuksista elastisemmat, virkistää ja poistaa sähköisyyttä. Uniikki UV-suoja, joka suojaa hiusväriä, hoitaa ja korjaa hiuksia. Ei hajusteita, ei parabeeneja, ei väriaineita.

Tuoteinfo:

Kosteuttava shampoo, jonka sisältämä avokadoöljy hoitaa ja pehmentää kuivia ja käsiteltyjä hiuksia. UV-suoja. Hiero pieni määrä kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

4,6667 / 5
Vain myymälässä
No nothing Very Sensitive Moisture Conditioner kosteuttava hoitoaine 300 ml

No nothing Very Sensitive Moisture Co...

Kuivuuteen taipuvaisille hiuksille kehitettykosteuttava hoitoaine, joka helpottaa hiusten kammattavuutta, antaa joustavuutta ja poistaa sähköisyyttä. Uniikki UV-suoja, joka suojaa hiusväriä, hoitaa ja korjaa hiuksia. Ei hajusteita, ei parabeeneja, ei väriaineita.

Tuoteinfo:

Kosteuttava hoitoaine, jonka sisältämä avokadoöljy hoitaa ja pehmentää kuivia ja käsiteltyjä hiuksia. UV-suoja. Levitä pieni määrä pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele huolellisesti.

4,5 / 5
Vain myymälässä
No nothing Very Sensitive Moisture Mist kosteuttava hoitosuihke 250 ml

No nothing Very Sensitive Moisture Mi...

Kuivuuteen taipuvaisille hiuksille kehitetty kosteuttava hoitosuihke, joka pehmentää, tekee hiuksista helpommin käsiteltävät ja antaa niille kauniin kiillon. Sisältää tehokkaan, monivaikutteisen lämpösuojan joka suojaa hiuksia lämpötyökalujen haurastuttavalta vaikutukselta. Uniikki UV-suoja, joka suojaa hiusväriä, hoitaa ja korjaa hiuksia. Ei hajusteita, ei parabeeneja, ei väriaineita.

Tuoteinfo:

Kosteuttava hoitosuihke, jonka sisältämä avokadoöljy hoitaa, poistaa sähköisyyttä ja tekee hiuksista helpommin käsiteltävät. UV- ja lämpösuoja. Suihkuta tasaisesti kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Kuivaa ja muotoile.

4,6667 / 5
Vain myymälässä
No nothing Very Sensitive Volume Shampoo tuuheuttava shampoo 300 ml

No nothing Very Sensitive Volume Sham...

Hennoille hiuksille kehitetty tuuheuttava shampoo, joka antaa kosteutta, kuohkeutta ja kiiltoa samalla suojaten hiusta mekaanisilta vaurioilta. Uniikki UV-suoja, joka suojaa hiusväriä, hoitaa ja korjaa hiuksia. Ei hajusteita, ei parabeeneja, ei väriaineita.

Tuoteinfo:

Tuuheuttava shampoo, joka antaa ryhtiä, silottaa ja kosteuttaa hentoja hiuksia. UV-suoja. Hiero pieni määrä kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

4,6 / 5
Vain myymälässä
No nothing Very Sensitive Volume Conditioner tuuheuttava hoitoaine 300 ml

No nothing Very Sensitive Volume Cond...

Hennoille hiuksille kehitetty tuuheuttava hoitoaine, joka vahvistaa, pehmentää ja parantaa kammattavuutta. Uniikki UV-suoja, joka suojaa hiusväriä, hoitaa ja korjaa hiuksia. Ei hajusteita, ei parabeeneja, ei väriaineita.

Tuoteinfo:

Tuuheuttava hoitoaine, joka antaa ryhtiä, silottaa ja suojaa hentoja hiuksia mekaanisilta vaurioilta. UV-suoja. Levitä pieni määrä pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele huolellisesti.

4,0 / 5
Vain myymälässä
No nothing Very Sensitive Multispray muotoilusuihke 250 ml

No nothing Very Sensitive Multispray...

Monikäyttöinen muotoilusuihke, joka tekee hiusten muotoilusta vaivatonta. Lisää kiiltoa ja suojaa ulkoiselta rasitukselta. Antaa kampaukselle vahvan tuen lisäksi tehokkaan suojan ilmankosteutta, lämpötyökalujen vahingollisia vaikutuksia ja haalistavia UV-säteitä vastaan. Ei hajusteita, ei parabeeneja, ei väriaineita.

Tuoteinfo:

Hiusten käsittelyä helpottava vahva muotoilusuihke. Suihkuta tasaisesti kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

4,0 / 5
Vain myymälässä
No nothing Very Sensitive Strong Mousse vahva muotovaahto 200 ml

No nothing Very Sensitive Strong Mous...

Muotovaahto, joka antaa hiuksille vahvan tuen lisäksi upeaa kiiltoa, joustavuutta ja kuohkeaa runsautta. Suojaa kampausta tehokkaasti ilmankosteudelta sekä UV-säteiden haalistavalta vaikutukselta. Ei hajusteita, ei parabeeneja, ei väriaineita.

Tuoteinfo:

Runsautta antava vahva muotovaahto. Ravista ennen käyttöä. Levitä pieni määrä puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin, kuivaa ja muotoile haluamallasi tavalla.

4,0 / 5
Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun