Natural Code by Lumene -sarjasta löydät sopivat meikkituotteet täydentämään yksilöllistä tyyliäsi. Sarjan laajasta sävyvalikoimasta löydät aina viimeiset trendisävyt täydentämään sen hetkistä tyyliäsi ja asuasi. Sarjan meikki- ja ihonhoitotuotteet on kehitetty erityisesti nuorelle iholle. Kaikkien Natural Code -tuotteiden suunnittelu, kehitys ja valmistus tapahtuu Suomessa, Espoossa. Natural Code – It’s All in You.
{}

Natural Code by Lumene (30 kpl)

Natural Code By Lumene vedenkestävä katseenkorostuskynä 1,1 g

Natural Code By Lumene vedenkestävä k...

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Intensiivisen Natural Code by Lumene Vedenkestävä Katseenkorostuskynä joka kestää kosteutta ja kuumuutta. Samettisen pehmeä, erittäin helppo käyttää.

4,3333 / 5
Useita vaihtoehtoja
Natural Code By Lumene Eye Dramatizer Trio luomiväri 3,5 g

Natural Code By Lumene Eye Dramatizer...

8,10
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uusi koostumus yhdistää erityisen hienoja helmiäisiä sekä valikoituja puuterihelmiä kevyen ja silkinsileän puuterikoostumuksen saavuttamiseksi. Uusi koostumus on helppo häivyttää ja väri toistuu kirkkaana myös iholla. Lopputulos on näyttävä ja pitkäkestoinen. Uuden teknologian ansiosta yhteen palettiin on mahdollista yhdistää useita efektejä, heleän mattaisesta säkenöiviin glitter sävyihin. Mielenkiintoisena yksityiskohtana kolmiuloitteinen sävyjen asettelu kodetissa. Kaikkiin sävyihin on painettu lisäksi numerot käytön helpottamiseksi. Samat numerot löytyvät myös pohjatarrasta jossa myös piirretty silmäkuva sekä ohjeet kuinka helppo silmämeikki tehdään. Käyttö: Opastava kuva pohjatarrassa kertoo miten eri sävyjä käytetään:1 Highlight = vaalea korostussävy käytettäväksi silmän sisänurkassa ja kulmaluun alla. 2 Lid = medium sävy käytettäväksi liikkuvalla luomella. 3 Contour = tummin sävy varjostamaan silmän ulkonurkkaa sekä pehmentämään rajausta.

Tuoteinfo:

Silkkinen luomiväri, täydellisen intensiiviset sävyt.

4,3333 / 5
Useita vaihtoehtoja
Natural Code by Lumene Skin Perfector Mattapuuteri 10 g

Natural Code by Lumene Skin Perfector...

9,30
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Matta koostumus säilyttää ihon kiillottomana ja raikkaana pitkään. Kevyt mutta peittävä koostumus mahdollistaa meikin korjailun päivän mittaan – ilman paksua meikkikerrosta. Puuteri sisältää Anti-Shine Complex yhdisteen joka sitoo talia tehokkaasti ja pitkäkestoisesti sekä vähentää ihon kiiltoa optisesti (valoa heijastamaton). Puuterin sisältämät päällystetyt pigmentit takaavat pitkäkestoisen ja tahraamattoman lopputuloksen. Ei tuki ihohuokosia. Käyttö: Kasvot puuteroidaan vipalla keskiosasta kohti ulkoreunoja. Voit käyttää puuteria koko kasvoille meikin kiinnitykseen sekä meikin korjailuun päivän mittaan.

Tuoteinfo:

Luonnollisen virheetön iho.

4,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Natural Code by Lumene Smile Booster huulikiilto 6 ml

Natural Code by Lumene Smile Booster...

7,10
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Loistavaa väriä ja kiiltoa huulille. Kosteuttaa tehokkaasti ja antaa huulille upean täyteläisen värin. Huulia rakastava applikaattori: ainutlaatuinen pehmeästi nukattu taipuisa applikaattori mukailee huulten muotoa. Herkullinen vadelman tuoksu.

Tuoteinfo:

Smile Booster Huulikiilto pitää huulet kiiltävinä ja ihanan pehmeän tuntuisina.

Useita vaihtoehtoja
Natural Code by Lumene Smile Booster huulipuna 4,7 g

Natural Code by Lumene Smile Booster...

8,10
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uusi koostumus sisältää kosteuttavia luonnon öljyjä, karitevoita ja E-vitamiinia, jotka tekevät huulipunasta miellyttävän huulilla. Äärimmäisen pehmeä levittää, miellyttävä, huomaamaton tunne huulilla. Uusi sävyvalikoima on suunniteltu erityisesti nuorille naisille. Raikkaita luonnollisia sävyjä nude-lookkiin sekä kirkkaita sävyjä huomiota herättävään hymyyn. Marjaisen herkullinen tuoksu! Suomalainen ratamo on Natural Code tuotelinjan ja sen ainutlaatuisten formuloiden sydän ja sielu. Sen monipuoliset ominaisuudet, pitkä historia rohdoskasvina ja sinnikkyys pohjoisessa luonnossa antavat puhdasta luonnon voimaa tuotteille. Ratamouute kosteuttaa, pehmittää ja suojaa.

Tuoteinfo:

Miellyttävän tuntuinen huulilla ja äärimmäisen pehmeä levittää. Raikkaat nude- ja värisävyt.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Natural Code by Lumene Nail Styler 3D Glitter kynsilakka 4,5 ml

Natural Code by Lumene Nail Styler 3D...

4,70
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Katseenkääntävä Natural Code Nail Styler 3D Glitter Kynsilakka arkeen ja juhlaan. Hehkuvan kimaltavat koostumukset on suunniteltu käytettäväksi joko sellaisenaan tai minkä tahansa Natural Code Nail Styler kynsilakkasävyn päällä persoonallisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Tuoteinfo:

Puhdista kynnet Lumene kynsilakan poistoaineella. Levitä sitten kirkas aluslakka. Se tasoittaa kynnen pintaa ja antaa tasaisen pohjan värilakalle. Levitä seuraavaksi värilakka kynsille. Laita värilakkaa yksi tai kaksi kerrosta, oman maun mukaan. Viimeistele halutessasi 3D Glitter Polish Top Coat Silver päällyslakalla.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Angry Birds™ by Lumene Natural Code minikynsilakka 4,5ml

Angry Birds™ by Lumene Natural Code m...

5,10
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sädehtivää kiiltoa kynsille. Kiiltävä ja nopeasti kuivuva kynsilakka.

Tuoteinfo:

Angry Birds™ by Lumene Natural Code Minikynsilakka. Tarkalla, ovaalinmuotoisella siveltimellä nopea ja siisti lakkaus.

4,6 / 5
Useita vaihtoehtoja
Angry Birds™ by Lumene Natural Code -huulikiilto 5ml

Angry Birds™ by Lumene Natural Code -...

8,10
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteutta ja hoitavuutta – pitää huulet pehmeinä. Pysyvää kiiltoa ja hohtavia sävyjä.

Tuoteinfo:

Angry Birds™ by Lumene Natural Code Huulikiilto levitetään huulille aplikaattorin avulla.

Useita vaihtoehtoja
Angry Birds™ by Lumene Natural Code Volumen -ripsiväri 8ml

Angry Birds™ by Lumene Natural Code V...

11,60
Verkkokaupassa

Syvänmustat ja tuuheat ripset. Volume-formulalla super-tuuheat ripset ja volume-harjalla runsaasti mascaraa ripsille. Vihaisenmustalla värillä syvyyttä katseeseen.

Tuoteinfo:

Angry Birds™ by Lumene Natural Code Volumen Maksimoiva Mascara. Levitä mascara vasta kun olet saanut muun silmämeikin valmiiksi. Taivuta ripset ennen mascaran laittamista. Taivuta ripset. Harjaa mascaraa zik-zak liikkeellä ripsiin. Käytä harjan päätä yksityiskohtien viimeistelyyn.

5,0 / 5
Vain verkkokaupassa
Natural Code by Lumene Smile Booster -huulipuna 4,7 g

Natural Code by Lumene Smile Booster...

Alk. 4,05 (8,10)
Verkkokaupassa

Innovatiivinen koostumus sisältää kosteuttavia luonnon öljyjä. Pitkäkestoinen huulipuna tuntuu huulilla pehmeän miellyttävältä. Marjaisen herkullinen tuoksu. Kymmenen trendikästä sävyä, jotka korostavat hymyäsi. Ei sisällä parabeeneja.

Tuoteinfo:

Huulia rakastava huulipuna - korosta hymyäsi flirttailevilla sävyillä!

3,6667 / 5
Useita vaihtoehtoja
Vain verkkokaupassa
Natural Code by Lumene Eye Dramatizer silmämeikkikynä 1,1 g

Natural Code by Lumene Eye Dramatizer...

6,80
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Luonnollisen pehmeä rajaus ja kauniisti kehystetty katse. Kestävä koostumus, intensiiviset värit ja helppo käyttöisyys takaavat siistin ja kestävän lopputuloksen joka ei säiky pitkääkään päivää. Suomalainen ratamo hoitaa ripsiä ja luomien herkkää ihoa.

Tuoteinfo:

Pehmeän ja tarkan rajauksen antava silmämeikkikynä. Käyttö. Tee rajaus aina mahdollisimman lähelle silmäripsiä – näin silmiesi muoto tulee parhaiten esille. Lisätehoa katseeseesi saat, kun tuputtelet kynää myös ripsien väliin. Eye Dramatizer silmämeikkikynä sopii niin ulko- kuin silmien sisärajauksen.

4,3333 / 5
Useita vaihtoehtoja
Natural Code by Lumene Candy Smile Huulivoide 4,5 g

Natural Code by Lumene Candy Smile Hu...

3,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttava ja kaunistava huulivoide heleällä sävyllä. Täyteläinen huulivoide, joka antaa heleää sävyä ja jättää huulet kosteutun tuntuisiksi. Neljä ihanaa sävyä neljään tunnelmaan: heleän vaaleanpunainen, vaalea persikka, herkullinen koralli ja kirkas. Sisältää hoitavaa suomalaista vadelmansiemenöljyä, joka suojaa huulia ja auttaa pitämään ne pehmeinä ja hoidettuina.

3,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Natural Code by Lumene Kulmien muotoiluvaha Brown 3 ml

Natural Code by Lumene Kulmien muotoi...

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tummanruskea vaha kulmien muotoiluun ja korostamiseen. Siistit, huolellisesti muotoillut kulmakarvat antavat ilmettä koko kasvoille. Värillisellä kulmien muotoiluvahalla voit sekä muotoilla kulmasi että korostaa kulmiesi väriä luonnollisesti. Vahamainen koostumus levittyy kevyesti ja pitää kurittomat kulmat ojennuksessa koko päivän. Pieni kierreharja mahdollistaa tarkan työskentelyn ja levittää vahan tasaisesti kulmille. Luonnollinen tummanruskea sävy sopii kaikensävyisille kulmakarvoille.

Natural Code by Lumene Kulmien muotoilugeeli Transparent 3 ml

Natural Code by Lumene Kulmien muotoi...

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Väritön geeli kulmien muotoiluun ja kiinnittämiseen. Siistit, huolellisesti muotoillut kulmakarvat antavat ilmettä koko kasvoille. Väritön kulmien muotoilugeeli muotoilee kulmasi helposti ja luonnollisesti. Geelimäinen koostumus levittyy kevyesti ja pitää kurittomat kulmat ojennuksessa koko päivän. Pieni kierreharja mahdollistaa tarkan työskentelyn ja levittää geelin tasaisesti kulmille. Läpinäkyvä sävy sopii kaikensävyisille kulmakarvoille, erinomainen tuote luonnostaan tummille tai kestovärjätyille kulmille.

Natural Code By Lumene CC meikkivoide 25 ml

Natural Code By Lumene CC meikkivoide...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pitkäkestoinen meikkivoide antaa täydellisen tasaisen ja luonnollisen mattapintaisen meikin koko päiväksi. Keskipeittävä koostumus häivyttää epätasaisuuksia tukkimatta ihohuokosia. TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET: 1. Punaisuutta neutraloivat sävyt 2. Peittää epätasaisuuksia (pigmentit ja titaanidioksidi) 3. Tasoittaa ihon sävyä (keskipeittävä koostumus) 4. Taistelee epäpuhtauksia vastaan (ratamon lehtiuute) 5. Pitkäkestoinen koostumus 6. Ihohuokosia tukkimaton (öljytön) 7. SPF 20

Useita vaihtoehtoja
Natural Code By Lumene CC meikin pohjustusvoide 15 ml

Natural Code By Lumene CC meikin pohj...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Color Correcting Matt Primer meikin pohjustusvoide kontrolloi tehokkaasti kiiltoa ja rasvaisuutta sekä vähentää punaisuutta. Erityinen matta koostumus häivyttää optisesti ihohuokosia ja epätasaisuuksia ja antaa täydellisen pohjan meikille. Tuloksena tasainen, virheetön ja raikas meikki joka kestää koko päivän. TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET: 1. Ei kiiltoa (ei valoa heijastavia pigmenttejä) 2. Mattakoostumus (hillitsee talin eritystä) 3. Tasainen ihon sävy (punaisuutta neutraloiva aprikoosi sävy) 4. Ihohuokosia häivyttävä koostumus 5. Pitkäkestoinen (silikoni koostumus) 6. Ihohuokosia tukkimaton (öljytön) 7. Epäpuhtauksia vastaan (ratamon siemenuute)

4,5 / 5
Natural Code By Lumene CC kiillon ja punaisuuden poistaja 10 g

Natural Code By Lumene CC kiillon ja...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

2-in-1 ratkaisu: häivytä punaisuutta ja vähennä kiiltoa vain yhdellä tuotteella. Välittömästi punaisuutta peittävä ja tehokkaasti kiiltoa kontrolloiva koostumus antaa tasaisen ja pitkäkestoisen lopputuloksen. Keskipeittävä koostumus häivyttää epätasaisuuksia tukkimatta ihohuokosia. TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET: 1. Häivyttää punaisuutta (vihreä ja beige sävy) 2. Vähentää kiiltoa (matta pigmentit) 3. Tasoittaa ihon sävyä (keskipeittävä) 4. Taistelee epäpuhtauksia vastaan (ratamon lehtiuute) 5. Imee iholta ylimääräistä talia (magnesium carbonate) 6. Pitkäkestoinen 7. Ihohuokosia tukkimaton (talkiton)

4,0 / 5
Natural Code By Lumene Dual Drama Mascara Black 12 ml

Natural Code By Lumene Dual Drama Mas...

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kaksitehoinen tuuheutta ja pituutta antava maskara äärimmäiseen lookiin. Maskaran sisältämä Dual Drama Effect takaa rohkeammat, pidemmät ja tuuheammat ripset! Dual Drama Effect syntyy super ison muoviharjan ja kuiturikkaan koostumuksen yhteisvaikutuksella. Super iso muoviharja kätevällä tehostepäällä annostelee massan tarkasti ja erottelee ripset kauniisti. Tehostepäällä voit vahvistaa vielä silmien ulkonurkan ripsiä tai viimeistellä alaripset tarkasti. Kuiturikas koostumus sisältää 4mm pitkiä synteettisiä kuituja jotka tarttuvat ripsiisi pidentävän efektin luomiseksi. Työstettävä koostumus mahdollistaa halutun lopputuloksen luomisen kerros kerrokselta. Käyttö: Levitä mascara vasta kun olet saanut muun silmämeikin valmiiksi. Taivuta ripset ennen mascaran laittamista. Harjaa mascaraa edestakaisella liikkeellä ripsiin. Käytä harjan tehostepäätä yksityiskohtien viimeistelyyn.

Tuoteinfo:

Kaksitehoinen tuuheuttava ja pidentävä mascara.

5,0 / 5
Natural Code By Lumene Lash Extending Mascara Black 7 ml

Natural Code By Lumene Lash Extending...

9,30
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pidentävä mascara erottelee ripset kauniisti ja antaa ripsillesi katseen avaavaa pituutta. Katseen avaavat ripset. Pidentävä formula: notkea, ripsillä hyvin liukuva koostumus. Ripset erotteleva harja: tiheäharjaksinen, kartionmallinen napakka harja tarkkaan työskentelyyn. Lopputulos: luonnollisen pitkät, siistit & erotellut ripset. Ripsiä hoitava, pitkäkestoinen koostumus.

Tuoteinfo:

Pidentävä mascara antaa ripsillesi eroteltua pituutta.

4,0 / 5
Natural Code by Lumene Candy Smile Huulikiiltokynä 1,8 g

Natural Code by Lumene Candy Smile Hu...

Alk. 4,95 (9,90)
Verkkokaupassa

All-in-1 huulikiiltokynä: rajaus, väri, kiilto ja kosteutus yhdessä tuotteessa! Kevyt tunne huulilla, kosteuttava koostumus antaa huulivoidemaisen lopputuloksen tinkimättä kuitenkaan väristä ja kiillosta. Äärimmäisen miellyttävä huulilla, pitkäkestoinen sävy ilman tahmeaa tunnetta. Helppokäyttöinen kynä muoto, päästä kieritettävä kynä ei vaadi teroitusta vaan on aina käyttövalmis. Raikkaat ja intensiiviset sävyt. Hoitava ja kosteuttava koostumus (ratamon siemenöljy, E-vitamiini, karitevoi).

Tuoteinfo:

Karkkimaista väriä ja kiiltoa huulillesi.

4,75 / 5
Useita vaihtoehtoja
Vain verkkokaupassa