Saat jopa 100 € alennuksen ostaessasi Nespresso-kahvikoneen 16.4.-11.6.2018 välisenä aikana Nespresson jälleenmyyjiltä tai Nespressolta. Alennuksen määrä riippuu kahvikoneen ostohinnasta ja alennuksen määrä on 30 € tai 100 €. Lisäksi saat 50 kahvikapselia kaupan päälle, kun ostat 50 kahvikapselia 30.6.2018 mennessä.

Nespresso lanseerasi ensimmäisenä maailmassa, jo 30 vuotta sitten yksittäisiin alumiinikapseleihin pakatun premium-kahvikonseptin, jonka avulla voidaan valmistaa täydellinen kahvi ensiluokkaisista, aina tuoreista raaka-aineista.

Eri alkuperämaista valittujen kahvilaatujen ja kahvisekoitusten erinomaisuus paljastuu lopulta vasta kahvin uuttamishetkellä. Aito espresso uutetaan aina korkealla paineella. Nespresso-kahvikoneet uuttavat kahvia 19 baarin paineella ja ovat helppokäyttöisiä sekä ajattomasti muotoiltuja. Nespresso-kahvikoneet on kehitetty vapauttamaan jokaisen Nespresso Grands Crus –kahvilaadun sielukkaat aromit pienintä yksityiskohtaa myöten. Tämä yhdistelmä takaa aromikkaan täyteläisen ja tasalaatuisen kahvielämyksen kuppi toisensa jälkeen.

Käytetyt Nespresso-kahvikapselit voi Suomessa kierrättää kahvinpuruineen yli 20 000:ssa pienmetallin keräyspisteessä. Kahvinpuruja ei tarvitse puhdistaa kapseleista, sillä ne toimivat polttoaineena alumiinin sulamisprosessissa, jolloin energiaa säästyy. 

Nespresso (1 kpl)

Näytetään 1 tuotetta
Rajaa valikoimaa 0
1 hakutulosta
Saatavuus: 

Haulla "nespresso" ei löytynyt sisältöä.

Haulla "nespresso" ei löytynyt myymälöitä.