hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Nivea (28 kpl)

NIVEA MEN Cool Kick Deo Spray tuplapakkaus 2 x 150 ml

NIVEA MEN Cool Kick Deo Spray tuplapa...

5,50

(Arvo 7,00)
Verkkokaupassa

NIVEA MEN Cool Kick Spray -suihkeantiperspirantti takaa luotettavan suojan hikoilua vastaan jopa 48 tunniksi. Samalla sen Cool-Care -koostumus antaa virkistävän raikkaan tunteen koko päivän ajaksi. Maskuliininen, virkistävä tuoksu. Raikastaa ja virkistää hetkessä! Mieto koostumus. Ei sisällä alkoholia, väri- tai säilöntäaineita. Tuplapakkaus sisältää 2kpl 150 ml NIVEA MEN Cool Kick Spray -suihkeantiperspiranttia.

NIVEA MEN Creme kosteusvoide 150 ml

NIVEA MEN Creme kosteusvoide 150 ml

NIVEA MEN Creme –voide on ensimmäinen juuri miehille kehitetty yleisvoide. Voide sopii kasvoille, vartaloille, käsille – kaikkialle, mihin iho voidetta tarvitsee. E-vitamiinia sisältävä uudenlainen, kevyt koostumus imeytyy nopeasti. Ei jätä ihoa rasvaiseksi. Voide kosteuttaa ihoa ja estää sen kuivumista. Miehekäs tuoksu. Tyylikäs ja laadukas alumiininen pakkausrasia.

Vain myymälässä
NIVEA MEN Sensitive Cooling Shaving Gel partageeli 200 ml

NIVEA MEN Sensitive Cooling Shaving G...

4,55
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA MEN Sensitive Cooling Shaving Gel -parranajogeeli on uudenlainen viilentävä parranajogeeli herkälle ja helposti ärtyvälle iholle. Geeli suojaa ihoa ärtymiseltä ja parranajon aiheuttamilta haavaumilta. Viilentää ja raikastaa ihoa ärsyttämättä sitä. Hellävarainen geeli sisältää kamomillauutetta ja merilevää. Rauhoittaa ihoa ja ehkäisee sen ärtymistä. Helpottaa parranajoa, terä liukuu tehokkaasti iholla. Tekee ihosta raikkaan, rentoutuneen ja miellyttävän tuntuisen. Alkoholiton koostumus, neutraali tuoksu.

2,0 / 5
NIVEA MEN Sensitive Cooling After Shave Balm partabalsami 100 ml

NIVEA MEN Sensitive Cooling After Sha...

7,75
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA MEN Sensitive Cooling After Shave Balm -partabalsami on uudenlainen viilentävä partabalsami herkälle iholle. Rauhoittaa herkkää ja kuivaa ihoa välittömästi parranajon jälkeen. Jättää iholle miellyttävän viileän tunteen. Kosteuttaa kuivaa ihoa ja tekee siitä sileän ja elinvoimaisen. Vähentää ihon punoitusta ja estää ihoärsytystä. Hellävarainen, alkoholiton koostumus, ei kirvele iholla. Sisältää kamomillauutetta ja merilevää. Mieto, neutraali tuoksu. Imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista tunnetta iholle.

NIVEA MEN Sensitive Cooling Moisturiser kasvovoide 50 ml

NIVEA MEN Sensitive Cooling Moisturis...

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA MEN Sensitive Cooling Moisturiser -kasvovoide on uudenlainen viilentävä kasvovoide herkälle iholle. Hellävarainen voide kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti ja poistaa kuivuuden tunteen välittömästi iholta. Voidemaisen hoitava, mutta geelimäisen kevyt koostumus. Sisältää kamomillauutetta ja merilevää. Ehkäisee ihon kuivumista ja ihoärsytystä. Rauhoittaa, virkistää ja viilentää ihoa tehden siitä raikkaan ja hoidetun tuntuisen. Alkoholiton koostumus, ei kirvelevää tunnetta iholla.

Nivea Men Sensitive roll-on deodorantti 50 ml

Nivea Men Sensitive roll-on deodorant...

3,25
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA MEN Sensitive Protect -deodorantti erityisesti herkälle iholle – sisältää kamomillauutetta ja avokadoöljyä. 48 tunnin antiperspiranttisuoja ja NIVEA MEN Care Complex -yhdistelmä. Alkoholiton, väriaineeton ja säilöntäaineeton.

Tuoteinfo:

Miesten roll-on antiperspirantti toimii hienhajua ja hikoilua vastaan. Levitä puhtaalle ja kuivalle iholle, anna kuivua kunnolla ennen pukeutumista. Soveltuvuus iholle dermatologisesti testattu.

4,0 / 5
Nivea Men Vitality Fresh -suihkugeeli 250 ml

Nivea Men Vitality Fresh -suihkugeeli...

Piristävä ja raikastava suihkugeeli miehille, sisältää merimineraaleja. Jättää raikkaan ja hoidetun tunteen iholle ja hiuksille. Hoitava koostumus ja raikas maskuliininen tuoksu antavat pitkäkestoisen virkeän olon.

Tuoteinfo:

Suihkugeeli päivittäiseen käyttöön iholle ja hiuksille. Soveltuvuus iholle dermatologisesti testattu.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Nivea Men Cool Kick Deo Spray -deodorantti 150 ml

Nivea Men Cool Kick Deo Spray -deodor...

3,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA MEN Cool Kick -deodorantti tuo iholle virkistävää raikkautta – sisältää Cool Care -koostumuksen. 48 tunnin antiperspiranttisuoja ja NIVEA MEN Care Complex -yhdistelmä. Alkoholiton, väriaineeton ja säilöntäaineeton.

Tuoteinfo:

Miesten antiperspiranttispray toimii hienhajua ja hikoilua vastaan. Suihkuta vähintään 15 cm:n päästä puhtaalle ja kuivalle iholle. Anna kuivua kunnolla ennen pukeutumista. Soveltuvuus iholle dermatologisesti testattu.

3,0 / 5
NIVEA MEN Active Energy Fresh Look kasvogeeli 50 ml

NIVEA MEN Active Energy Fresh Look ka...

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA MEN Active Energy Face Gel -geelivoide kosteuttaa ja virkistää kasvojen ihoa. Antaa iholle välittömästi energiaa ja vähentää väsymyksen merkkejä. Sisältää ihon omaa Q10-koentsyymiä, kreatiinia ja mentolia, jotka piristävät kasvojen ihoa välittömästi. Elvyttää ihoa. Kevyt, nopeasti imeytyvä geelikoostumus, ei jätä rasvaista tunnetta iholle. Tekee ihosta raikkaan tuntuisen. Käyttö: Levitä voidetta kasvoille aamuin illoin. Vältä silmänympärysihoa.

Nivea For Men Rehydrating -kasvovoide 75 ml

Nivea For Men Rehydrating -kasvovoide...

Kosteuttaa ja suojaa kasvojen ihoa 24 tuntia. Lievittää hetkessä ihon kuivuutta ja kiristystä.

Tuoteinfo:

Tehokas kosteuttaja tekee kasvojen ihosta pehmeän ja hoidetun tuntuisen. Sopii käytettäväksi aamuin illoin.

Vain myymälässä
NIVEA MEN Active Energy Skin Revitalizer kasvovoide 50 ml

NIVEA MEN Active Energy Skin Revitali...

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA MEN Active Energy Skin Revitalizer Face Cream -kasvovoide kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Antaa iholle energiaa ja vähentää väsymyksen ja stressin merkkejä kasvoilta. Sisältää ihon omaa Q10-koentsyymiä, joka virkistää ja elvyttää ihoa pitkäkestoisesti. Sisältää vitamiineja ja guaranaa. Suojaa ihoa haitalliselta UV-säteilyltä ja ympäristön rasituksilta. Nopeasti imeytyvä koostumus, ei jätä rasvaista tunnetta iholle. Käyttö: Levitä voidetta kasvoille aamuin illoin. Vältä silmänympärysaluetta.

4,0 / 5
Nivea Men Dry Impact Roll-on -antiperspirantti deodorantti 50 ml

Nivea Men Dry Impact Roll-on -antiper...

3,25
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA MEN Dry Impact -deodorantti antaa tehokkaan suojan hikoilua vastaan – sisältää DryPlus System -koostumuksen ja mineraaleja. 48 tunnin antiperspiranttisuoja ja NIVEA MEN Care Complex -yhdistelmä. Alkoholiton ja väriaineeton.

Tuoteinfo:

Miesten roll-on antiperspirantti toimii hienhajua ja hikoilua vastaan. Levitä puhtaalle ja kuivalle iholle, anna kuivua kunnolla ennen pukeutumista. Soveltuvuus iholle dermatologisesti testattu.

Nivea For Men Sensitive After Shave Balm -parranajobalsami 100 ml

Nivea For Men Sensitive After Shave B...

Erittäin hoitava ja suojaava parranajobalsami helposti ärtyvälle iholle. Ei sisällä alkoholia eikä väriaineita, jotka saattavat ärsyttää herkkää ihoa.

Tuoteinfo:

Rauhoittaa, kosteuttaa ja vähentää punoitusta parranajon jälkeen. Auttaa ehkäisemään ihoärsytystä ja tukee ihon puolustuskykyä sekä uusiutumista. Levitetään kasvoille parranajon jälkeen.

5,0 / 5
Vain myymälässä
NIVEA MEN Creme yleisvoide 75 ml

NIVEA MEN Creme yleisvoide 75 ml

NIVEA MEN Creme –voide on erityisesti miehille kehitetty yleisvoide. Voide sopii kasvoille, vartaloille, käsille – kaikkialle, mihin iho voidetta tarvitsee. E-vitamiinia sisältävä kevyt koostumus imeytyy nopeasti. Ei jätä ihoa rasvaiseksi. Voide kosteuttaa ihoa ja estää sen kuivumista. Miehekäs tuoksu. Tyylikäs ja laadukas alumiininen pakkausrasia.

Vain myymälässä
Nivea For Men Sensitive Moisture Cream -kasvovoide 75 ml

Nivea For Men Sensitive Moisture Crea...

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kasvovoiteen erittäin hellävarainen koostumus sisältää lakritsi- ja kamomillauutetta sekä UVA-/UVB-suojan: tuo välittömän helpotuksen kuivan ja kireän tuntuiselle iholle, auttaa estämään ihoärsytystä. Säännöllinen käyttö parantaa ihon vastustuskykyä. Kosteuttaa tehokkaasti ja saa ihon tuntumaan hyvältä pitkään.

Tuoteinfo:

Purista pieni määrä voidetta kämmelle ja hiero kasvoille. Käytä aamuin ja illoin.

5,0 / 5
Nivea for Men Sensitive parranajogeeli

Nivea for Men Sensitive parranajogeeli

Parranajogeeli sisältää kamomillauutetta ja vitamiineja. Erittäin hellävarainen ja neutraalin tuoksun sisältävä koostumus on kehitetty erityisesti helposti ärtyvälle ja herkälle iholle. Hoitaa ja suojaa ihoa parranajon aikana. Edistyksellinen Ultra Glide -teknologia: tarkka ja erittäin miellyttävä parranajo, suojaa ihoa ärtymiseltä ja parranajosta aiheutuvilta haavaumilta.

Tuoteinfo:

Annostele nokare geeliä kämmenelle ja hiero kosteille kasvoille.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Nivea Men Active Energy Morning Fix kasvogeeli 50 ml

Nivea Men Active Energy Morning Fix k...

NIVEA MEN Active Energy Morning Fix -kasvogeeli virkistää ihoa välittömästi. Erityisesti miehille suunniteltu innovatiivinen koostumus tasoittaa ihonsävyä ja taistelee väsymyksen merkkejä vastaan. Parantaa ihon kuntoa ja saa ihon näyttämään ja tuntumaan terveeltä sekä hyvinvoivalta.

Vain myymälässä
NIVEA MEN Original Care Shower Gel suihkugeeli 250 ml

NIVEA MEN Original Care Shower Gel su...

2,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA MEN Original Care -suihkugeelin innovatiivinen koostumus perustuu NIVEA Creme Caren koostumukseen. Hoitaa ja kosteuttaa ihoa tehden siitä pehmeän tuntuisen. Sisältää aloe veraa. Suojaa ihoa kuivumiselta. Miellyttävä miehekäs tuoksu. Kosteutettu tunne säilyy iholla jopa pyyhekuivauksen jälkeen. pH-arvo tasapainotettu. Sopii vartalolle, kasvoille ja hiuksille.

NIVEA FOR MEN Invisible for Black & White Power deo roll-on

NIVEA FOR MEN Invisible for Black & W...

3,25
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Täysin uudenlainen tahraamaton deodorantti, estää värjäytymiä niin tummissa kuin vaaleissakin vaatteissa. NIVEA Invisible for Black & White -tuotteet eivät jätä valkoisia tahroja tummiin vaatteisiin. Lisäksi nyt myös valkoinen vaate pysyy valkoisena pidempään! 48h tehokas antiperspiranttisuoja ja hellävaraista NIVEA-hoitoa, ilman etyylialkoholia ja väriaineita. Dermatologisesti hyväksytty.

Tuoteinfo:

Roll-on antiperspirantti. Levitä puhtaalle ja kuivalle iholle, anna kuivua kunnolla ennen pukeutumista.

NIVEA MEN Active Energy puhdistusgeeli 100 ml

NIVEA MEN Active Energy puhdistusgeel...

NIVEA MEN Active Energy Face Wash Gel -puhdistusgeeli puhdistaa ihon tehokkaasti kuivattamatta sitä. Poistaa iholta lian, ylimääräisen rasvan ja epäpuhtaudet. Sisältää Q10-koentsyymiä, mikrohelmiä ja tauriinia. Elvyttää ihoa välittömästi. Virkistää ja raikastaa väsynyttä ja stressaantunutta ihoa. Kuorivat mikrohiukkaset poistavat iholta kuolleet ihosolut ja ihohuokosia tukkivan talin. Tekee ihosta energisen ja puhtaan sekä raikkaan tuntuisen. Käyttö: Käytä puhdistusgeeliä aamulla, illalla tai ennen parranajoa helpottamaan partakoneen tai -terän liukumista iholla. Levitä iholle välttäen silmänympärysihoa. Huuhtele pois vedellä.

Vain myymälässä
Sivun alkuun