Uusi Nanso on moderni, rento, lähestyttävä ja ajankohtainen.

Tänä vuonna 95 vuotta täyttävä Nanso Group uudistaa voimakkaasti Nanso-brändiään. Ensimmäiset uutta linjaa ilmentävät mallistot ovat  syksyn ja talven 2016 -mallistot, jotka nähdään liikkeissä heinä-elokuussa. Aiemmin muun muassa Marimekolla työskennelleen Niinikosken tiimissä ovat Nanson pitkän linjan suunnittelijat Heli Hoisko ja Minna Sillanpää sekä uusina suunnittelijoina ns. Nordic-estetiikkaa suunnittelussaan ilmentävä kuviosuunnittelija Reeta Ek ja Hyèresin muotikilpailun finaaliin vuonna 2015 päässyt vaate- ja kuviosuunnittelija Sophie Sälekari. Nanson suunnittelun ytimessä ovat printit ja neulokset, uudistuksen myötä se ottaa askeleen kohti maailmalla vahvasti esillä olevaa skandinaavista tyyliä.

Nanso merkki Sokos taloissa:  Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Lahti, Wiklund, Kuopio, Joensuu, Pori, Porvoo, Kaari, Mikkeli,  Mylly, Savonlinna, Salo, Kajaani, Kotka, Kouvola

 

Nanso (5 kpl)

79,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Naisten suoralinjaiset, taskuttomat Kiila-farkut. Monikäyttöisissä farkuissa on muotokaitaleella viimeistelty vyötärö, muotolaskokset edessä ja takana sekä metallivetoketju vasemmassa sivussa. Kontrastitikkaukset on beiget. Housut ovat hieman persupituutta lyhyemmät. Lahkeen sisäpituus koossa 38 on noin 74cm.

Useita vaihtoehtoja

Naisten Kantti-farkut. Suoralinjaisissa housuissa on leveämpi tupla vyötärökaitale sekä vyölenkit. Edessä on taskut sekä takana valetaskulistat ilmettä antamassa. Tikkaukset sävysävyyn. Materiaali on mattapintaista, joustavaa ja miellyttävän tuntuista puuvilla-sekoitetta. Lahkeen sisäpituus koossa 38 on noin 81cm.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

39,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Naisten monikäyttöiset neulosleggingsit. Täyspitkät lahkeet ja kapea malli. Lahkeen sisäpituus koossa M on noin 83cm. Sisäänommeltu kuminauha. Materiaali on miellyttävän tuntuista, helppohoitoista ja himmeäkiiltoista sileää neulosta, viskoosi-elastaania.

Useita vaihtoehtoja

74,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Naisten kapeat, yksiväriset Senni-housut. Housuissa on kuminauhallinen vyötärö ja täyspitkät lahkeet. Vyötäröllä edessä 4 ja takana 2 muotolaskosta. Lahkeen sisäpituus koossa M on noin 77cm. Materiaali on laadukasta, mattapintaista, napakkaa ja helppohoitoista micromodaali-polyamidi-elastaania.

Useita vaihtoehtoja

19,98 49,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Naisten ryhdikkäät neuloshousut täyspitkillä lahkeilla. Vyötäröllä kuminauha ja muotolaskokset. Materiaali on napakka ja hieman kiiltävää polyamidi-elastaania.

Useita vaihtoehtoja