hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Nivea (39 kpl)

NIVEA Daily Essentials Gentle Caring 3-in-1 Micellar Water puhdistusneste 400 ml

NIVEA Daily Essentials Gentle Caring...

5,90
Verkkokaupassa

NIVEA Daily Essentials 3-in-1 Sensitive Micellar Water -puhdistusneste puhdistaa, poistaa meikin ja kosteuttaa yhdellä käyttökerralla. Puhdistusneste syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta erittäin tehokkaasti. Sisältää viinirypäleensiemenöljyä ja dekspantenolia. Poistaa meikin kasvoilta ja silmistä. Kosteuttaa ja raikastaa ihoa. Miselliteknologian ansiosta tuotetta ei tarvitse huuhdella eikä se vahingoita ihon luonnollista suojelumekanismia. Raikastava koostumus ei kuivata ihoa, eikä tarvitse kasvovettä seurakseen. Auttaa vähentämään herkän ihon tunnusmerkkejä: punoitusta, kuivuutta ja kireyttä. Ei sisällä parabeeneja, väriaineita, hajusteita, eikä mineraaliöljyjä tai silkonia. Käyttö: Levitä puhdistusnestettä kevyesti iholle vanulapulla. Ei tarvitse huuhdella pois. Parhaan tuloksen saat käyttämällä myös muita NIVEA Daily Essentials Sensitive-sarjan herkän ihon ihonhoitotuotteita.

NIVEA Daily Essentials Sensitive 3-in-1 Micellar Water puhdistusneste 400 ml

NIVEA Daily Essentials Sensitive 3-in...

5,90
Verkkokaupassa

NIVEA Daily Essentials 3-in-1 Refreshing Micellar Water -puhdistusneste normaalille iholle puhdistaa, poistaa meikin ja kosteuttaa yhdellä käyttökerralla. Puhdistusneste syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta erittäin tehokkaasti. Poistaa meikin kasvoilta ja silmistä. Kosteuttaa ja raikastaa ihoa. Miselliteknologian ansiosta tuotetta ei tarvitse huuhdella eikä se vahingoita ihon luonnollista suojelumekanismia. E-vitamiinia sisältävä raikastava koostumus ei kuivata ihoa, eikä tarvitse kasvovettä seurakseen. Ei sisällä parabeeneja, väriaineita, hajusteita, eikä mineraaliöljyjä tai silkonia Käyttö: Levitä puhdistusnestettä kevyesti iholle vanulapulla. Ei tarvitse huuhdella pois. Parhaan tuloksen saat käyttämällä myös muita NIVEA Daily Essentials-sarjan normaalin ihon ihonhoitotuotteita.

NIVEA Daily Essentials Refreshing 3-in-1 Micellar Water puhdistusneste 400 ml

NIVEA Daily Essentials Refreshing 3-i...

5,90
Verkkokaupassa

NIVEA Daily Essentials 3-in-1 Gentle Caring Micellar Water -puhdistusneste kuivalle iholle puhdistaa, poistaa meikin ja kosteuttaa yhdellä käyttökerralla. Puhdistusneste syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta erittäin tehokkaasti. Poistaa meikin kasvoilta ja silmistä. Kosteuttaa ja raikastaa kuivaa ihoa. Miselliteknologian ansiosta tuotetta ei tarvitse huuhdella eikä se vahingoita ihon luonnollista suojelumekanismia. Manteliöljyä sisältävä kosteuttava koostumus ei kuivata ihoa, eikä tarvitse kasvovettä seurakseen. Ei sisällä parabeeneja, väriaineita, hajusteita, eikä mineraaliöljyjä tai silkonia. Käyttö: Levitä puhdistusnestettä kevyesti iholle vanulapulla. Ei tarvitse huuhdella pois. Parhaan tuloksen saat käyttämällä myös muita NIVEA Daily Essentials-sarjan kuivan ihon ihonhoitotuotteita.

NIVEA Daily Essentials Sensitive ja Creme Care puhdistusliinat 2x 25 kpl

NIVEA Daily Essentials Sensitive ja C...

6,50
Verkkokaupassa

Pakkaus sisältää: NIVEA Daily Essentials Sensitive -puhdistusliinat herkälle iholle 25 kpl & NIVEA Daily Essentials Creme Care -puhdistusliinat kaikille ihotyypeille 25 kpl

NIVEA Sensitive Cleansing Wipes -puhdistusliinat puhdistavat ihon hellävaraisesti, poistavat meikin ja jopa vedenkestävän ripsivärin. Dekspantenolia sisältävät puhdistusliinat virkistävät ihoa ja tekevät sen kosteutetun tuntuiseksi. Eivät sisällä väriaineita, hajusteita eivätkä alkoholia.

NIVEA Daily Essentials Creme Care Cleansing Wipes -puhdistusliinat puhdistavat ihon hellävaraisesti ja tehokkaasti poistaen lian iholta. Poistavat meikin ja jopa vedenkestävän ripsivärin. NIVEA Creme Care Complex -yhdisteen sisältävät puhdistusliinat suojaavat ihon luonnollista kosteustasapainoa. Hoitava koostumus sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Puhdista kasvot hellävaraisesti pehmeällä liinalla, pidä silmät kiinni puhdistaessasi. Sulje pakkaus huolellisesti itsekiinnittyvällä teipillä estääksesi liinoja kuivumasta.

Nivea Visage Gentle Eye Make-up Remover -silmämeikinpoistoaine 2kpl

Nivea Visage Gentle Eye Make-up Remov...

6,50

(Arvo 9,00)
Verkkokaupassa

Puhdistaa vesiliukoisen silmämeikin hellävaraisesti ja kosteuttaa herkkää silmänympärysaluetta. Koostumukseltaan mieto puhdistusaine sisältää B5-provitamiinia eikä se jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Tuloksena on hellävaraisesti puhdistettu silmänympärysiho ja hoidetut ripset. 2x125ml.

Tuoteinfo:

Kostuta vanulappu meikinpoistoaineella. Aseta vanulappu luomelle ja anna aineen vaikuttaa hetki, poista silmämeikki silmien sisänurkasta ulkonurkkaan suuntautuvin liikkein.

3,0 / 5
Nivea Daily Essentials Creme Care Facial Cleansing Cream puhdistusvoide 150 ml

Nivea Daily Essentials Creme Care Fac...

5,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Daily Essentials Creme Care Facial Cleansing Cream -puhdistusvoide syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti ja poistaa epäpuhtauksia. Hoitava koostumus sisältää NIVEA Creme Care Complex -yhdisteen. Suojaa ihon luonnollista kosteustasapainoa. Sisältää Eucerit®ia, pantenolia ja NIVEA Cremen ainutlaatuisen tuoksun. Sopii kaikille ihotyypeille. Käyttö: Hiero tuotetta hellävaraisesti kostealle iholle pienin ylöspäin suuntautuvin liikkein. Huuhtele haalealla vedellä. Sopii päivittäiseen käyttöön.

Nivea Daily Essentials Creme Care Cleansing Wipes puhdistusliinat 25 kpl

Nivea Daily Essentials Creme Care Cle...

4,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Daily Essentials Creme Care Cleansing Wipes -puhdistusliinat puhdistavat ihon hellävaraisesti ja tehokkaasti poistaen lian iholta. Poistavat meikin ja jopa vedenkestävän ripsivärin. NIVEA Creme Care Complex -yhdisteen sisältävät puhdistusliinat suojaavat ihon luonnollista kosteustasapainoa. Hoitava koostumus sopii kaikille ihotyypeille. Käyttö: Puhdista kasvot, kaula ja silmänympärysalue pehmeällä liinalla. Pidä silmät kiinni puhdistaessasi. Sulje pakkaus käytön jälkeen itseliimautuvalla teipillä estääksesi liinoja kuivumasta. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.

Nivea Sensitive Cleansing Wipes puhdistusliinat 25 kpl

Nivea Sensitive Cleansing Wipes puhdi...

4,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Sensitive Cleansing Wipes -puhdistusliinat puhdistavat ihon hellävaraisesti, poistavat meikin ja jopa vedenkestävän ripsivärin. Dekspantenolia sisältävät puhdistusliinat virkistävät ihoa ja tekevät sen kosteutetun tuntuiseksi. Eivät sisällä väriaineita, hajusteita eivätkä alkoholia. Käyttö: Puhdista kasvot hellävaraisesti pehmeällä liinalla, pidä silmät kiinni puhdistaessasi. Sulje pakkaus huolellisesti itsekiinnittyvällä teipillä estääksesi liinoja kuivumasta.

NIVEA Daily Essentials Refreshing 3-in-1 Micellar Water puhdistusvesi 200 ml, normaali iho

NIVEA Daily Essentials Refreshing 3-i...

5,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Daily Essentials Refreshing 3-in-1 Micellar Water -puhdistusvesi normaalille iholle puhdistaa, poistaa meikin ja kosteuttaa yhdellä käyttökerralla. Puhdistusvesi syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta erittäin tehokkaasti. Poistaa meikin kasvoilta ja silmistä, raikastaa ihoa. Miselliteknologian ansiosta tuotetta ei tarvitse huuhdella eikä se vahingoita ihon luonnollista suojelumekanismia. E-vitamiinia sisältävä raikastava koostumus ei kuivata ihoa, eikä tarvitse kasvovettä seurakseen. Ei sisällä parabeeneja, väriaineita eikä hajusteita. Käyttö: Levitä puhdistusnestettä kevyesti iholle vanulapulla. Ei tarvitse huuhdella pois.

NIVEA Daily Essentials Gentle Caring 3-in-1 Micellar Water puhdistusvesi 200 ml, kuiva iho

NIVEA Daily Essentials Gentle Caring...

5,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Daily Essentials Gentle Caring 3-in-1 Micellar Water -puhdistusvesi kuivalle iholle puhdistaa, poistaa meikin ja kosteuttaa yhdellä käyttökerralla. Puhdistusvesi syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta erittäin tehokkaasti. Poistaa meikin kasvoilta ja silmistä, kosteuttaa kuivaa ihoa. Miselliteknologian ansiosta tuotetta ei tarvitse huuhdella eikä se vahingoita ihon luonnollista suojelumekanismia. Manteliöljyä sisältävä kosteuttava koostumus ei kuivata ihoa, eikä tarvitse kasvovettä seurakseen. Ei sisällä parabeeneja, väriaineita eikä hajusteita. Käyttö: Levitä puhdistusnestettä kevyesti iholle vanulapulla. Ei tarvitse huuhdella pois.

NIVEA Daily Essentials Gentle -silmämeikinpoistoaine 125 ml

NIVEA Daily Essentials Gentle -silmäm...

4,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Daily Essentials Gentle Eye Make-Up Remover -silmämeikinpuhdistusaine puhdistaa meikin hellävaraisesti. Kosteuttaa ja hoitaa herkkää silmänympärysihoa sekä ripsiä. Sisältää B5-vitamiinia. Tekee ripsisistä kauniit ja pehmeän tuntuiset. Ei jätä öljyistä tai rasvaista tunnetta iholle. Soveltuu myös piilolinssien käyttäjille.

Tuoteinfo:

Silmämeikin poistoaine puhdistaa meikin hellävaraisesti. Käyttö: Kostuta vanulappu meikinpoistoaineella ja pyyhi hellävaraisesti silmien alue silmän sisäkulmasta ulospäin.

4,0 / 5
NIVEA Daily Essentials Waterproof -silmämeikinpoistoaine 125 ml

NIVEA Daily Essentials Waterproof -si...

4,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Daily Essentials Waterproof Eye Make-Up Remover -silmämeikinpoistoaine puhdistaa vedenkestävän silmämeikin, ripsivärin ja pitkäkestoisen huulipunan iholta tehokkaasti. Kosteuttaa ja suojaa herkkää silmänympärysihoa ja ripsiä. Sisältää kamomillauutetta ja B5-provitamiinia. Mieto koostumus. Ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Soveltuu myös piilolinssien käyttäjille.

Tuoteinfo:

Silmä- ja huulimeikinpoistoaine puhdistaa vedenkestävän silmämeikin ja pitkäkestoisen huulipunan tehokkaasti. Käyttö: Kostuta vanulappu meikinpoistoaineella ja pyyhi hellävaraisesti silmien alue silmän sisäkulmasta ulospäin. Puhdista tarvittaessa hellästi myös huulet.

2,5 / 5
NIVEA Daily Essentials Double Effect -silmämeikinpoistoaine 125 ml

NIVEA Daily Essentials Double Effect...

5,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover -silmämeikinpoistoaine poistaa tehokkaasti myös erittäin vedenkestävän silmämeikin, ripsivärin ja pitkäkestoisen huulipunan ilman hankausta. Puhdistaa hellävaraisesti herkän silmänympärysihon. Ruiskaunokkiuutetta sisältävä hoitava kaksiosainen koostumus suojaa silmäripsiä. Hellästi puhdistettu silmänympärysiho ja hoidetut silmäripset näyttävät kauniilta ja tuntuvat pehmeiltä. Ei jätä ihoa öljyisen tuntuiseksi. Soveltuu myös piilolinssien käyttäjille.

Tuoteinfo:

Silmämeikinpoistoaine poistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti vedenkestävän silmämeikin ilman hankausta. Käyttö: Ravista hyvin ennen käyttöä. Kostuta vanulappu meikinpoistoaineella ja pyyhi hellävaraisesti silmien alue silmän sisäkulmasta ulospäin. Puhdista tarvittaessa hellästi myös huulet. Vältä hankausta.

5,0 / 5
NIVEA Daily Essentials Sensitive 3-in-1 Micellar puhdistusvesi 200 ml

NIVEA Daily Essentials Sensitive 3-in...

NIVEA Daily Essentials Sensitive 3-in-1 Micellar on kolmivaikutteinen puhdistusvesi. Se poistaa meikin, puhdistaa ihon perusteellisesti ja viimeistee puhdistuksen kasvoveden tapaan. Parhaan tuloksen herkän ihon hoitoon saat käyttämällä puhdistusnestettä yhdessä NIVEA Daily Essentials Sensitive -kasvovoiteiden kanssa. Sisältää dekspantenolia ja viinirypäleensiemenuutetta. Parabeeniton, hajusteeton ja väriaineeton.

Tuoteinfo:

Erityisesti herkälle iholle kehitetty micellar-puhdistusvesi. Pyyhi kasvot puhdistusvedellä kostutetuilla vanulapuilla. Ei tarvetta huuhdella eikä käyttää kasvovettä.

4,5 / 5
Vain myymälässä
NIVEA Daily Essentials Sensitive puhdistusemulsio 200 ml

NIVEA Daily Essentials Sensitive puhd...

5,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Daily Essentials Sensitive -puhdistusemulsio poistaa meikin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti kasvoilta, silmiltä ja huulilta. Parhaan tuloksen herkän ihon hoitoon saat käyttämällä puhdistusnestettä yhdessä NIVEA Daily Essentials Sensitive -kasvovoiteiden kanssa. Sisältää dekspantenolia ja viinirypäleensiemenuutetta. Parabeeniton, hajusteeton ja väriaineeton.

Tuoteinfo:

Erityisesti herkälle iholle kehitetty puhdistusemulsio. Hiero hellävaraisesti kasvoihin. Poista joko vanulla tai vedellä. Voidaan käyttää myös herkän silmänympärysalueen puhdistamiseen.

4,0 / 5
NIVEA Daily Essentials Refreshing Wash Gel -puhdistusgeeli.

NIVEA Daily Essentials Refreshing Was...

4,40 (5,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Daily Essentials Refreshing Wash Gel -puhdistusgeeli sisältää E-vitamiinia ja Hydra IQ:n. Puhdistaa tehokkaasti ja säilyttää ihon oman kosteustasapainon. E-vitamiinia sisältävä koostumus on erityisen hellävarainen iholle.

Tuoteinfo:

Puhdistusgeeli normaalille iholle. Levitä kosteille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle hieroen pienin ylöspäin suuntautuvin pyörivin liikkein. Huuhtele pois haalealla vedellä.

NIVEA Daily Essentials Gentle Cleansing Cream -puhdistusvoide.

NIVEA Daily Essentials Gentle Cleansi...

4,40 (5,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Daily Essentials Gentle Cleansing Cream -puhdistusvoide sisältää luonnon manteliöljyä ja Hydra IQ:n. Puhdistaa tehokkaasti ja kosteuttaa ihoa, hellävarainen koostumus rauhoittaa ihoa. Soveltuu erityisesti kuivalle iholle.

Tuoteinfo:

Puhdistusvoide kuivalle iholle. Levitä kosteille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle hieroen pienin ylöspäin suuntautuvin pyörivin liikkein. Huuhtele pois haalealla vedellä.

NIVEA Daily Essentials Refreshing Cleansing Mousse -puhdistusvaahto.

NIVEA Daily Essentials Refreshing Cle...

5,60 (7,50)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Daily Essentials Refreshing Cleansing Mousse -puhdistusvaahto sisältää E-vitamiinia ja Hydra IQ:n. Hemmottele kasvojesi ihoa pumpulinpehmeällä puhdistusvaahdolla! Puhdistaa tehokkaasti ja kosteuttaa ihoa. Pehmeä vaahto ja miellyttävä tuoksu jättävät puhdistuksesta raikkaan tunteen iholle.

Tuoteinfo:

Puhdistusvaahto normaalille iholle. Neste muuttuu pehmeäksi vaahdoksi pumpattaessa ulos. Levitä puhdistusvaahtoa hellävaraisesti hieroen kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Huuhtele vedellä. Miellyttävän tuntuinen ihonpuhdistus.

5,0 / 5
NIVEA Daily Essentials Soothing Cleansing Mousse -puhdistusvaahto.

NIVEA Daily Essentials Soothing Clean...

5,60 (7,50)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Daily Essentials Soothing Cleansing Mousse -puhdistusvaahto sisältää luonnon manteliöljyä ja Hydra IQ:n. Hemmottele kasvojesi ihoa pumpulinpehmeällä puhdistusvaahdolla! Puhdistaa tehokkaasti, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Pehmeä vaahto ja miellyttävä tuoksu jättävät puhdistuksesta raikkaan tunteen iholle.

Tuoteinfo:

Puhdistusvaahto kuivalle iholle. Neste muuttuu pehmeäksi vaahdoksi pumpattaessa ulos. Levitä puhdistusvaahtoa hellävaraisesti hieroen kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Huuhtele vedellä. Miellyttävän tuntuinen ihonpuhdistus.

4,0 / 5
NIVEA Daily Essentials Purifying Wash Gel -puhdistusgeeli.

NIVEA Daily Essentials Purifying Wash...

4,40 (5,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA Daily Essentials Purifying Wash Gel -puhdistusgeeli sisältää merilevää ja Hydra IQ:n. Syväpuhdistaa huokoset puhdistavien kuorivien hiukkasten avulla, vähentää ja ehkäisee epäpuhtauksia. Ehkäisee ihon kiiltoa vähentämällä liiallista talin tuotantoa, samalla säilyttää ihon oman kosteustasapainon.

Tuoteinfo:

Puhdistusgeeli sekaiholle. Levitä kosteille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle hieroen pienin ylöspäin suuntautuvin pyörivin liikkein, välttäen silmänympärysaluetta. Huuhtele haalealla vedellä.

4,0 / 5
NIVEA Visage Aqua Sensation -puhdistusgeeli

NIVEA Visage Aqua Sensation -puhdistu...

6,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Puhdistusgeeli normaalille ja sekaiholle. Sisältää Hydra IQ-teknologian, joka aktivoi akvaporiinien toimintaa ja parantaa kosteuden jakautumista solujen välillä. Akvaporiinit vastaavat ihossa kosteuden kulkemisesta solusta toiseen. Säilyttää ihon luonnollisen kosteustasapainon - tuloksena raikas, kosteutettu ja heleä iho.

Tuoteinfo:

Puhdistaa kasvot hellästi, mutta tehokkaasti. Poistaa kasvoilta epäpuhtaudet ja meikin. Levitetään kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, ja hierotaan pienin ylöspäin suuntautuvin pyörivin liikkein. Vältä herkkää silmänympärysihoa. Huuhtele haalealla vedellä.

Nivea Visage Pure&Natural -kasvovesi

Nivea Visage Pure&Natural -kasvovesi

5,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Luonnonmukainen arganöljy silottaa ihoa ja toimiii antioksidatiivisesti suojaten ihoa vapailta radikaaleilta. Aloe vera kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Tuote sisältää vähintään 95% luonnon ainesosia.

Tuoteinfo:

Viimeistelee ihon puhdistuksen perusteellisesti ja valmistaa ihon vastaanottamaan hoitotuotteet. Säilyttää ihon luonnollisen tasapainon ja saa ihon näyttämään virkeältä.

5,0 / 5
Sivun alkuun