Armi Ratian luomat ajattomat Marimekko-tuotteet ovat ilahduttaneet suomalaisia jo vuodesta 1951 lähtien. Tunnetuin, ja kenties suosituin Marimekko-kuosi lienee Unikko, joka teki ensiesiintymisensä jo vuonna 1964. Sokoksen Marimekko-valikoimasta löydät niin kankaat, laukut kuin astiatkin kaikilla suosituilla Marimekko-kuoseilla.

Marimekko (18 kpl)

Kuka väitti, että tiskaaminen on tylsää? Kyseessähän on vain astioiden uintireissu. Kuivattelukin on kivaa, kun se tapahtuu värikkäiden keittiöpyyhkeiden avustuksella. Sadonkorjuu-teemaiset Puutarhurin parhaat -keittiöpyyhkeet ovat tähän tarkoitukseen nappivalinta.

Vain myymälässä

Alk. 14,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Leipurin apulaisten täytyy näyttää hyvältä ja kestää kovaakin kuumuutta. Pieni Unikko -uunikinnas on klassinen valinta keittiöön.

Useita vaihtoehtoja

Alk. 9,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pieni Unikko -pannulappu uunikintaalle kaveriksi. Monet suosivat samansävyisiä pareja, rohkea yhdistää eri kuoseja keskenään.

Useita vaihtoehtoja

Alk. 37,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sesongin sävyissä hurmaava Pieni Unikko -esiliina on loistava lahja kaikille kotikokeille. Keittiössä puuhastelukin on hauskempaa, kun asussa on väriä ja veikeyttä! Koko: 84 x 85 cm.

Useita vaihtoehtoja