Saksalainen kosmetiikkasarja Malu Wilz on kotimaassaan erittäin suosittu ja tunnettu kauneushoitolatason kosmetiikkasarja. Sarja sisältää perusihonhoitotuotteiden lisäksi myös täsmätuotteita kuten hemmottelevat kaviaarituotteet ja ampullit. Sarjan kaunis ulkonäkö ja houkuttelevat erityistuotteet lisäävät mielenkiintoisuutta. Eri ihotyyppien hoitoon löytyy runsaasti vaihtoehtoja. Ampulleja voi ostaa myös yksittäin ja näin kokeilla niiden erilaisia hoitavia ominaisuuksia.

Katso vinkit ihotyypillesi: Nuori iho| Aikuinen iho| Rauhoittava| Tasapainottava| Virkistävä| Kosteuttava
{}

Malu Wilz (4 kpl)

Malu Wilz Hydro Hyaluronic MAX³ Eye Cream silmänympärysvoide 15 ml

Malu Wilz Hydro Hyaluronic MAX³ Eye C...

32,00 25,60
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Malu Wilz Hyaluronic MAX³ Eye Cream -silmänympärysvoide on kevyt, mutta intensiivisesti kosteuttava voide, joka sisältää hyaluronihappoa. Se edesauttaa herkkää silmänympärysihoa säilyttämään kosteustasapainon ja auttaa vähentämään ryppyjen muodostumista sekä auttaa taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan. Tuotteen havaittiin merkittävästi vähentävän ryppyjen syvyttää. 28 päivän käytön jälkeen ryppyjen syvyys oli vähentynyt 71% ja positiivinen vaikutus havaittiin 100% käyttäjistä.

4,5 / 5
Malu Wilz Caviar kosteuttava silmänympärysvoide 15 ml

Malu Wilz Caviar kosteuttava silmänym...

38,00 30,40
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Malu Wilz Caviar Moisturizing Eye Cream kosteuttava silmänympärysvoide imeytyy nopeasti ja sillä on ihoa kiinteyttävä vaikutus. Voide sopii kaikille meikkiä käyttäville ja sen ainutlaatuiset ominaisuudet tasoittavat silmänympärysihoa. Tuotteen aminohapot ja peptidit edistävät kollageenisynteesiä ja antavat väsyneelle silmänympärysiholle uutta energiaa.

Käyttö: Käytä tuotetta aamuin illoin. Taputtele hellävaraisesti iholle varoen kuitenkin levittämästä tuotetta lähelle ripsirajaa. Odota hetki tutoteen kuivumista, jonka jälken voit meikata kasvot normaalisti. Täydentää erinomaisesti tuotteita Malu Wilz Gold Cream -päivävoide ja Malu Wilz Caviar Moisturizing Cream -kosteusvoide.

Malu Wilz Eye Control Cream -silmänympärysvoide 15 ml

Malu Wilz Eye Control Cream -silmänym...

19,90 15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Intensiivinen elvyttäminen on kauniin ja iättömän ihon salaisuus. Aikuisella iholla on paljon erilaisia ja yksilöllisiä tarpeita. Ylelliset MALU WILZ Regeneration -linjan elvyttävät hoitotuotteet ovat kehitetty vastaamaan juuri näihin moninaisiin haasteisiin. Herkälle ja ohuelle silmänympärysiholle on taipumus muodostua nopeasti kuivuutta ja ryppyjä, jollei sen hoitoon kiinnitetä erityistä huomiota. MALU WILZ Eye Control Cream on silkkinen silmänympärysihon hoitovoide, jolla on kaikki laadukkaalta silmänympärysihon hoitotuotteelta vaadittavat ominaisuudet. Erityinen patentoitu ainesosa Pentavitin® ehkäisee kosteuden haihtumista iholta, luonnolliset öljyt pitävät ihon joustavana ja tärkeät vitamiinit toimivat voiteessa ihon vanhenemista vastaan. Solutoimintaa stimuloiva silmänympärysvoide sisältää myös valosuojan.

Tuoteinfo:

Raikas silmänympärysvoide herkälle silmänympärysiholle. Taputtele hellävaraisesti silmänympärysiholle aamuin ja illoin. Sopii myös piilolinssien käyttäjille.

4,5 / 5
Malu Wilz Aquamarine Eye Gel -silmänympärysgeeli 30 ml

Malu Wilz Aquamarine Eye Gel -silmäny...

24,90 19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Meri – elämän lähde – tarjoaa ehtymättömän määrän ainesosia aktivoimaan ja eheyttämään ihoa. Jopa antiikin kreikkalaiset ymmärsivät meren ravitsevan, rauhoittavan ja jopa parantavan vaikutuksen iholle, ja kehittivät siitä aikanaan hoitotuotteita niin keholle kuin mielellekin. Kosteuttavan hoitolinjan nimi “Thalasso” merkitsee terveyttä ja kauneutta merestä. Moderni Thalasso -terapia perustuu meriveden, planktoneiden ja levän hyödyntämiseen hoitotuotteissa. MALU WILZ Hydro -linja tarjoaa ihastuttavat Thalasso -tuotteet, joiden avulla voit antaa meren virran eheyttää ihoasi. MALU WILZ Aquamarine Eye Gel on erikoislaatuinen silmänympärysihon hoitotuote, joka sisältää korkealaatuisia raaka-aineita. Raaka-aineet on suunniteltu nimenomaan hoitamaan erityisen herkkää silmänympärysihoa. Tuote sisältää kauneushelmiä, jotka pitävät sisällään tuotteen aktiiviainesosat. Iholle vapautuessaan nämä tehokkaat raaka-aineet antavat silmänympärysiholle pitkäkestoista kosteutta ja palauttavat ihon kimmoisuuden. Juonteet ja rypyt silottuvat. Hyaluronihappo ja Aloe vera varastoivat ihoon kosteutta ja saavat silmänympärysalueen näyttämään loisteliaalta. Ei sisällä hajusteita. Sopii hyvin käytettäväksi meikin alla.

Tuoteinfo:

Viilentävä ja raikas silmänympärysgeeli kaikille ihotyypeille. Taputtele geeliä hellävaraisesti silmänympärysiholle aamuin ja illoin. Sopii myös piilolinssien käyttäjille.

4,4 / 5
{}
Sivun alkuun