Nespresso etusi!

Saat 30 € alennuksen kun kahvikoneen hinta on alle  228 €

Saat 100€ alennuksen kun koneen hinta on yli 229 €
 
Alennus näkyy suoraan tuotteen hinnassa kun lisäät tuotteen ostoskoriin. Lisäksi saat 50 kahvikapselia kaupan päälle kun rekisteröit kahvikoneesi ja tilaat vähintään 50 kahvikapselia Nespresso Clubista. Kampanja voimassa 13.11.2017-16.1.2018. Lue lisää ja rekisteröi koneesi: www.nespresso.com.

Etu voimassa 16.1.2018 mennessä.

Nespresso lanseerasi ensimmäisenä maailmassa, jo 30 vuotta sitten yksittäisiin alumiinikapseleihin pakatun premium-kahvikonseptin, jonka avulla voidaan valmistaa täydellinen kahvi ensiluokkaisista, aina tuoreista raaka-aineista.

Eri alkuperämaista valittujen kahvilaatujen ja kahvisekoitusten erinomaisuus paljastuu lopulta vasta kahvin uuttamishetkellä. Aito espresso uutetaan aina korkealla paineella. Nespresso-kahvikoneet uuttavat kahvia 19 baarin paineella ja ovat helppokäyttöisiä sekä ajattomasti muotoiltuja. Nespresso-kahvikoneet on kehitetty vapauttamaan jokaisen Nespresso Grands Crus –kahvilaadun sielukkaat aromit pienintä yksityiskohtaa myöten. Tämä yhdistelmä takaa aromikkaan täyteläisen ja tasalaatuisen kahvielämyksen kuppi toisensa jälkeen.

Käytetyt Nespresso-kahvikapselit voi Suomessa kierrättää kahvinpuruineen yli 20 000:ssa pienmetallin keräyspisteessä. Kahvinpuruja ei tarvitse puhdistaa kapseleista, sillä ne toimivat polttoaineena alumiinin sulamisprosessissa, jolloin energiaa säästyy. 

Nespresso (8 kpl)