hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Neal's Yard Remedies (8 kpl)

Neal's Yard Age Defying Skincare Kit pakkaus

Neal's Yard Age Defying Skincare Kit...

28,90
Verkkokaupassa

Kasvohoitorutiini, joka sisältää kasvojenpuhdistuksen, kasvoveden, kasvoöljyn ja kasvovoiteen. Pakkaus sisältää: Kasvojen puhdistus 25 ml, kasvovesi 25 ml, kasvoöljy 8ml, kasvovoide 20 ml. Tuotteet ovat Soil Associationin sertifioimat ja sisältävät nuorentavaa Frankincense eteeristä öljyä, baobab öljyä ja kurkumaa.

Neal's Yard Award Winning Skincare Kit ihonhoitopakkaus

Neal's Yard Award Winning Skincare Ki...

28,90
Verkkokaupassa

Pakkauksessa Neal's Yard Remedies brändin viisi palkittua ikonituotetta: White Tea -kasvonaamio 15 g, White Tea Face Mist -kasvosuihke 8 ml, Wild Rose Beauty Balm -balsami 15 g, Beauty Sleep Concentrate -tiiviste 8 ml ja Rejuvenating Frankinsense Cleanser -puhdistustuote 2 ml.

5,0 / 5
Neal's Yard Remedies Bee Lovely Balm voide kuiville ihonalueille 15 g

Neal's Yard Remedies Bee Lovely Balm...

9,90
Verkkokaupassa

Soil associationin sertifioima monikäyttöinen voide, joka kosteuttaa ja hoitaa kuivia huulia, kynsinauhoja ja muita kuivia ihonalueita.

Tuoteinfo:

Soil associationin sertifioima kaakaovoita, mehiläisenvahaa ja appelsiinin eteeristä öljyä sisältävä monikäyttöinen voide joka kosteuttaa ja hoitaa kuivia huulia, kynsinauhoja ja muita kuivia ihonalueita.

5,0 / 5
Neal's Yard Remedies Beauty Sleep Concentrate 30 ml

Neal's Yard Remedies Beauty Sleep Con...

48,50
Verkkokaupassa

Kevyt ja helposti imetyvä yövoide uudistaa ihoa yön aikana samalla vähentäen ryppyjen esiintymistä iholla. Voide on myös erittäin kosteuttava ja kosteuttaa ihoa jopa 24 tuntia. Luonnollisesti uudistava narsissisipulin uute, ihoa pehmentävä tripeptidi-yhdistelmä sekä antioksidanttipitoinen ja ravitseva viinirypälesiemenöljy yhdessä uudistavat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Voiteen eteeriset öljy toimivat rentouttavasti ja rauhoittavasti.

Tuoteinfo:

Levitä voidetta yöksi joko seerumin päälle tai yksinään. Jos iho on hyvin kuiva, tätä tuotetta voi käyttää seerumin tapaan, eli tämän päälle levitetään vielä yövoidetta.

Sivun alkuun