Uusi Nanso on moderni, rento, lähestyttävä ja ajankohtainen.

Tänä vuonna 95 vuotta täyttävä Nanso Group uudistaa voimakkaasti Nanso-brändiään. Ensimmäiset uutta linjaa ilmentävät mallistot ovat  syksyn ja talven 2016 -mallistot, jotka nähdään liikkeissä heinä-elokuussa. Aiemmin muun muassa Marimekolla työskennelleen Niinikosken tiimissä ovat Nanson pitkän linjan suunnittelijat Heli Hoisko ja Minna Sillanpää sekä uusina suunnittelijoina ns. Nordic-estetiikkaa suunnittelussaan ilmentävä kuviosuunnittelija Reeta Ek ja Hyèresin muotikilpailun finaaliin vuonna 2015 päässyt vaate- ja kuviosuunnittelija Sophie Sälekari. Nanson suunnittelun ytimessä ovat printit ja neulokset, uudistuksen myötä se ottaa askeleen kohti maailmalla vahvasti esillä olevaa skandinaavista tyyliä.

Nanso merkki Sokos taloissa:  Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Lahti, Wiklund, Kuopio, Joensuu, Pori, Porvoo, Kaari, Mikkeli,  Mylly, Savonlinna, Salo, Kajaani, Kotka, Kouvola

 

Nanso (12 kpl)

79,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Naisten rennot kuosilliset Sirkutus-housut. Lahkeeseen kapenevissa täyspitkissä housuissa on edessä vyötäröllä laskokset molemmin puolin, sekä sivuissa taskut. Vyötärökaitaleen sisällä 3cm leveä kuminauha ja solmittava trikoo nyöri. Lahkeen sisäpituus koossa M on noin 79cm. Materiaali on laadukasta ja miellyttävän tuntuista, ohutta viskoosi-elastaani-neulosta. Viskoosineulos on sähköistymätöntä ja helppohoitoista.

Useita vaihtoehtoja

69,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Naisten rennot joggeri-housut. Yksivärisissä housuissa on edessä kaitaletaskut ja takana yksi valetasku. Vyötärö poimuttuu kuminauha kaitaleelle, jossa myös kangasnyöri vyötärön säätämistä varten. Metalliset nyörinpäät ja sirkkarenkaat. Rentolinjaiset ja lantiolta väljät housut kapenevat lahkeeseen. Housun lahkeen sisäpituus koossa 38 on noin 80cm. Materiaali on miellyttävää, laskeutuvaa ja hieman kreppimäistä viskoosi-polyamidi sekoitetta.

Useita vaihtoehtoja

Naisten yksiväriset Kesä-housut. Kangashousuissa on edessä taskut, vetoketju halkio sekä hakaskiinnitys vyötärökaitaleella. Takakappaleella muotolaskokset sekä napinläpitaskut. Lahkeet on vajaamittaiset, sisäpituus koossa 38 on noin 70cm. Materiaali on mattapintaista puuvilla satiinia, jossa mukana elastaania antamassa joustoa.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

Naisten yksiväriset, vajaamittaiset Nuotti-housut. Housuissa on ryhdikäs monineulalla ajettu vyötärölista, jonka sisällä 4cm leveä kuminauha. Sivuissa on taskut. Lahkeen sisäpituus koossa M on noin 54cm. Materiaali on mielyttävän tuntuista, himmeäkiiltoista, ja hyvin laskeutuvaa neulosta, micro modaali/ polyesteriä.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä