Uusi Nanso on moderni, rento, lähestyttävä ja ajankohtainen.

Tänä vuonna 95 vuotta täyttävä Nanso Group uudistaa voimakkaasti Nanso-brändiään. Ensimmäiset uutta linjaa ilmentävät mallistot ovat  syksyn ja talven 2016 -mallistot, jotka nähdään liikkeissä heinä-elokuussa. Aiemmin muun muassa Marimekolla työskennelleen Niinikosken tiimissä ovat Nanson pitkän linjan suunnittelijat Heli Hoisko ja Minna Sillanpää sekä uusina suunnittelijoina ns. Nordic-estetiikkaa suunnittelussaan ilmentävä kuviosuunnittelija Reeta Ek ja Hyèresin muotikilpailun finaaliin vuonna 2015 päässyt vaate- ja kuviosuunnittelija Sophie Sälekari. Nanson suunnittelun ytimessä ovat printit ja neulokset, uudistuksen myötä se ottaa askeleen kohti maailmalla vahvasti esillä olevaa skandinaavista tyyliä.

Nanso merkki Sokos taloissa:  Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Lahti, Wiklund, Kuopio, Joensuu, Pori, Porvoo, Kaari, Mikkeli,  Mylly, Savonlinna, Salo, Kajaani, Kotka, Kouvola

 

Nanso (6 kpl)

Naisten kaunis, kuosillinen Sumppu-mekko. Mekon venepääntie ja holkkihihat on huoliteltu kantilla. Suoralinjaisen mekon oikeasta sivusaumasta taakse vyötärölle lähtee leveä solmiamisnauha. Eteen vasemmalle puolelle on tehty laskokset, josta lähtee toinen solmiamisnauha. Vasemmalle sivulle muodostuu kaunis, naisellinen solmuke, joka antaa mekolle muodokkuutta. Mekon pituus koossa M on noin 105cm. Materiaali on laadukasta, ylellisen pehmeän tuntuista ja kauniisti laskeutuvaa promodaali-elastaania.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

Naisten raidallinen Nekku-mekko. Raikasta raitaa painettuna. Olkaimettoman A-linjaisen mekon yläosassa on pystyraitainen lista, jonka etupuolella on sirkkoihin pujotettu niskaan solmittava nauha. Takana listan sisällä on leveä, tukea antava kuminauha. Mekon pituus koossa M on noin 95cm. Materiaali on laadukasta ja ryhdikästä puuvilla-modaali college- neulosta, 100% puuvillaa.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

Naisten kuosillinen Isot Solmut-mekko. Suurikuosisessa mekossa on leveät olkaimet, jotka menevät takaa ristiin. Vyötärölle antaa ryhtiä kaksinkertainen lista. Sivuissa käyttömukavuutta lisää taskut. Helma levenee kevyesti. Mekon pituus koossa M on noin 100cm. Materiaali on laadukasta, tunnultaan miellyttävän pehmeää ja helppohoitoista puuvilla-modaali elastaania, joka pysyy hyvänä pesusta toiseen.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä