hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Natural Code by Lumene -sarjasta löydät sopivat meikkituotteet täydentämään yksilöllistä tyyliäsi. Sarjan laajasta sävyvalikoimasta löydät aina viimeiset trendisävyt täydentämään sen hetkistä tyyliäsi ja asuasi. Sarjan meikki- ja ihonhoitotuotteet on kehitetty erityisesti nuorelle iholle. Kaikkien Natural Code -tuotteiden suunnittelu, kehitys ja valmistus tapahtuu Suomessa, Espoossa. Natural Code – It’s All in You.

Natural Code by Lumene (3 kpl)

Natural Code by Lumene Nail Styler 3D Glitter kynsilakka 4,5 ml

Natural Code by Lumene Nail Styler 3D...

4,70
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Katseenkääntävä Natural Code Nail Styler 3D Glitter Kynsilakka arkeen ja juhlaan. Hehkuvan kimaltavat koostumukset on suunniteltu käytettäväksi joko sellaisenaan tai minkä tahansa Natural Code Nail Styler kynsilakkasävyn päällä persoonallisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Tuoteinfo:

Puhdista kynnet Lumene kynsilakan poistoaineella. Levitä sitten kirkas aluslakka. Se tasoittaa kynnen pintaa ja antaa tasaisen pohjan värilakalle. Levitä seuraavaksi värilakka kynsille. Laita värilakkaa yksi tai kaksi kerrosta, oman maun mukaan. Viimeistele halutessasi 3D Glitter Polish Top Coat Silver päällyslakalla.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Angry Birds™ by Lumene Natural Code minikynsilakka 4,5ml

Angry Birds™ by Lumene Natural Code m...

5,10
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sädehtivää kiiltoa kynsille. Kiiltävä ja nopeasti kuivuva kynsilakka.

Tuoteinfo:

Angry Birds™ by Lumene Natural Code Minikynsilakka. Tarkalla, ovaalinmuotoisella siveltimellä nopea ja siisti lakkaus.

4,6 / 5
Useita vaihtoehtoja
Natural Code by Lumene Nail Styler minikynsilakka 4,5 ml

Natural Code by Lumene Nail Styler mi...

Alk. 2,35 (4,70)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Katseet kääntävää kiiltoa kynsiin Color-Control harjalla ja Multi-function koostumuksella. Multi-function koostumus on super-kiiltävä ja tasaisesti levittyvä. Kuivuu nopeasti, kestää kovassakin menossa. Hellävarainen & kynsien kuntoa ylläpitävä koostumus.

Tuoteinfo: Puhdista kynnet Lumene kynsilakan poistoaineella. Levitä sitten kristallin kirkas aluslakka. Se tasoittaa kynnen pintaa ja antaa tasaisen pohjan värilakalle. Levitä seuraavaksi värilakka kynsille.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sivun alkuun