Maybelline (3 kpl)

Maybelline New York Face Studio Master Strobing Stick korostuspuikko 9 g

Maybelline New York Face Studio Maste...

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Valaise yhdellä vedolla ja luo kasvoillesi upeaa hehkua Face Studio Master Strobing Stick -korostuspuikon avulla! Puikon kevyt ja kermainen koostumus liukuu iholla antaen raikkaan lopputuloksen. Mikrohelmiäiset lisäävät ihon kuultoa korostaen kasvojenpiirteitä.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Maybelline Dream Lumi Touch -valokynä 2,2 ml

Maybelline Dream Lumi Touch -valokynä...

8,90 (10,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Viimeistele meikkisi valon avulla! Maybelline Dream Lumi Concealer -valokynä heijastaa valoa ja peittää pienet ihovirheet.

Tuoteinfo:

Maybelline Dream Lumi Touch Concealer on uudenlainen geelipohjainen valokynä, joka heijastaa valoa luonnollisesti ja peittää ihon pienet virheet sekä tummentumat hetkessä. Dream Lumi Touch valokynä tuntuu iholla unelman kevyeltä ja raikkaalta. Parhaan lopputuloksen saat kun levität valokynää tuotteen siveltimen avulla silmänaluksille, silmän ulkonurkkaan ja huulten reunoille tuomaan valoa. Häivytä sormin.

2,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Maybelline Fit Me Concealer -peiteväri 6,8 ml

Maybelline Fit Me Concealer -peitevär...

Alk. 8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Löydä ihosi luonnollinen sävy! Fit Me on enemmän kuin sopiva sävy, iho niin kuin sen kuuluu olla: hehkeä, hengittävä, luonnollinen. Läpikuultava pohjustus ja ultrakevyet pigmentit luovat mahdollisimman luonnollisen pohjustuksen. Maybellinen ensimmäinen kolmeen sävyperheeseen perustuva kokoelma: 100 vaalealle iholle, 200 keskivaalealle iholle ja 300 tummalle iholle.

Tuoteinfo:

Näin helposti löydät oman sävysi Fit Me -tuoteperheestä: 1. Valitse oma Fit Me -meikkivoidesävysi 2. Valitse meikkivoidesävynumeroasi lähinnä oleva puuterisävy 3. Viimeistele kasvomeikkisi peitevärillä ja poskipunalla.

4,375 / 5
Useita vaihtoehtoja
{}
Sivun alkuun