hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Nivea (38 kpl)

Nivea Daily Essentials Regenerating Night Care yövoide 50 ml

Nivea Daily Essentials Regenerating N...

5,95 (7,95)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Daily Essentials Regenerating Night Care -yövoide syväkosteuttaa ihoa ja palauttaa ihon päivän aikana menettämän kosteuden. B5-provitamiinia sisältävä koostumus tukee ihon uusiutumista yön aikana. Ravitsee ihoa tehokkaasti. Aamulla iho tuntuu raikkaalta ja kimmoisalta. Sisältää E-vitamiinia, joka antaa iholle levänneen tunteen ja tekee siitä hyvinvoivan ja kauniin näköisen. Sisältää kosteuttavan Hydra IQ-koostumuksen.

Nivea Cellular Anti-Age -seerumi 50 ml

Nivea Cellular Anti-Age -seerumi 50 ml

NIVEA Cellular Anti-Age -seerumi vähentää juonteita ja ryppyjä sekä taistelee väsymyksen merkkejä vastaan. Tehokas hoitotiiviste parantaa ihon ulkonäköä välittömästi. Seerumi sisältää lyhytketjuista hyalyronihappoa, magnoliauutetta ja kreatiinia, jotka yhdessä nopeauttavat ihon omaa uusiutumisprosessia.

Tuoteinfo:

Seerumi vähentää juonteita ja ryppyjä, parantaa ihon ulkonäköä välittömästi. Levitä päivittäin puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Vältä silmänympärysaluetta. Seerumin jälkeen iholle levitetään kasvovoide. Sopii myös meikin alle.

4,0 / 5
Vain myymälässä
NIVEA Q10 plus Anti-Wrinkle Moisturizing -päivävoide 50 ml

NIVEA Q10 plus Anti-Wrinkle Moisturiz...

12,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Anti-Wrinkle Q10plus Moisturizing -päivävoide kosteuttaa ja silottaa ihoa tehokkaasti. Vähentää näkyvästi ryppyjä ja estää uusien ryppyjen syntymistä. Tekee ihosta sileämmän ja nuoremman näköisen. Lisää luonnollisen Q10-koentsyymin ja kreatiinin määrää ihossa. Suojakerroin 15 suojaa ihoa auringon haittavaikutuksilta ja ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Tuoteinfo:

Tehokkaasti kosteuttava päivävoide, joka vähentää näkyvästi ryppyjä, estää uusien ryppyjen syntymistä ja silottaa ihoa. Käyttö: Levitä voidetta puhdistetuille kasvoille pyörivin, hellävaraisin liikkein. Vältä silmänympärysihoa.

NIVEA Cellular Anti-Age päivävoide 50 ml

NIVEA Cellular Anti-Age päivävoide 50 ml

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Cellular Anti-Age -päivävoide kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Tekee ihosta kiinteämmän ja täyteläisemmän. Voide sisältää hyaluronihappoa, kreatiinia ja magnoliauutetta, jotka yhdessä aktivoivat ja nopeuttavat ihon uusiutumista. Vähentää ryppyjä. Sisältää suojakertoimen 15, joka suojaa ihoa auringon UV-säteilyltä ja sen aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta, soluvaurioilta ja pigmenttimuutoksilta. Hoitava koostumus ja miellyttävä tuoksu.

4,3333 / 5
NIVEA MEN Creme kosteusvoide 150 ml

NIVEA MEN Creme kosteusvoide 150 ml

NIVEA MEN Creme –voide on ensimmäinen juuri miehille kehitetty yleisvoide. Voide sopii kasvoille, vartaloille, käsille – kaikkialle, mihin iho voidetta tarvitsee. E-vitamiinia sisältävä uudenlainen, kevyt koostumus imeytyy nopeasti. Ei jätä ihoa rasvaiseksi. Voide kosteuttaa ihoa ja estää sen kuivumista. Miehekäs tuoksu. Tyylikäs ja laadukas alumiininen pakkausrasia.

Vain myymälässä
NIVEA MEN Sensitive Cooling After Shave Balm partabalsami 100 ml

NIVEA MEN Sensitive Cooling After Sha...

7,75
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA MEN Sensitive Cooling After Shave Balm -partabalsami on uudenlainen viilentävä partabalsami herkälle iholle. Rauhoittaa herkkää ja kuivaa ihoa välittömästi parranajon jälkeen. Jättää iholle miellyttävän viileän tunteen. Kosteuttaa kuivaa ihoa ja tekee siitä sileän ja elinvoimaisen. Vähentää ihon punoitusta ja estää ihoärsytystä. Hellävarainen, alkoholiton koostumus, ei kirvele iholla. Sisältää kamomillauutetta ja merilevää. Mieto, neutraali tuoksu. Imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista tunnetta iholle.

NIVEA MEN Sensitive Cooling Moisturiser kasvovoide 50 ml

NIVEA MEN Sensitive Cooling Moisturis...

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA MEN Sensitive Cooling Moisturiser -kasvovoide on uudenlainen viilentävä kasvovoide herkälle iholle. Hellävarainen voide kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti ja poistaa kuivuuden tunteen välittömästi iholta. Voidemaisen hoitava, mutta geelimäisen kevyt koostumus. Sisältää kamomillauutetta ja merilevää. Ehkäisee ihon kuivumista ja ihoärsytystä. Rauhoittaa, virkistää ja viilentää ihoa tehden siitä raikkaan ja hoidetun tuntuisen. Alkoholiton koostumus, ei kirvelevää tunnetta iholla.

Nivea Daily Essentials Blemish Prone Skin Mattifying Gel Cream geelivoide 50 ml

Nivea Daily Essentials Blemish Prone...

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Daily Essentials Blemish Prone Skin Mattifying Gel Cream - kosteuttava geelivoide kosteuttaa ihoa ja kontrolloi sen kiiltoa. Anti-bakteerinen koostumus vähentää ja ennaltaehkäisee ihon epäpuhtauksia. Sisältää magnoliauutetta ja mattapinnan jättäviä ainesosia, jotka poistavat välittömästi liiallisen kiillon iholta. Voide tekee ihosta pehmeän ja tasaisen tuntuisen. Iho näyttää luonnollisen mattapintaiselta ja hyvinvoivalta. Imeytyy nopeasti. Suojaa ihoa haitallisilta UVA-/UVB-säteiltä. Ei tuki ihohuokosia.

Käyttö:
Levitä voidetta päivittäin puhdistetuille kasvoille. Vältä silmänympärysihoa.

3,0 / 5
NIVEA Pure & Natural Moisturizing -päivävoide 50 ml

NIVEA Pure & Natural Moisturizing -pä...

8,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Pure & Natural Moisturizing Day Cream -päivävoide tehokosteuttaa ihon 24 tunniksi. Tukee ihon luonnollista kosteustasapainoa ja saa ihon tuntumaan sileältä ja raikkaalta koko päivän. Aktivoi ihon heleyden ja palauttaa sen terveen ja luonnollisen hehkun. Sisältää luonnomukaista arganöljyä ja aloe veraa. Arganöljy sisältää tärkeitä antioksidantteja ja auttaa ylläpitämään ihon luontaisia suojelumekanismeja. Aloe vera -geeli sisältää vitamiineja, mineraalisuoloja, aminohappoja ja entsyymejä. Aloe vera tukee solujen uusiutumista ja kosteuttaa ihoa. Voide ei sisällä parabeenejä, silikonia, mineraaliöljyjä, kemiallisia UV-suodattimia tai keinotekoisia väriaineita. Sopii normaalille iholle ja sekaiholle.

Tuoteinfo:

Päivävoide normaalille ja sekaiholle. Käyttö: Levitä voidetta puhdistetulle iholle päivittäin pyörivin, hellävaraisin liikkein.

NIVEA Pure & Natural Soothing -päivävoide 50 ml

NIVEA Pure & Natural Soothing -päiväv...

8,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Pure & Natural Soothing Day Cream -päivävoide on tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle. Se tehokosteuttaa ihon 24 tunniksi ja saa ihon tuntumaan sileältä ja pehmeältä. Sisältää luonnonmukaista arganöljyä ja kamomillaa. Kamomilla rauhoittaa ihoa ja palauttaa kuivan ihon pehmeyden ja sileyden. Vähentää ihoärsytystä ja punoitusta. Palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon ja auttaa sitä säilyttämään sen. Arganöljy auttaa ihoa ylläpitämään sen luonnollisia suojausmekanismeja. Aktivoi ihon luonnollisen heleyden ja saa ihon näyttämään raikkaalta ja hyvinvoivalta. Kevyt koostumus, imeytyy nopeasti. Voide ei sisällä parabeenejä, silikonia, mineraaliöljyjä, kemiallisia UV-suodattimia tai keinotekoisia väriaineita.

Tuoteinfo:

Päivävoide kuivalle ja herkälle iholle. Käyttö: Levitä voidetta puhdistetulle iholle päivittäin pyörivin, hellävaraisin liikkein.

NIVEA Pure & Natural Anti-Wrinkle -päivävoide 50 ml

NIVEA Pure & Natural Anti-Wrinkle -pä...

12,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Pure & Natural Anti-Wrinkle Day Care -päivävoide tasoittaa juonteita ja ryppyjä. Hellävarainen päivävoide sisältää takiaisuutetta, joka aktivoi ihon omaa kollageenin tuotantoa. Takiaisuutteesta saatava arktiini auttaa vähentämään näkyviä ryppyjä tehokkaasti. Saa ihon näyttämään nuoremmalta, raikkaalta ja hyvinvoivalta. Sisältää luonnomukaista arganöljyä, joka sisältää tärkeitä antioksidantteja ja auttaa ylläpitämään ihon luontaisia suojelumekanismeja. Voide ei sisällä parabeenejä, silikonia, mineraaliöljyjä, kemiallisia UV-suodattimia tai keinotekoisia väriaineita.

Tuoteinfo:

Hellävarainen päivävoide tasoittaa juonteita ja ryppyjä. Käyttö: Levitä voidetta puhdistetulle iholle päivittäin pyörivin, hellävaraisin liikkein.

NIVEA Pure & Natural Anti-Wrinkle -yövoide 50 ml

NIVEA Pure & Natural Anti-Wrinkle -yö...

12,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Pure & Natural Anti-Wrinkle Night Care -yövoide vähentää ryppyjä näkyviä ryppyjä tehokkaasti. Yövoide tasoittaa juonteita ja ryppyjä. Tukee ihon uudistumista yön aikana luonnollisella tavalla. Hellävarainen voide sisältää takiaisuutetta, joka aktivoi ihon omaa kollageenin tuotantoa. Takiaisuutteesta saatava arktiini auttaa vähentämään näkyviä ryppyjä tehokkaasti. Saa ihon näyttämään nuoremmalta, raikkaalta ja hyvinvoivalta. Sisältää luonnomukaista arganöljyä, joka sisältää tärkeitä antioksidantteja ja auttaa ylläpitämään ihon luontaisia suojelumekanismeja. Voide ei sisällä parabeenejä, silikonia, mineraaliöljyjä, kemiallisia UV-suodattimia tai keinotekoisia väriaineita.

Tuoteinfo:

Hellävarainen yövoide tasoittaa juonteita ja ryppyjä. Käyttö: Levitä voidetta puhdistetulle iholle iltaisin pyörivin, hellävaraisin liikkein.

NIVEA Daily Essentials Sensitive päivävoide 50 ml

NIVEA Daily Essentials Sensitive päiv...

7,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Daily Essentials Sensitive Day Cream -päivävoide rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vähentää näkyvästi punoitusta. Kosteuttaa tehokkaasti ja helpottaa nopeasti kireyden tunnetta iholla. Sisältää lakritsiuutetta, joka hillitsee tulehduksia. Erityisen mieto ja nopeasti imeytyvä koostumus. Auttaa vähentämään herkän ihon tunnusmerkkejä: punoitusta, kuivuutta ja kireyttä. Suojakerroin 15 suojaa auringon haitalliselta UV-säteilyltä ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista sekä vahvistaa ihon luonnollista vastustuskykyä. Ei sisällä parabeeneja, väriaineita eikä hajusteita, pH-arvoltaan neutraali. Käyttö: Levitä voidetta päivittäin puhdistetuille kasvoille pyörivin, hellävaraisin liikkein. Vältä silmänympärysihoa ja tuotteen joutumista silmiin.

4,5 / 5
NIVEA Daily Essentials Sensitive yövoide 50 ml

NIVEA Daily Essentials Sensitive yövo...

7,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Daily Essentials Sensitive Night Cream -yövoide kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tukee ihon uusiutumista yön aikana. Vahvistaa ihoa ja saa ihon tuntumaan aamulla rentoutuneelta. Rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vähentää näkyvästi punoitusta ja kireyden tunnetta. Sisältää lakritsiuutetta, joka hillitsee tulehduksia. Erityisen mieto ja nopeasti imeytyvä koostumus. Auttaa vähentämään herkän ihon tunnusmerkkejä: punoitusta, kuivuutta ja kireyttä. Ei sisällä parabeeneja, väriaineita eikä hajusteita, pH-arvoltaan neutraali. Käyttö: Levitä voidetta illalla puhdistetuille kasvoille pyörivin, hellävaraisin liikkein.

4,2 / 5
Nivea Cellular Anti-Age -silmänympärysvoide 15 ml

Nivea Cellular Anti-Age -silmänympäry...

NIVEA Cellular Anti-Age -silmänympärysvoide vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä sekä kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Iho näyttää välittömästi virkeämmältä. Kasvovoide sisältää lyhytketjuista hyalyronihappoa, magnoliauutetta ja kreatiinia, jotka yhdessä nopeauttavat ihon omaa uusiutumisprosessia.

Tuoteinfo:

Silmänympärysvoide uudistaa ihoa ja vähentää ryppyjä silmien ympärillä. Hajusteeton koostumus. Välittömästi virkeämmän näköinen iho! Levitä päivittäin silmänympärysiholle.

4,5 / 5
Vain myymälässä
NIVEA Daily Essentials Mattifying Day Care -päivävoide 50 ml

NIVEA Daily Essentials Mattifying Day...

4,95 (6,60)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Daily Essentials Mattifying Day Care -päivävoide sisältää merilevää ja Hydra IQ:n. Tehokas rasvapitoisuutta säätelevä koostumus vähentää ihon kiiltoa ja jättää iholle mattapinnan, merilevä virkistää ihoa. Kosteuttaa ihoa syvältä, ei tuki ihohuokosia. Suojakerroin 8 auttaa suojaamaan ihoa auringon säteiltä. Tuloksena tehokkaasti kosteutettu, mattapintainen ja kaunis iho.

Tuoteinfo:

Päivävoide sekaiholle. Levitä voidetta pienin pyörivin liikkein puhdistetuille kasvoille, vältä silmänympärysaluetta.

3,3333 / 5
NIVEA MEN Active Energy Fresh Look kasvogeeli 50 ml

NIVEA MEN Active Energy Fresh Look ka...

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA MEN Active Energy Face Gel -geelivoide kosteuttaa ja virkistää kasvojen ihoa. Antaa iholle välittömästi energiaa ja vähentää väsymyksen merkkejä. Sisältää ihon omaa Q10-koentsyymiä, kreatiinia ja mentolia, jotka piristävät kasvojen ihoa välittömästi. Elvyttää ihoa. Kevyt, nopeasti imeytyvä geelikoostumus, ei jätä rasvaista tunnetta iholle. Tekee ihosta raikkaan tuntuisen. Käyttö: Levitä voidetta kasvoille aamuin illoin. Vältä silmänympärysihoa.

Nivea For Men Rehydrating -kasvovoide 75 ml

Nivea For Men Rehydrating -kasvovoide...

Kosteuttaa ja suojaa kasvojen ihoa 24 tuntia. Lievittää hetkessä ihon kuivuutta ja kiristystä.

Tuoteinfo:

Tehokas kosteuttaja tekee kasvojen ihosta pehmeän ja hoidetun tuntuisen. Sopii käytettäväksi aamuin illoin.

Vain myymälässä
NIVEA MEN Active Energy Skin Revitalizer kasvovoide 50 ml

NIVEA MEN Active Energy Skin Revitali...

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA MEN Active Energy Skin Revitalizer Face Cream -kasvovoide kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Antaa iholle energiaa ja vähentää väsymyksen ja stressin merkkejä kasvoilta. Sisältää ihon omaa Q10-koentsyymiä, joka virkistää ja elvyttää ihoa pitkäkestoisesti. Sisältää vitamiineja ja guaranaa. Suojaa ihoa haitalliselta UV-säteilyltä ja ympäristön rasituksilta. Nopeasti imeytyvä koostumus, ei jätä rasvaista tunnetta iholle. Käyttö: Levitä voidetta kasvoille aamuin illoin. Vältä silmänympärysaluetta.

4,0 / 5
Nivea Aqua Sensation Day Care päivävoide 50 ml

Nivea Aqua Sensation Day Care päivävo...

8,20
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Aqua Sensation Day Care -päivävoide normaalille iholle kosteuttaa tehokkaasti myös ihon syvempiä kerroksia. Sisältää Hydra IQ-koostumuksen, joka aktivoi uusien kosteuttavien kanavien syntyä ihosoluissa. Kosteuttaa sekä välittömästi että pitkäkestoisesti. Antaa uutta elinvoimaa väsyneelle iholle. Jättää ihon raikkaaksi ja säteileväksi. Nopeasti imeytyvä kevyt geelikoostumus.

4,6667 / 5
NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Extra Protection Day Care SPF 30 päivävoide 50 ml

NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Extra Prot...

12,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Extra Protection Day Care SPF 30 -päivävoide suojaa ihoa auringon aiheuttamalta ennenaikaiselta vanhenemiselta. Voide sisältää suojakertoimen 30 ja tehostetun UVA-suojan, jotka auttavat suojaamaan ihoa auringon aiheuttamilta rypyiltä ja pigmenttiläiskiltä. Sisältää Q10-koentsyymiä ja kreatiinia, jotka taistelevat ryppyjä vastaan sisältäpäin, häivyttäen näkyviä juonteita ja ehkäisten uusien ryppyjen syntymistä. Iho näyttää raikkaammalta ja nuoremmalta. Käyttö: Levitä voidetta päivittäin puhdistetuille kasvoille. Vältä silmänympärysaluetta.

Nivea Anti-Wrinkle Q10plus Serum Pearls seerumi 40 ml

Nivea Anti-Wrinkle Q10plus Serum Pear...

15,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Anti-Wrinkle Q10plus Serum Pearls -kasvoseerumin helmet hemmottelevat ihoa NIVEA Q10plus-sarjan korkeimmalla Q10-koentsyymipitoisuudella. Seerumin tehokas koostumus sisältää myös hyaluronihappoa, joka vähentää näkyvästi ryppyjä ja auttaa hidastamaan uusien ryppyjen muodostumista. Seerumi saa ihon näyttämään sileältä ja nuoremmalta. Iho tuntuu pehmeältä ja tasaiselta. Seerumi lisää ihon oman Q10-koentsyymin ja kreatiinin määrää ihossa ja näin auttaa ehkäisemään ryppyjen muodostumista sekä tehostaa ihosolujen uudistumista.

Käyttö:
Levitä seerumia kasvoille päivittäin ennen päivä- tai yövoiteen levitystä. Sopii myös herkälle iholle.

5,0 / 5
Sivun alkuun