hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Nivea (2 kpl)

Nivea Cellular Anti-Age -seerumi 50 ml

Nivea Cellular Anti-Age -seerumi 50 ml

NIVEA Cellular Anti-Age -seerumi vähentää juonteita ja ryppyjä sekä taistelee väsymyksen merkkejä vastaan. Tehokas hoitotiiviste parantaa ihon ulkonäköä välittömästi. Seerumi sisältää lyhytketjuista hyalyronihappoa, magnoliauutetta ja kreatiinia, jotka yhdessä nopeauttavat ihon omaa uusiutumisprosessia.

Tuoteinfo:

Seerumi vähentää juonteita ja ryppyjä, parantaa ihon ulkonäköä välittömästi. Levitä päivittäin puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Vältä silmänympärysaluetta. Seerumin jälkeen iholle levitetään kasvovoide. Sopii myös meikin alle.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Nivea Anti-Wrinkle Q10plus Serum Pearls seerumi 40 ml

Nivea Anti-Wrinkle Q10plus Serum Pear...

15,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Anti-Wrinkle Q10plus Serum Pearls -kasvoseerumin helmet hemmottelevat ihoa NIVEA Q10plus-sarjan korkeimmalla Q10-koentsyymipitoisuudella. Seerumin tehokas koostumus sisältää myös hyaluronihappoa, joka vähentää näkyvästi ryppyjä ja auttaa hidastamaan uusien ryppyjen muodostumista. Seerumi saa ihon näyttämään sileältä ja nuoremmalta. Iho tuntuu pehmeältä ja tasaiselta. Seerumi lisää ihon oman Q10-koentsyymin ja kreatiinin määrää ihossa ja näin auttaa ehkäisemään ryppyjen muodostumista sekä tehostaa ihosolujen uudistumista.

Käyttö:
Levitä seerumia kasvoille päivittäin ennen päivä- tai yövoiteen levitystä. Sopii myös herkälle iholle.

5,0 / 5
Sivun alkuun