Uusi Nanso on moderni, rento, lähestyttävä ja ajankohtainen.

Tänä vuonna 95 vuotta täyttävä Nanso Group uudistaa voimakkaasti Nanso-brändiään. Ensimmäiset uutta linjaa ilmentävät mallistot ovat  syksyn ja talven 2016 -mallistot, jotka nähdään liikkeissä heinä-elokuussa. Aiemmin muun muassa Marimekolla työskennelleen Niinikosken tiimissä ovat Nanson pitkän linjan suunnittelijat Heli Hoisko ja Minna Sillanpää sekä uusina suunnittelijoina ns. Nordic-estetiikkaa suunnittelussaan ilmentävä kuviosuunnittelija Reeta Ek ja Hyèresin muotikilpailun finaaliin vuonna 2015 päässyt vaate- ja kuviosuunnittelija Sophie Sälekari. Nanson suunnittelun ytimessä ovat printit ja neulokset, uudistuksen myötä se ottaa askeleen kohti maailmalla vahvasti esillä olevaa skandinaavista tyyliä.

Nanso merkki Sokos taloissa:  Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Lahti, Wiklund, Kuopio, Joensuu, Pori, Porvoo, Kaari, Mikkeli,  Mylly, Savonlinna, Salo, Kajaani, Kotka, Kouvola

 

Nanso (4 kpl)

Naisten helppo,raidallinen Viiru-tunika. Suoralinjaisen tunikan pyöreä pääntie on huoliteltu leveällä muotokaitaleella, joka olkapäällä ulottuu hihasaumaan. Hihat ovat täyspitkät. Sivusaumoissa on taskut. Pyöreä helma on kantilla huoliteltu. Tunikan pituus koossa M on noin 90cm. Materiaali on ryhdikästä, miellyttävän tuntuista puuvilla-neulosta.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

15,98 39,95
Verkkokaupassa

Naisten pitkähihainen, yksivärinen Basic-paita. Paidassa on pyöreä pääntie ja täyspitkät hihat. D-mitoitetun paidan pituus koossa L on noin 73 cm. Materiaali on miellyttävää, laadukasta ja helppohoitoista puuvilla-modaali-elastaania.

Useita vaihtoehtoja

27,98 69,95
Verkkokaupassa

Naisten näyttävä Keto-tunika. A-linjaisessa, kauniisti laskeutuvassa tunikassa on molemmilla sivuilla pitkät halkiot ja täyspitkät hihat. Pääntie on huoliteltu alavaralla. Tunikan pituus koossa M on noin 80cm. Materiaali on laadukasta ja miellyttävän tuntuista, ohutta viskoosi-elastaani-neulosta. Viskoosineulos on sähköistymätöntä, helppohoitoista ja neuloksen värit pysyvät kauniina pesusta toiseen.

Useita vaihtoehtoja

19,98 49,95
Verkkokaupassa

Naisten raikas, kuosillinen Bulevardi-tunika. Tunikassa on pyöreä pääntie ja 3/4-pituiset hihat. Tunikan pituus koossa M on noin 78 cm. Materiaali on laadukasta, iholla miellyttävän pehmeältä tuntuvaa ja helppohoitoista puuvilla-modaalia, joka pysyy hyvänä pesusta toiseen.

Useita vaihtoehtoja