hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Saksalainen kosmetiikkasarja Malu Wilz on kotimaassaan erittäin suosittu ja tunnettu kauneushoitolatason kosmetiikkasarja. Sarja sisältää perusihonhoitotuotteiden lisäksi myös täsmätuotteita kuten hemmottelevat kaviaarituotteet ja ampullit. Sarjan kaunis ulkonäkö ja houkuttelevat erityistuotteet lisäävät mielenkiintoisuutta. Eri ihotyyppien hoitoon löytyy runsaasti vaihtoehtoja. Ampulleja voi ostaa myös yksittäin ja näin kokeilla niiden erilaisia hoitavia ominaisuuksia.

Katso vinkit ihotyypillesi: Nuori iho| Aikuinen iho| Rauhoittava| Tasapainottava| Virkistävä| Kosteuttava

Malu Wilz (9 kpl)

Malu Wilz Pure Balance Serum -hoitoseerumi 30 ml

Malu Wilz Pure Balance Serum -hoitose...

27,90 22,30
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Aikuisessa rasvoittuvassa ihossa ja sekaihossa yhdistyy kaksi täysin vastakkaista piirrettä. Ihossa on alueita, joissa talineritys on kiihtynyt, josta tuloksena iholla esiintyy kiiltoa ja tulehduksia. Toisaalta ihossa on myös kuivia ihoalueita, joilla korostuu ihon juonteet – vuosien saatossa syventyen. Haasteellinen iho vaatii samanaikaisesti sekä tasapainotusta että elvytystä nuorekkaan, ja hyvinvoivan ihon säilyttämiseksi. MALU WILZ Pure Balance Serum on nano-teknologiaa hyödyntävä anti-aging hoitoseerumi, jossa innovatiiviset ihonhoidon raaka-aineet yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla luomaan kuulaan ja kiinteän ihon. Vitamiiniyhdiste yhdessä koentsyymi Q10 kanssa vähentävät juonteita ja ryppyjä. Vehnänalkiouute kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Dermaclear -yhdiste säätelee talineritystä sekä ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä. Seerumi saa aikaan välittömästi pehmeämmän ja tasaisemman ihon.

Tuoteinfo:

Kasvojen hoitoseerumi aikuiselle rasvoittuvalle ja sekaiholle. Levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle aamuin ja illoin puhdistuksen jälkeen. Levitä seerumin päälle kosteusvoide.

3,8571 / 5
Malu Wilz Rose matkapakkaus

Malu Wilz Rose matkapakkaus

19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Malu Wilz Rose matkapakkaus kaikille ihotyypeille. Pakkaus sisältää: Malu Wilz Gentle Cleansing Foam puhdistuvaahto 25 ml, ja Malu Wilz Tender Rose Tonic kasvovesi 50 ml ja Malu Wilz Tender Rose Cream kosteusvoide 15 ml.

Malu Wilz Gentle Cleansing Foam puhdistusvaahdon sisältämät erikokoiset jojoba-vahahelmet poistavat hellävaraisesti puhdistuksen yhteydessä ihon pinnalta kuolleet ihosolut, paljastaen raikkaan ja pehmeän ihon. Hellävarainen puhdistusvaahto ei kuivata ihoa.

Malu Wilz Tender Rose Tonic virkistävä kasvovesi sisältää ruusuvettä. Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, hemmottelee ihoa ja valmistaa sen seuraaville tuotteille jättäen ihon sensuellin ruusun tuoksuiseksi. Kasvoveden sisältämä ainutlaatuinen Damascuksen ruusuvesi auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon, pienentää ihohuokosia, kirkastaa sekä ravitsee ja rauhoittaa ihoa samanaikaisesti. Sopii kaikille ihotyypeille.

Malu Wilz Tender Rose Cream kosteusvoide hemmoittelee ihoa sensuaalilla ruusun tuoksulla. Tämä 24 tunnin kasvovoide on koostumukseltaan miellyttävän kevyt, hyvin imeytyvä ja raikkaan ruusun tuoksuinen. Iris Florentina uute vahvistaa ihon suojakerrosta auttaen säilyttämään ihon optimaalisen kosteustasapainon. Arvokkaat mimosa-uutteet suojaavat ihoa vapaita radikaaleja vastaan ja vahvistavat ihon omia suojamekanismeja. Kaikille ihotyypeille.

Levitä pieni määrä Malu Wilz Gentle Cleansing Foam puhdistusvaahtoa kasvojen ja kaulan alueille kostutetuilla käsillä ja kevyesti hieroen puhdista iho. Huuhtele lämpimällä vedellä. Puhdista kasvot Malu Wilz Gentle Cleansing Foam puhdistusvaahdolla ja viimeistele pesu Malu Wilz Tender Rose Tonic kasvovedellä. Käytä Tender Rose Tonic kasvovettä aamuisin ja iltaisin puhdistuksen jälkeen. Levitä vanulla kasvoille ja kaulalle valmistaaksesi ihosi Malu Wilz Tender Rose Cream kosteusvoiteelle. Levitä sitten iholle pieni määrä Malu Wilz Tender Rose Cream kosteusvoidetta aamuisin ja iltaisin kevyesti hieroen.


Materiaalitiedot:
Malu Wilz Gentle Cleansing Foam: Jojoba wax pearls, Lemon oil
Malu Wilz Tender Rose Tonic: Panthenol, Witch hazel water, Rose water, Hyaluronic acid, Mimosa extract, Iris Florentina extract
Malu Wilz Tender Rose Cream: Rose water, Panthenol, Hyaluronic acid, Almond oild, Vitamine E, Mimosa extract, Iris Florentina extract

Malu Wilz Hydro matkapakkaus

Malu Wilz Hydro matkapakkaus

19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Malu Wilz Hydro matkapakkaus kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle. Pakkaus sisältää: Malu Wilz Gentle Cleansing Foam puhdistusvaahto 15 ml, Malu Wilz Hydro Tonic kasvovesi 50 ml, Malu Wilz Thalasso Vital Treatment hoitovoide 15 ml.

Malu Wilz Gentle Cleansing Foam puhdistusvaahdon sisältämät erikokoiset Jojoba-vahahelmet poistavat hellävaraisesti puhdistuksen yhteydessä ihon pinnalta kuolleet ihosolut, paljastaen raikkaan ja pehmeän ihon. Hellävarainen puhdistusvaahto ei kuivata ihoa. Levitä pieni määrä Malu Wilz Gentle Cleansing Foam puhdistusvaahtoa kasvojen ja kaulan alueille kostutetuilla käsillä ja kevyesti hieroen puhdista iho. Huuhtele lämpimällä vedellä.

Malu Wilz Hydro Tonic kasvovesi. Raikas ja kosteuttava kasvovesi rauhoittamaan kuivaa ja herkkää ihoa. Kaada pieni määrä kasvovettä vanulle, ja pyyhi kasvot ja kaula puhdistuksen jälkeen. Voidaan käyttää vanulappujen kanssa myös silmähauteena. Ei sisällä alkoholia.

Malu Wilz Thalasso Vital Treatment hoitovoiteessa yhdistyvät korkealaatuiset ja tehokkaat raaka-aineet, kuten arvokas Atlantin merileväuute ja trooppinen Cucuapu-voi sekä hyaluronihappo. Nämä ainesosat muodostavat yhdessä ainutlaatuisen sekoituksen, joka hoitaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa tehokkaasti. Voide auttaa ihoa tuottamaan sen normaalia kosteutta ja ehkäisee kuivuudesta johtuvien juonteiden syntymistä. Tuote elvyttää ihoa tehokkaasti ja saa sen näyttämään elinvoimaiselta. Kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle.

Puhdista kasvot Malu Wilz Gentle Cleansing Foam puhdistusvaahdolla ja viimeistele pesu Malu Wilz Hydro Tonic kasvovedellä. Levitä sitten iholle pieni määrä Malu Wilz Thalasso Vital Treatment hoitovoidetta aamuisin ja iltaisin kevyesti hieroen.
Käytä Malu Wilz Hydro Tonic kasvovettä aamuisin ja iltaisin puhdistuksen jälkeen. Levitä vanulla kasvoille ja kaulalle valmistaaksesi ihosi Malu Wilz Thalasso Vital Treatment hoitovoiteelle.

Materiaalitiedot:
Malu Wilz Gentle Cleansing Foam puhdistusvaahto: Jojoba wax pearls, Lemon oil
Malu Wilz Hydro Tonic kasvovesi: Panthenol, Saccharides, Urea, Amino acid
Malu Wilz Thalasso Vital Treatment hoitovoide: Atlantic algae extract, Cupuacu butter, Hyaluronic acid, Moisturizing factors

Malu Wilz Caviar Gold Concentrate -seerumi 30 ml

Malu Wilz Caviar Gold Concentrate -se...

48,00 38,40
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Malu Wilz Caviar Gold Contrentrate -seerumin ainesosina on käytetty kaviaariuutetta ja oikeita kultahippuja. Innovatiiviset ainesosat takaavat tervellisen soluaineenvaihdunnan ja auttavat ihoa saavuttamaan uudenlaisen hehkun. Iho on kosteutettu ja juonteet vähentyneet. Kaviaariuutteen runsas mineraalimäärä saa ihon näyttämään vahvemmalta ja se häivyttää väsymyksen merkkejä kasvoilta. Iho näyttää vahvalta ja elinvoimaiselta.

Käyttö: Huolellisen ihonpuhdistuksen jälkeen lisää pipetillinen seerumia tasaisesti kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle. Parhaan lopputuloksen saamiseksi käytä tuotetta yhdessä Malu Wilz Caviar Gold Cream -päivävoiteen kanssa.

Malu Wilz Hyper Sensitive Repair Concentrate -seerumi

Malu Wilz Hyper Sensitive Repair Conc...

36,00 28,80
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hyper Sensitive Repair –seerumi antaa miellyttävän, viilentävän tunteen herkälle ja ärtyneelle iholle ja jättää sen tasaisen ja pehmeän näköiseksi. Malu Wilzin Hyper Sensitive –sarja sisältää magnoliauutetta, joka auttaa lieventämään erityisesti mekaanisen rasituksen aiheuttamaa ihon polttelua ja kutinaa. Tuotteen Defensil® auttaa vähentämään ihon punoitusta, ärsytystä ja kutinaa ja vahvistamaan ihoa pitkävaikutteisesti. Tuote auttaa vähentämään kireyden tunnetta ja hilseilyä ihossa ja saavat ihon tuntumaan kosteutetulta ja pehmeältä. Sisältää aktiivisia ainesosia, jotka tasapainottavat ihon väriä ja kosteuttavat ihoa sekä samalla vahvistavat ihon omaa suojamekanismia. Tuloksena kokonaisvaltaisesti tasapainoisempi iho.Käyttö: Levitä huolellisesti puhdistetulle iholle aamuin illoin. Viimeistele sarjan hoitovoiteella tai Redness Minimizer –voiteella. Sopii erityisesti herkälle iholle.

Tuoteinfo:

Geelimäinen, intensiivisesti rauhoittava seerumi herkälle iholle

3,25 / 5
Malu Wilz Hyper Sensitive Redness Minimizer -kosteusvoide

Malu Wilz Hyper Sensitive Redness Min...

24,90 19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteusvoide, jonka vihreä vivahde auttaa optisesti neutraloimaan herkän ihon punoitusta ja ärtyisyyttä. Malu Wilzin Hyper Sensitive –sarja sisältää magnoliauutetta, joka auttaa lieventämään erityisesti mekaanisen rasituksen aiheuttamaa ihon polttelua ja kutinaa. Tuotteen Defensil® auttaa vähentämään ihon punoitusta, ärsytystä ja kutinaa ja vahvistamaan ihoa pitkävaikutteisesti. Se auttaa vähentämään ihon punoitusta, kutinaa ja vahvistamaan ihon omaa suojamekanismia. Muut ainesosat, mm. panthenol, bisabolol ja skvalaani vähentävät kireyden tunnetta ihossa ja vähentävät ihon hilseilyä ja tekevät ihon pehmeän ja tasaisen näköiseksi. Redness Minimizer sopii erityisesti herkälle, punoittavalle iholle. Se on intensiivisesti pehmentävä ja se suojaa väsynyttä ja ärtynyttä ihoa.Käyttö: levitä huolellisesti puhdistetulle iholle. Parhaan lopputuloksen saamiseksi, levitä Repair Concentrate –seerumia voiteen alle. Sopii erityisesti herkälle iholle.

Tuoteinfo:

Vihreään vivahtava päivävoide, joka häivyttää optisesti punaisia alueita

3,5 / 5
Malu Wilz Hyaluronic MAX³ Beauty Flash Spray suihke 30 ml

Malu Wilz Hyaluronic MAX³ Beauty Flas...

39,90 31,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uusi ja uniikki 2-vaiheinen hoitotuote. Sisältää hydrofiilistä ja kosteuttavaa hyaluronihappoa mikä luo ihoon välittömän ja pysyvän näyttävyyden ja hehkun. A-vitamiinia sisältävä avokadoöljy tukee solujen aineenvaihduntaa ja tasoittaa kosteuden puutetta iholla. Hienonohut öljyn vaikutelma, mikä tehostuu skvalaanilla, jättää ihohuokoset tasaisemmiksi ja ihon tasapainoitetun näköiseksi.

Tuoteinfo:

Ravista pulloa kunnon kerrokset ovat sekoittuneet. Suihkuta pieni määrä Hyaluronic MAX³ Beauty Flash -suihketta suoraan käsille tai vanulapulle, ja hiero kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Jos ihosi on hyvin kuiva ja kosteuttamaton, viimeistele Hyaluronic MAX3 Cream Soft or Rich -kosteusvoiteella. Soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta ideaalinen kuivalle iholle.

5,0 / 5
Sivun alkuun