hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Nivea (6 kpl)

Nivea Q10 Anti-Age käsivoide 125 ml

Nivea Q10 Anti-Age käsivoide 125 ml

4,20
Verkkokaupassa

NIVEA Q10plus Anti-Age Hand Cream -käsivoide kosteuttaa tehokkaasti käsien ihoa. Sisältää ihon omaa Q10-koentsyymiä, joka elvyyttää ihon syvien kerrosten luonnollisia korjaavia toimintoja ja parantaa ihon joustavuutta. Ehkäisee ja poistaa ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä iholta. Hoitaa ihoa tehokkaasti paranten ihon pintakerrosten rakennetta. Sisältää UVA/UVB-suojan, joka auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista.

Nivea Smooth käsivoide 125 ml

Nivea Smooth käsivoide 125 ml

4,20
Verkkokaupassa

NIVEA Smooth Nourishing -käsivoide kosteuttaa tehokkaasti kuivia käsiä. Ravitsee ympäristön stressitekijöiden, kuten veden, kylmän talvi-ilman ja UV-säteilyn rasittamia käsiä. Sisältää ihoa tasoittavia ja pehmentäviä keramideja. Voide tekee käsistä pehmeän, sileän ja hoidetun tuntuiset. Sisältää macadamiaöljyä, joka uudistaa ja rauhoittaa kuivaa ihoa. Hoitaa kynsinauhoja. Koostumuksen sisältämä vitamiiniyhdistelmä ravitsee ihoa pitkäkestoisesti.

Nivea Smooth Nourishing -käsivoide

Nivea Smooth Nourishing -käsivoide

4,20
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Keramidit tasoittavat ja pehmentävät ihoa. B5- ja F-vitamiinien ansiosta voide ravitsee ihoa. Makadamiaöljy uudistaa ja rauhoittaa kuivaa ihoa. Voide tekee käsien ihon joustavaksi ja hoitaa kynsinauhoja. Dermatologisesti tutkittu.

Tuoteinfo:

Kosteuttaa tehokkaasti kuivia ja erilaisten ympäristön aiheuttamien stressitekijöiden, kuten UV-säteilyn, kylmän talvi-ilman ja veden rasittamia käsiä. Nauti kuivaa ihoa hellivästä nopeasti vaikuttavasta kosteudesta ja pehmeistä käsistä. Levitä käsivoide puhtaalle iholle.

Nivea Anti-Wrinkle Q10plus -käsivoide

Nivea Anti-Wrinkle Q10plus -käsivoide

4,20
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Q10-koentsyymi eli ubikinoni ehkäisee ja poistaa ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja parantaa ihon joustavuutta . UVA/UVB-suodattimet auttavat ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista. Nauti luonnollisen pehmeistä ja nuorilta näyttävistä käsistä. Dermatologisesti tutkittu.

Tuoteinfo:

Tehokkaasti kosteuttava ja hoitava käsivoide. Suojaa käsiä auringonsäteiltä. Levitä käsivoide puhtaalle iholle.

4,0 / 5
Sivun alkuun