Armi Ratian luomat ajattomat Marimekko-tuotteet ovat ilahduttaneet suomalaisia jo vuodesta 1951 lähtien. Tunnetuin, ja kenties suosituin Marimekko-kuosi lienee Unikko, joka teki ensiesiintymisensä jo vuonna 1964. Sokoksen Marimekko-valikoimasta löydät niin kankaat, laukut kuin astiatkin kaikilla suosituilla Marimekko-kuoseilla.

Marimekko (20 kpl)

32,00
Verkkokaupassa

Paksusta puuvillasta valmistetun kaitaliinan kuosina on Vuorilaakso syvän punaisen ja oranssin sävyinä.
Kuviosuunnittelija: Sanna Annukka
Valmistusmaa: Viro
Koot: 40x160cm
Pituus: 160.00 cm
Leveys: 40.00 cm

18,90
Verkkokaupassa

Kumpaankin käteen sopivassa uunikintaassa on Pikku Kompotti -kuosi. Se on topattua, paksua puuvillaa, ja siinä on ripustuslenkki.

29,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kuka väitti, että tiskaaminen on tylsää? Kyseessähän on vain astioiden uintireissu. Kuivattelukin on kivaa, kun se tapahtuu värikkäiden keittiöpyyhkeiden avustuksella. Sadonkorjuu-teemaiset Puutarhurin parhaat -keittiöpyyhkeet ovat tähän tarkoitukseen nappivalinta.

Alk. 14,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Leipurin apulaisten täytyy näyttää hyvältä ja kestää kovaakin kuumuutta. Pieni Unikko -uunikinnas on klassinen valinta keittiöön.

Useita vaihtoehtoja

Alk. 9,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pieni Unikko -pannulappu uunikintaalle kaveriksi. Monet suosivat samansävyisiä pareja, rohkea yhdistää eri kuoseja keskenään.

Useita vaihtoehtoja

Alk. 37,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sesongin sävyissä hurmaava Pieni Unikko -esiliina on loistava lahja kaikille kotikokeille. Keittiössä puuhastelukin on hauskempaa, kun asussa on väriä ja veikeyttä! Koko: 84 x 85 cm.

Useita vaihtoehtoja