Armi Ratian luomat ajattomat Marimekko-tuotteet ovat ilahduttaneet suomalaisia jo vuodesta 1951 lähtien. Tunnetuin, ja kenties suosituin Marimekko-kuosi lienee Unikko, joka teki ensiesiintymisensä jo vuonna 1964. Sokoksen Marimekko-valikoimasta löydät niin kankaat, laukut kuin astiatkin kaikilla suosituilla Marimekko-kuoseilla.

Marimekko (19 kpl)

Marimekko Tiara kulho 5 dl

Marimekko Tiara kulho 5 dl

24,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Keramiikkakulho. Valmistettu Thaimaassa korkeapolttoisesta valkoisesta kivitavarasta. Konepesun-, uunin-, mikron- ja pakastuksen kestävä. Elintarvikekelpoinen. Lasitetut värit ja kuvio säilyvät kirkkaina. Suunnittelija: Sami Ruotsalainen. Kuviosuunnittelija: Erja Hirvi. Tuotesarja: Tiara/Oiva.
Vetoisuus: 5.00 dl
Halkaisija: 12.50 cm
Pituus: 7.00 cm
Valmistusmaa: Thaimaa

Marimekko Tiara tarjotin 46 cm

Marimekko Tiara tarjotin 46 cm

64,00
Verkkokaupassa

Kevyt, pyöreä Pieni Tiara -kuvioinen tarjotin on laminoitua koivuvaneria. Kevyt tarjotin on särkymätön, vedenpitävä ja hygieeninen. Suositellaan pyyhkimistä kostealla liinalla tai käsinpesua. Ei saa liottaa. Halkaisija on 46 cm. Kuviosuunnittelija: Erja Hirvi. Valmistusmaa: Ruotsi.

Marimekko Tiara/Oiva kannu 1,25 l

Marimekko Tiara/Oiva kannu 1,25 l

65,00
Verkkokaupassa

Kannu. Valmistettu Thaimaassa korkeapolttoisesta valkoisesta kivitavarasta. Konepesun-, uunin-, mikron- ja pakastuksen kestävä. Elintarvikekelpoinen. Lasitetut värit ja kuvio säilyvät kirkkaina. Soveltuu elintarvikkeille. Suunnittelija: Sami Ruotsalainen. Kuviosuunnittelija: Erja Hirvi. Tuotesarja: Tiara/Oiva.
Vetoisuus: 1.25 l
Halkaisija: 11.00 cm
Pituus: 15.00 cm
Valmistusmaa: Thaimaa

Marimekko Sukat Makkaralla kannu 1 l

Marimekko Sukat Makkaralla kannu 1 l

Värikästä suupuhallettua lasia joka pöytään. Anu Penttisen suunnittelemat Sukat makkaralla -lasiastiat ovat luonteeltaan mutkattomia ja muodoltaan mutkallisia itsevarmoja yksilöitä, jotka suosittelevat asennoitumaan elämään siten, että joka päivä on juhlapäivä ja iloisen kattauksen arvoinen. Yhtä aikaa ylväs ja leikkisä Sukat makkaralla -lasikannu kruunaa kattauksen ja tyylikkääseen lahjalaatikkoon pakattuna toimii loistavana lahjana erilaisille sankareille.

Vain myymälässä
Marimekko Puutarhurin Parhaat leikkuulauta 29,5x19,5 cm

Marimekko Puutarhurin Parhaat leikkuu...

Kasvisten ja hedelmien pilkkominen sujuu kuin leikki tämän kauniin leikkuulaudan päällä. Sopii mainiosti myös erilaisten herkkujen, kuten juustojen, leipien ja pikkupurtavien, tarjoilualustaksi.

Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun