Matrix (10 kpl)

16,90
Verkkokaupassa

Tuuheuttava booster-seerumi. Tuotetta voidaan sekoittaa muiden Style Link muotoilutuotteiden sekaan lisäämään tuotteen tuuhetuttavaa vaikutusta tai käyttää yksin antamaan hiuksille tuuheutta tyvestä latvaan.

16,90
Verkkokaupassa

Kiiltoa lisävä booster-seerumi. Tuotetta voidaan sekoittaa muiden Style Link muotoilutuotteiden sekaan lisäämään tuotteen kiiltoa tai poistamaan mattaisuutta. Tuotetta voi käyttää yksin kiiltoseerumina.

18,90
Verkkokaupassa

Rakennetta ja tuuheutta antava hiuskiinne. Vahvan pidon hiuksiinnne kampausten rakentamiseen ja viimeistelyyn. Kevyen koostumuksen ansiosta hiuskiinnettä voi kerrostaa upean tuuheaa lopputulosta varten.

18,90
Verkkokaupassa

Muotoilutahna jossa uudenlainen huippukoostumus, jossa yhdistyvät voiteen levitettävyys, tahnan uudelleen muotoiltavuus ja vahan pito. Voide, tahna ja vaha yhdessä tuotteessa.

18,90
Verkkokaupassa

Geeli erittäin vahvalla pidolla, joka antaa kestävää pitoa ja kiiltoa. Antaa pitkäkestoista hallittavuutta, joka ei kuitenkaan tahmaa ja on helppo harjata pois.

18,90
Verkkokaupassa

Muotoilutahna, joka antaa eroteltavuutta, pitkäkestoista pitoa ja uudelleenmuotoiltavuutta. Erittäin vahva pito ja upea satiininen lopputulos.

16,90
Verkkokaupassa

Pitoa lisävä booster-seerumi. Tuotetta voidaan sekoittaa muiden Style Link muotoilutuotteiden sekaan lisäämään tuotteen pitoa tai käyttää yksin antamaan hiuksille näkymätöntä pitoa.