Saksalainen kosmetiikkasarja Malu Wilz on kotimaassaan erittäin suosittu ja tunnettu kauneushoitolatason kosmetiikkasarja. Sarja sisältää perusihonhoitotuotteiden lisäksi myös täsmätuotteita kuten hemmottelevat kaviaarituotteet ja ampullit. Sarjan kaunis ulkonäkö ja houkuttelevat erityistuotteet lisäävät mielenkiintoisuutta. Eri ihotyyppien hoitoon löytyy runsaasti vaihtoehtoja. Ampulleja voi ostaa myös yksittäin ja näin kokeilla niiden erilaisia hoitavia ominaisuuksia.

Katso vinkit ihotyypillesi: Nuori iho| Aikuinen iho| Rauhoittava| Tasapainottava| Virkistävä| Kosteuttava
{}

Malu Wilz (20 kpl)

Malu Wilz Moisturizing Fluid -emulsio 50 ml

Malu Wilz Moisturizing Fluid -emulsio...

8,50 6,80
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

“Nauti ihostasi” – tämä on tunnuslause, jonka myötä MALU WILZ esittelee Young Care -hoitotuotteet huolehtimaan nuoren ihon hyvinvoinnista. MALU WILZ Moisturizinf Fluid on kevyt, nopeasti ihoon imeytyvä kosteusemulsio, joka tekee ihosta säteilevän raikkaan. Kasviuutteet, vitamiinit ja luonnollinen kosteustekijä huolehtivat ihon hyvinvoinnista suojaten ja raviten ihoa. Sisältää UVA/UVB-suojan.

Tuoteinfo:

Kevyt emulsio kasvoille kosteuttamaan nuorta ihoa. Levitä iholle aamuin ja illoin puhdistuksen jälkeen.

Malu Wilz Hyaluronic MAX³ Cream Rich kosteusvoide 50 ml

Malu Wilz Hyaluronic MAX³ Cream Rich...

44,90 35,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

KUIVA-/ERITTÄIN KUIVA IHO. Rikas kosteusvoide yhdistää intensiivisen kosteutuksen ja anti-aging vaikutuksen. Uusimman sukupolven kolmella eri MAX³ aktiivisella hyaluronihapolla saavutettu voide parantaa ihon ulkonäköä minuuteissa. Korkeamolekyyliset hyaluronihapot jättävät ihoon täyteläisen ja pehmeän ulkonäön, kun taas matalamolekyyliset ja liposomaalisesti kapseloidut hyaluronihapot takaavat pitkäaikaiset vaikutuksen. Sheavoi ja skvalaani palauttavat ihon kosteustasapainon. Aktiiviset ainesosat on saatu villin pistaasipuun hartsista, mikä jättää ihon mattapintaiseksi, hioo ihon huokosia ja tasapainoittaa ihon pintaa.

Tuoteinfo:

Lisää Hyaluronic MAX³ Cream Rich -kosteusvoidetta huolellisesti puhdistetulle iholle aamuin ja illoin. Jos ihosi on kuiva ja kosteuttamaton, lisää Hyaluronic MAX³ Beauty Flash Spray -suihkeen päälle. Soveltuu erityisesti kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Vinkki: Sopii myös yövoiteeksi normaalille ja sekaiholle, mikä tarvitsee uudistumista.

3,0 / 5
Malu Wilz BB Beauty Cream BB-voide 50 ml

Malu Wilz BB Beauty Cream BB-voide 50 ml

26,00 20,80
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Malu Wilz BB Beauty Cream BB-voide on monipuolinen kasvovoide, jonka kallisarvoiset raaka-aineet kosteuttavat, suojaavat ja tasoittavat ihoa. BB-voiteiden kolme sävyä sulautuvat ihonsävyyn erinomaisesti ja jättävät ihon miellyttävän pehmeän ja virheettömän tuntuiseksi. Ei sisällä parabeenejä.Sopii kaikille ihotyypeille. Levitä puhtaalle iholle aamuin ja illoin. Sopii käytettäväksi myös meikkivoiteen alla.

Tuoteinfo:

Malu Wilz BB Beauty Cream BB-voide on monipuolinen kasvovoide.

Malu Wilz Tender Rose Cream voide 50 ml

Malu Wilz Tender Rose Cream voide 50 ml

32,00 25,60
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Malu Wilz Tender Rose Cream -kasvovoide hemmoittelee ihoa sensuaalilla ruusun tuoksulla. Tämä 24 tunnin kasvovoide on koostumukseltaan miellyttävän kevyt, hyvin imeytyvä ja raikkaan ruusun tuoksuinen. Iris Florentina uute vahvistaa ihon suojakerrosta auttaen säilyttämään ihon optimaalisen kosteustasapainon. Arvokkaat mimosa-uutteet suojaavat ihoa vapaita radikaaleja vastaan ja vahvistavat ihon omia suojamekanismeja. Kasvoveden sisältämä ainutlaatuinen Damascuksen ruusuvesi ja panthenol ravitsevat ja rauhoittavat ihoa samanaikaisesti. Täydellinen tuote käyttettäväksi Malu Wilz Tender Rose Elixir -tiivisteen jälkeen. Sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Levitä Malu Wilz Tender Rose Cream -kasvovoide Malu Wilz Tender Rose Elixirin jälkeen puhdistetulle iholle aamuin ja illoin.

4,5 / 5
Malu Wilz Caviar Gold Cream -päivävoide 50 ml

Malu Wilz Caviar Gold Cream -päivävoi...

64,00 51,20
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Malu Wilz Caviar Gold Cream -päivävoide on innovatiivinen kosteuttaja joka luo ihoa tasoittavan efektin. Tuotteen ainutlaatuisen ainesosan, 'Acmella Oleracean' eli parakrassin lihaksia rentouttava vaikutus luo kevyen 'Botox-efektin'. Iho näyttää tasaiselta ja virkistyneeltä. Voiteen hento kultainen hohde häivyttää pieniä juonteita ja ryppyjä valoa heijastavan vaikutuksensa ansiosta. Aidot kultahiput myös auttavat ihon kosteutuksessa.

Käyttö: Käytä Malu Wilz Caviar Gold Cream -voidetta aamuisin. Käytä yhdessä iltaisin käytettävän malu Wilz Caviar Moisturizing Cream -kosteuvoiteen kanssa parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Malu Wilz Caviar Moisturizing Cream -kosteusvoide 50 ml

Malu Wilz Caviar Moisturizing Cream -...

58,00 46,40
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Malu Wilz Caviar Moisturizing Cream -kosteusvoide on kevyt anti-age-voide vaativalle iholle. Tuotteen hyaluronihappo ja ja kaviaariuute jättävät ihon tasainen ja nuorekkaan tuntuiseksi. Sisältää ruskealeväuutetta joka kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Lisäksi hyaluronihappo tehosta ihosi kosteusvarastoja ja vähentää juonteita ja ryppyjä.

Käyttö: Käytä tuotetta 24h-hoitona tai ravitsevana yövoiteena yhdessä Malu Wilz Caviar Gold Cream -päivävoiteen kanssa.

5,0 / 5
Malu Wilz Hyper Sensitive Repair Cream -voide

Malu Wilz Hyper Sensitive Repair Crea...

32,00 25,60
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttava hoitovoide herkälle ja ärtyneelle iholle. Malu Wilzin Hyper Sensitive –sarja sisältää magnoliauutetta, joka auttaa lieventämään erityisesti mekaanisen rasituksen aiheuttamaa ihon polttelua ja kutinaa. Tuotteen Defensil® auttaa vähentämään ihon punoitusta, ärsytystä ja kutinaa ja vahvistamaan ihoa pitkävaikutteisesti. Rauhoittava panthenol lisää ihon kykyä sitoa vettä ja uusiutua. Hilseilevä iho palautuu pehmeäksi, taipuisaksi ja kosteutetuksi. Tuotteen bisabolol ja skvalaani auttavat ihoa uusiutumaan ja tekevät ihon pehmeäksi. Vähentää ihon kireyttä ja tekee ihon tasaiseksi. Kosteuttavaa 24h-ihonhoitoa, joka vahvistaa ihon omaa hydrolipidikalvoa. Malu Wilz Repair Cream on intensiivisesti pehmittävä, punaisuutta häivyttävä ja se suojaa herkkää ja ärtynyttä ihoa.Käyttö: lisää huolellisesti puhdistetulle iholle aamuin illoin. Parhaan lopputuloksen saamiseksi, levitä Repair Concentrate –seerumia voiteen alle. Sopii erityisesti herkälle iholle.

Tuoteinfo:

Intensiivisesti rauhoittava 24h-hoitovoide herkälle iholle

Malu Wilz Hyper Sensitive Redness Minimizer -kosteusvoide

Malu Wilz Hyper Sensitive Redness Min...

24,90 19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteusvoide, jonka vihreä vivahde auttaa optisesti neutraloimaan herkän ihon punoitusta ja ärtyisyyttä. Malu Wilzin Hyper Sensitive –sarja sisältää magnoliauutetta, joka auttaa lieventämään erityisesti mekaanisen rasituksen aiheuttamaa ihon polttelua ja kutinaa. Tuotteen Defensil® auttaa vähentämään ihon punoitusta, ärsytystä ja kutinaa ja vahvistamaan ihoa pitkävaikutteisesti. Se auttaa vähentämään ihon punoitusta, kutinaa ja vahvistamaan ihon omaa suojamekanismia. Muut ainesosat, mm. panthenol, bisabolol ja skvalaani vähentävät kireyden tunnetta ihossa ja vähentävät ihon hilseilyä ja tekevät ihon pehmeän ja tasaisen näköiseksi. Redness Minimizer sopii erityisesti herkälle, punoittavalle iholle. Se on intensiivisesti pehmentävä ja se suojaa väsynyttä ja ärtynyttä ihoa.Käyttö: levitä huolellisesti puhdistetulle iholle. Parhaan lopputuloksen saamiseksi, levitä Repair Concentrate –seerumia voiteen alle. Sopii erityisesti herkälle iholle.

Tuoteinfo:

Vihreään vivahtava päivävoide, joka häivyttää optisesti punaisia alueita

3,5 / 5
Malu Wilz Winter Cream -talvivoide 50 ml

Malu Wilz Winter Cream -talvivoide 50 ml

36,90 29,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hyvin rikas mutta kevyt Winter Cream -kosteusvoiteen rakenne ravitsee ihoa, joka on stressaantunut ja kärsinyt kylmän ajan lumesta, tuulesta ja kuivasta sisäilman lämmityksestä. Ennenkuulumattomat ainesosat kuten allantoiini, shea-voi ja pantenoli vähentävät ärsytystä ja punoitusta, ravitsevat ihoa jättäen pehmeän ja joustavan tunteen, ja antavat iholle sen tarvitsemaa kosteutta. Kasvipohjaisten ainutlaatuisten aktiivisten aineiden osat antavat iholle kestävän suojan ja huolenpidon. Viiniköynnöksen uute yhdenmukaistaa ja suojelee ärtynyttä ihoa, kun taas echium öljy vahvistaa ihoa, ja auringonkukkaöljy toimittaa iholle tärkeitä uudistavia aineita, kuten kasvisterolideja ja skvalaania. Tämä tarkoittaa sitä, että iho saa optimaalisen suojan ja kestävän hoidon myös talvella.

Tuoteinfo:

Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle puhdistuksen jälkeen aamulla ja illalla.

4,6667 / 5
Malu Wilz Hyaluronic MAX³ Cream Soft kosteusvoide 50 ml

Malu Wilz Hyaluronic MAX³ Cream Soft...

41,90 33,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

KUIVA-/SEKAIHO. Kevyt kosteusvoide yhdistää intensiivisen kosteutuksen ja anti-aging vaikutuksen. Uusimman sukupolven kolmella eri MAX³ aktiivisella hyaluronihapolla saavutettu voide parantaa ihon ulkonäköä muutamassa minuutissa. Korkeamolekyyliset hyaluronihapot jättävät ihoon täyteläisen ja pehmeän ulkonäön, kun taas matalamolekyyliset ja liposomaalisesti kapseloidut hyaluronihapot takaavat pitkäaikaiset vaikutuksen. Avokadoöljyn merkittävä kosteuttava vaikutus ja aktiiviset ainesosat on saatu villin pistaasipuun hartsista, mikä jättää ihon mattapintaiseksi, hioo ihon huokosia ja tasapainoittaa ihon pintaa.

Tuoteinfo:

Lisää Hyaluronic MAX³ Cream Soft -kosteusvoidetta huolellisesti puhdistetulle iholle aamuin ja illoin. Jos ihosi on kuiva ja kosteuttamaton, lisää Hyaluronic MAX³ Beauty Flash Spray -suihkeen päälle. Soveltuu erityisesti kuivalle ja sekaiholle. Vinkki: Erittäin hyvä päivävoide.

4,0 / 5
Malu Wilz Firming Revitalizer -kosteusemulsio 50 ml

Malu Wilz Firming Revitalizer -kosteu...

30,50 24,40
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Intensiivinen elvyttäminen on kauniin ja iättömän ihon salaisuus. Aikuisella iholla on paljon erilaisia ja yksilöllisiä tarpeita. Ylelliset MALU WILZ Regeneration -linjan elvyttävät hoitotuotteet ovat kehitetty vastaamaan juuri näihin moninaisiin haasteisiin. MALU WILZ Firming Revitalizer on koostumukseltaan kevyt voide, joka hoitaa ihoa intensiivisesti. Tuote eheyttää ja pehmittää väsynyttä ihoa. Voiteen patentoitu, kaurasta uutettu aktiiviainesosa Reductine® vähentää todistetusti juonteiden syvyyttä keskimäärin yli 30 %.

Tuoteinfo:

Geelimäinen kosteusemulsio tarjoaa tehohoitoa vaativalle aikuiselle iholle. Levitä aamuin illoin puhdistuksen jälkeen kasvoille, kaulalle ja decolletén alueelle.

Malu Wilz Q10 Energizer -hoitovoide 50 ml

Malu Wilz Q10 Energizer -hoitovoide 5...

29,50 23,60
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vitamiinit lisäävät niin ulkoista, kuin sisäistäkin kauneutta. MALU WILZ ENERGY -linjan tuotteet ovat kaikille ihotyypeille sopivia, vitamiinipitoisia ja ihoa virkistäviä erikoishoitotuotteita. Monipuolinen vitamiiniyhdiste suojaa ihoa vanhentavilta happiradikaaleilta saaden aikaan kokonaisvaltaisesti kauniin ja hyvinvoivan ihon. MALU WILZ Q10 Energizer antaa kuivalle ja väsyneelle iholle aivan uutta raikkautta ja energiaa. Samettisen pehmeä voide sisältää runsaasti ihoa helliviä ainesosia, mm. hyaluronihappoa, joka sitoo iholle kosteutta pitkäkestoisesti. Koentsyymi Q10 sekä A- ja E-vitamiinit toimivat tehokkaasti antioksidantteina suojaten ihoa. Voide hoitaa ja eheyttää ihoa sekä päivä- että yökäytössä.

Tuoteinfo:

Kasvojen hoitovoide. Voidaan käyttää kaikille ihotyypeille, mutta soveltuu erityisen hyvin kuivan ihon tarpeisiin. Levitä kasvojen ja kaulan iholle aamuin ja illoin puhdistuksen jälkeen.

5,0 / 5
Malu Wilz Pure Balance Balm -emulsiovoide 50 ml

Malu Wilz Pure Balance Balm -emulsiov...

23,50 18,80
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Aikuisessa rasvoittuvassa ihossa ja sekaihossa yhdistyy kaksi täysin vastakkaista piirrettä. Ihossa on alueita, joissa talineritys on kiihtynyt, josta tuloksena iholla esiintyy kiiltoa ja tulehduksia. Toisaalta ihossa on myös kuivia ihoalueita, joilla korostuu ihon juonteet – vuosien saatossa syventyen. Haasteellinen iho vaatii samanaikaisesti sekä tasapainotusta että elvytystä nuorekkaan, ja hyvinvoivan ihon säilyttämiseksi. MALU WILZ Pure Balance Balm on ihanteellinen voide aikuiselle ihotyypille, joka kiiltelee helposti päivän mittaan. Koostumukseltaan kevyessä, mattapinnan jättävässä kosteusemulsiossa on hyödynnetty nano-teknologiaa. Q10-vitamiini madaltaa juonteita ja uusi Dermaclear-yhdiste säätelee talirauhasten toimintaa, rauhoittaa ihoärsytystä ja vähentää tulehduksia. Tuote tekee ihosta sileän ja antaa sille välittömästi raikkautta ja elinvoimaa.

Tuoteinfo:

Kevyt voide-emulsio akuiselle rasvoittuvalle ja sekaiholle. Levitä kasvojen ja kaulan iholle aamuin ja illoin.

3,5 / 5
Malu Wilz Pure Balance Cream -hoitovoide 50 ml

Malu Wilz Pure Balance Cream -hoitovo...

24,90 19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Aikuisessa rasvoittuvassa ihossa ja sekaihossa yhdistyy kaksi täysin vastakkaista piirrettä. Ihossa on alueita, joissa talineritys on kiihtynyt, josta tuloksena iholla esiintyy kiiltoa ja tulehduksia. Toisaalta ihossa on myös kuivia ihoalueita, joilla korostuu ihon juonteet – vuosien saatossa syventyen. Haasteellinen iho vaatii samanaikaisesti sekä tasapainotusta että elvytystä nuorekkaan, ja hyvinvoivan ihon säilyttämiseksi. MALU WILZ Pure Balance Cream on oikea hoitotuote aikuiselle iholle, jossa on epäpuhtauksia, vaikka samaan aikaan se tuntuu myös kuivalta ja karhealta. Voide tasapainottaa ihon toimintoja tehden siitä samettisen pehmeän ja sävyltään tasaisen kauniin. Q10–vitamiinia sisältävä ja nano-teknologiaa hyödyntävä voide madaltaa juonteita ja ryppyjä. Dermaclear-yhdiste tasapainottaa talineritystä sekä rauhoittaa ihoärsytystä. Karitevoi pehmittää ihoa. Voiteessa yhdistyvät pehmentävät, silottavat ja nuorentavat ainesosat tehokkaalla tavalla antaen iholle harmoniaa ja tasapainoa.

Tuoteinfo:

Kasvojen hoitovoide aikuiselle sekaiholle. Levitä kasvojen ja kaulan iholle aamuin ja illoin.

4,0 / 5
Malu Wilz Oil Control Treatment -erikoishoitoemulsio 50 ml

Malu Wilz Oil Control Treatment -erik...

11,50 9,20
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

“Nauti ihostasi” – tämä on tunnuslause, jonka myötä MALU WILZ esittelee Young Care -hoitotuotteet huolehtimaan nuoren ihon hyvinvoinnista. MALU WILZ OIl Control Treatment on öljytön emulsio, joka antaa kasvojen iholle puhtaan raikkaan tunteen. Emulsioon valikoidut vitamiinit tasapainottavat talineritystä, sekä ehkäisevät ihoa epäpuhtauksilta ja tulehduksilta yhdessä Neem-öljyn kanssa. Ihosi ei enää kiillä, vaan näyttää kuulaalta ja täydellisen hoidetulta.

Tuoteinfo:

Kevyt, kosteuttava erikoishoitoemulsio nuorelle iholle ja ongelmaiholle. Levitä iholle aamuin ja illoin puhdistuksen jälkeen. Vältä silmänympärysihoa.

Malu Wilz Multi Vitamin Gel -geelivoide 75 ml

Malu Wilz Multi Vitamin Gel -geelivoi...

15,50 12,40
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihoa kosteuttava vitamiinigeeli aktivoi ihon luonnollisia toimintoja sekä lisää ihon kykyä vastaanottaa hoitavia ainesosia. C- ja E-vitamiinit eliminoivat vapaiden happiradikaalien haittavaikutuksia ja A-vitamiini lisää uusien solujen muodostumista samalla suojaten ihoa ympäristön haittavaikutuksilta. Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti ihoon kosteutta. Pantenoli puolestaan ravitsee kuivaa ihoa. Kasvipohjaiset polysakkaridit kiinteyttävät ihoa.

Tuoteinfo:

Geelimäinen kosteusvoide kuivalle ja herkälle iholle. Levitä päivittäin kasvojen ja kaulan iholle puhdistuksen jälkeen. Vältä silmänympärysihoa.

4,5556 / 5
Malu Wilz Thalasso Hydro Gel -kosteusgeeli 30 ml

Malu Wilz Thalasso Hydro Gel -kosteus...

24,50 19,60
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Meri – elämän lähde – tarjoaa ehtymättömän määrän ainesosia aktivoimaan ja eheyttämään ihoa. Jopa antiikin kreikkalaiset ymmärsivät meren ravitsevan, rauhoittavan ja jopa parantavan vaikutuksen iholle, ja kehittivät siitä aikanaan hoitotuotteita niin keholle kuin mielellekin. Kosteuttavan hoitolinjan nimi “Thalasso” merkitsee terveyttä ja kauneutta merestä. Moderni Thalasso -terapia perustuu meriveden, planktoneiden ja levän hyödyntämiseen hoitotuotteissa. MALU WILZ Hydro -linja tarjoaa ihastuttavat Thalasso -tuotteet, joiden avulla voit antaa meren virran eheyttää ihoasi. Merilevää ja hyaluronihappoa sisältävällä MALU WILZ Thalasso Hydro Gel -hoitotuotteella on ihoa voimakkaasti ja pitkäkestoisesti kosteuttava vaikutus. Cupuacu -voi ehkäisee kosteuden haihtumista iholta. Geeli pehmittää jatkuvasti kiristävältä ja karhealta tuntuvaa ihoa, tehden siitä välittömästi kauniin ja hyvinvoivan.

Tuoteinfo:

Kosteusemulsio normaalille ja kuivalle iholle. Levitä kasvojen ja kaulan iholle aamuin illoin puhdistuksen jälkeen.

5,0 / 5
Malu Wilz BB Beauty Cream BB-voide 50 ml

Malu Wilz BB Beauty Cream BB-voide 50 ml

26,00
Verkkokaupassa

Malu Wilz BB Beauty Cream BB-voide on monipuolinen kasvovoide, jonka kallisarvoiset raaka-aineet kosteuttavat, suojaavat ja tasoittavat ihoa. BB-voiteiden kolme sävyä sulautuvat ihonsävyyn erinomaisesti ja jättävät ihon miellyttävän pehmeän ja virheettömän tuntuiseksi. Ei sisällä parabeenejä.Sopii kaikille ihotyypeille. Levitä puhtaalle iholle aamuin ja illoin. Sopii käytettäväksi myös meikkivoiteen alla.

Tuoteinfo:

Malu Wilz BB Beauty Cream BB-voide on monipuolinen kasvovoide.

1,0 / 5
Malu Wilz BB Beauty Cream BB-voide 50 ml

Malu Wilz BB Beauty Cream BB-voide 50 ml

26,00
Verkkokaupassa

Malu Wilz BB Beauty Cream BB-voide on monipuolinen kasvovoide, jonka kallisarvoiset raaka-aineet kosteuttavat, suojaavat ja tasoittavat ihoa. BB-voiteiden kolme sävyä sulautuvat ihonsävyyn erinomaisesti ja jättävät ihon miellyttävän pehmeän ja virheettömän tuntuiseksi. Ei sisällä parabeenejä.Sopii kaikille ihotyypeille. Levitä puhtaalle iholle aamuin ja illoin. Sopii käytettäväksi myös meikkivoiteen alla.

Tuoteinfo:

Malu Wilz BB Beauty Cream BB-voide on monipuolinen kasvovoide.

Malu Wilz Multi Vitamin Complex -hoitoemulsio 30 ml

Malu Wilz Multi Vitamin Complex -hoit...

12,45 (24,90)
Verkkokaupassa

Vitamiinit lisäävät niin ulkoista, kuin sisäistäkin kauneutta. MALU WILZ ENERGY -linjan tuotteet ovat kaikille ihotyypeille sopivia, vitamiinipitoisia ja ihoa virkistäviä erikoishoitotuotteita. Monipuolinen vitamiiniyhdiste suojaa ihoa vanhentavilta happiradikaaleilta saaden aikaan kokonaisvaltaisesti kauniin ja hyvinvoivan ihon. MALU WILZ Multi Vitamin Complex on virkistävä cocktaili väsyneelle iholle. Tuotteessa yhdistyvät A- ja E-vitamiinit sekä nykyaikaiset UV-filtterit, jotka suojaavat ihoa tehokkaasti valon aiheuttamalta vanhenemisprosessilta. Tämä kosteuttava tiiviste on oikea vitamiinipommi lisäenergiaa kaipaavalle iholle. Tuloksena raikas ja sileä iho.

Tuoteinfo:

Kasvojen hoitoemulsio kaikille ihotyypeille. Pumppaa pulloa n. 5 kertaa ja levitä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle.

3,0 / 5
{}
Sivun alkuun