hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Natural Code by Lumene -sarjasta löydät sopivat meikkituotteet täydentämään yksilöllistä tyyliäsi. Sarjan laajasta sävyvalikoimasta löydät aina viimeiset trendisävyt täydentämään sen hetkistä tyyliäsi ja asuasi. Sarjan meikki- ja ihonhoitotuotteet on kehitetty erityisesti nuorelle iholle. Kaikkien Natural Code -tuotteiden suunnittelu, kehitys ja valmistus tapahtuu Suomessa, Espoossa. Natural Code – It’s All in You.

Natural Code by Lumene (6 kpl)

Natural Code by Lumene Smile Booster huulikiilto 6 ml

Natural Code by Lumene Smile Booster...

7,10
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Loistavaa väriä ja kiiltoa huulille. Kosteuttaa tehokkaasti ja antaa huulille upean täyteläisen värin. Huulia rakastava applikaattori: ainutlaatuinen pehmeästi nukattu taipuisa applikaattori mukailee huulten muotoa. Herkullinen vadelman tuoksu.

Tuoteinfo:

Smile Booster Huulikiilto pitää huulet kiiltävinä ja ihanan pehmeän tuntuisina.

Useita vaihtoehtoja
Natural Code by Lumene Smile Booster huulipuna 4,7 g

Natural Code by Lumene Smile Booster...

8,10
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uusi koostumus sisältää kosteuttavia luonnon öljyjä, karitevoita ja E-vitamiinia, jotka tekevät huulipunasta miellyttävän huulilla. Äärimmäisen pehmeä levittää, miellyttävä, huomaamaton tunne huulilla. Uusi sävyvalikoima on suunniteltu erityisesti nuorille naisille. Raikkaita luonnollisia sävyjä nude-lookkiin sekä kirkkaita sävyjä huomiota herättävään hymyyn. Marjaisen herkullinen tuoksu! Suomalainen ratamo on Natural Code tuotelinjan ja sen ainutlaatuisten formuloiden sydän ja sielu. Sen monipuoliset ominaisuudet, pitkä historia rohdoskasvina ja sinnikkyys pohjoisessa luonnossa antavat puhdasta luonnon voimaa tuotteille. Ratamouute kosteuttaa, pehmittää ja suojaa.

Tuoteinfo:

Miellyttävän tuntuinen huulilla ja äärimmäisen pehmeä levittää. Raikkaat nude- ja värisävyt.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Angry Birds™ by Lumene Natural Code -huulikiilto 5ml

Angry Birds™ by Lumene Natural Code -...

8,10
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteutta ja hoitavuutta – pitää huulet pehmeinä. Pysyvää kiiltoa ja hohtavia sävyjä.

Tuoteinfo:

Angry Birds™ by Lumene Natural Code Huulikiilto levitetään huulille aplikaattorin avulla.

Useita vaihtoehtoja
Natural Code by Lumene Smile Booster -huulipuna 4,7 g

Natural Code by Lumene Smile Booster...

Alk. 4,05 (8,10)
Verkkokaupassa

Innovatiivinen koostumus sisältää kosteuttavia luonnon öljyjä. Pitkäkestoinen huulipuna tuntuu huulilla pehmeän miellyttävältä. Marjaisen herkullinen tuoksu. Kymmenen trendikästä sävyä, jotka korostavat hymyäsi. Ei sisällä parabeeneja.

Tuoteinfo:

Huulia rakastava huulipuna - korosta hymyäsi flirttailevilla sävyillä!

3,6667 / 5
Useita vaihtoehtoja
Natural Code by Lumene Candy Smile Huulivoide 4,5 g

Natural Code by Lumene Candy Smile Hu...

3,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttava ja kaunistava huulivoide heleällä sävyllä. Täyteläinen huulivoide, joka antaa heleää sävyä ja jättää huulet kosteutun tuntuisiksi. Neljä ihanaa sävyä neljään tunnelmaan: heleän vaaleanpunainen, vaalea persikka, herkullinen koralli ja kirkas. Sisältää hoitavaa suomalaista vadelmansiemenöljyä, joka suojaa huulia ja auttaa pitämään ne pehmeinä ja hoidettuina.

3,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Natural Code by Lumene Candy Smile Huulikiiltokynä 1,8 g

Natural Code by Lumene Candy Smile Hu...

Alk. 4,95 (9,90)
Verkkokaupassa

All-in-1 huulikiiltokynä: rajaus, väri, kiilto ja kosteutus yhdessä tuotteessa! Kevyt tunne huulilla, kosteuttava koostumus antaa huulivoidemaisen lopputuloksen tinkimättä kuitenkaan väristä ja kiillosta. Äärimmäisen miellyttävä huulilla, pitkäkestoinen sävy ilman tahmeaa tunnetta. Helppokäyttöinen kynä muoto, päästä kieritettävä kynä ei vaadi teroitusta vaan on aina käyttövalmis. Raikkaat ja intensiiviset sävyt. Hoitava ja kosteuttava koostumus (ratamon siemenöljy, E-vitamiini, karitevoi).

Tuoteinfo:

Karkkimaista väriä ja kiiltoa huulillesi.

4,75 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sivun alkuun