Saksalainen kosmetiikkasarja Malu Wilz on kotimaassaan erittäin suosittu ja tunnettu kauneushoitolatason kosmetiikkasarja. Sarja sisältää perusihonhoitotuotteiden lisäksi myös täsmätuotteita kuten hemmottelevat kaviaarituotteet ja ampullit. Sarjan kaunis ulkonäkö ja houkuttelevat erityistuotteet lisäävät mielenkiintoisuutta. Eri ihotyyppien hoitoon löytyy runsaasti vaihtoehtoja. Ampulleja voi ostaa myös yksittäin ja näin kokeilla niiden erilaisia hoitavia ominaisuuksia.

Katso vinkit ihotyypillesi: Nuori iho| Aikuinen iho| Rauhoittava| Tasapainottava| Virkistävä| Kosteuttava
{}

Malu Wilz (1 kpl)

Malu Wilz Lifting Concealer valokynä 19 g

Malu Wilz Lifting Concealer valokynä...

MALU WILZ Lifting Concealer -valokynä peittää käden käänteessä tummat silmänaluset, pienet ihon epätasaisuudet ja väsymyksen merkit. Tuote rauhoittaa ihoa ja tekee siitä säteilevän, vähentäen samalla myös silmien turvotusta. Tuotteen miellyttävän voidemainen koostumus on helppo levittää ja se pysyy iholla pitkään siistinä. Tuotetta on myös helppo annostella sopiva määrä valokynän päässä olevaan siveltimeen. Voit levittää tuotetta tarvittaville kasvojen alueille, kuten silmänympärille, nenän vierustoille, suun alueen juonteisiin jne. Sisältää Matryxil ja Eyeliss -peptidejä, joilla on ravitseva ja kiinteyttävä vaikutus. Tuote sopii kaikile ihotyypeille. Ennen ensimmäistä käyttöä: ruuvaa kynää muutaman kerran, jotta saat sopivan määrän tuotetta siveltimeen.

Tuoteinfo:

Hoitava valokynä, jolla on kiinteyttävä vaikutus. Levitä tuotetta suoraan sen siveltimellä tarvittaville kasvojen alueille ja häivytä kevyesti sormenpäällä.

3,8889 / 5
Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun