Moschino (4 kpl)

Tuoksussa asettuvat rinnakkain arki ja luksus sekä huippumuoti. Upeasta pakkauksesta paljastuu hauskassa 'puhdistuspullossa' ylellistä tuoksua Moschinon tyyliin. Tuoksussa yhdistyvät raikkaat ja houkuttelevan naiselliset tuoksuaineosat mandariini, bergamotti, vadelma, valkoinen pioni ja valkoinen patsuli.

Vain myymälässä

Chic Petals on tuoksu kiinnostavalle naiselle, joka liikkuu kukkien ja ylellisyyden täyttämässä mielikuvitusmaailmassa tyylikkäästi. Onnellisuuden eliksiiri! Granaattiomena ja metsämansikka muodostavat ensin leikkisän, pirskahtelevan ja kiusoittelevan tuoksuparin. Sydäntuoksun tuoreine kukkineen viimeistelee punainen orkidea. Elegantti iiris ja samettinen myski paljastavat tuoksun intohimoisen ja nykyaikaisen naisellisuuden.

Vain myymälässä

Kirkas ja intensiivinen, eloisa kokonaisuus täynnä säkenöivää elämäniloa. Se on makea ja spontaani, nuori ja romanttinen. Kukkaishedelmäinen tuoksu todellisille naisille, jotka haluavat ennen kaikkea pitää hauskaa. Tuoksussa yhdistyvät italialainen bergamotti, vadelma, vaalenapunainen kielo, pionin terälehdet, orvokki, persikka ja piparkakku.

Tuoteinfo:

Eau de Toilette - tuoksu naiselle

Vain myymälässä