Michael Kors (3 kpl)

Alk. 12,50 (25,00)
Verkkokaupassa

Michael Kors Beauty Collection on luonut 18 loistavaa kynsilakkasävyä luokiteltuina kolmeen erottuvaan tunnelmaan Michael Korsin naiselle: Sporty, Sexy ja Glam. Uudet kynsilakan sävyt täydentävät kuutta alkuperäistä väriä jotka ovat saatavilla Michael Kors Beauty Collectionissa. Tuoreet väripaletit vaihtelevat syvästä sinisestä kiillotettuihin pinkkeihin jotka käsittävät kuusi yksilöllistä sävyä Sporty, Sexy ja Glam. Jokaisella kynsilakalla on ylellinen tuntu kirkkaassa lasipullossa, jossa on Michael Kors signeeraus kultasävyisessä korkissa.

Ylellinen, erittäin kiiltävä koostumus antaa kynsille täyteläisen upean värin. Ei sisällä dibutyyliftalaattia (DBP), tolueenia tai formaldehydia.

Useita vaihtoehtoja

17,50 (35,00)
Verkkokaupassa

Kosteuttava huulipuna, joka sisältää karitevoita ja E-vitamiinia. Antaa pehmeän, ylellisen tuntuman huulille. Lopputulos läpikuultavasta puolipeittävään. Väri, joka kestää tuntikausia.

Useita vaihtoehtoja

Alk. 17,50 (35,00)
Verkkokaupassa

Erittäin kiiltävä koostumus, joka antaa kauniin läpikuultavan sävyn huulille. Kevyesti hajustettu veriappelsiinilla, sitruunalla ja ruusulla.

Useita vaihtoehtoja