hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Saksalainen kosmetiikkasarja Malu Wilz on kotimaassaan erittäin suosittu ja tunnettu kauneushoitolatason kosmetiikkasarja. Sarja sisältää perusihonhoitotuotteiden lisäksi myös täsmätuotteita kuten hemmottelevat kaviaarituotteet ja ampullit. Sarjan kaunis ulkonäkö ja houkuttelevat erityistuotteet lisäävät mielenkiintoisuutta. Eri ihotyyppien hoitoon löytyy runsaasti vaihtoehtoja. Ampulleja voi ostaa myös yksittäin ja näin kokeilla niiden erilaisia hoitavia ominaisuuksia.

Katso vinkit ihotyypillesi: Nuori iho| Aikuinen iho| Rauhoittava| Tasapainottava| Virkistävä| Kosteuttava

Malu Wilz (5 kpl)

Malu Wilz Anti Age Regeneration Mask -geelinaamio 50 ml

Malu Wilz Anti Age Regeneration Mask...

19,90
Verkkokaupassa

Intensiivinen elvyttäminen on kauniin ja iättömän ihon salaisuus. Aikuisella iholla on paljon erilaisia ja yksilöllisiä tarpeita. Ylelliset MALU WILZ Regeneration -linjan elvyttävät hoitotuotteet ovat kehitetty vastaamaan juuri näihin moninaisiin haasteisiin. MALU WILZ Anti Age Regeneration Mask on ihastuttava kasvonaamio, joka elvyttää tehokkaasti kuivaa ja vaativaa ihoa. Naamio sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän tarkoin valittuja ainesosia, jotka takaavat täydellisen sileän ja säteilevän ihon hetkessä! Naamio viettelee aistisi ylellisen huumaavalla tuoksullaan saaden sinut rentoutumaan täydellisesti.

Tuoteinfo:

Geelinaamio vaativalle ja kuivalle aikuiselle iholle. Levitä kasvoille, kaulalle ja decolletén alueelle. Anna imeytyä n. 15 minuuttia. Pyyhi lopuksi ylimääräinen naamio pois kasvopaperilla.

5,0 / 5
Malu Wilz Clarifying Mask -naamio 50 ml

Malu Wilz Clarifying Mask -naamio 50 ml

18,50 14,80
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Aikuisessa rasvoittuvassa ihossa ja sekaihossa yhdistyy kaksi täysin vastakkaista piirrettä. Ihossa on alueita, joissa talineritys on kiihtynyt, josta tuloksena iholla esiintyy kiiltoa ja tulehduksia. Toisaalta ihossa on myös kuivia ihoalueita, joilla korostuu ihon juonteet – vuosien saatossa syventyen. Haasteellinen iho vaatii samanaikaisesti sekä tasapainotusta että elvytystä nuorekkaan, ja hyvinvoivan ihon säilyttämiseksi. MALU WILZ Clarifying Mask paljastaa ihosi kauneuden jättäen iholle puhtaan raikkaan olon! Syväpuhdistava naamio parantaa ihosi kuntoa pehmittäen ja rauhoittaen sitä. Naamion kaoliini imee itseensä ylimääräistä ihotalia saaden aikaan raikkaan ihon. Teepuuöljyllä on antibakteerinen vaikutus ja naamio rauhoittaa hyvin myös tulehtunutta ihoa. Erityinen hiivauute tasapainottaa talirauhasten toimintaa ja aloe vera kosteuttaa ihoa. Sopii seka- ja rasvoittuvalle iholle.

Tuoteinfo:

Levitä naamio kasvoille puhdistuksen jälkeen ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Huuhtele pois kädenlämpöisellä vedellä. Riippuen ihon kunnosta ja rasvaisuudesta käytä 1-2 kertaa viikossa.

4,0 / 5
Malu Wilz Jojoba Peeling -kuorintavoide 50 ml

Malu Wilz Jojoba Peeling -kuorintavoi...

16,50 13,20
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Koostumukseltaan erittäin täyteläinen kuorintavoide. Erikokoiset rakeet mukautuvat ihon pinnalle poistaen tehokkaasti kuolleet ihosolut. Muodoltaan pyöreät rakeet tekevät kuorintavoiteesta hellävaraisen.

Tuoteinfo:

Rakeita sisältävä, täyteläinen kuorintavoide, joka sopii myös kuivalle ja herkälle iholle. Hiero kasvoille kostein sormin puhdistuksen jälkeen, ja huuhtele pois kädenlämpöisellä vedellä.

4,6 / 5
Malu Wilz Papaya Peeling kuorintajauhe 30 g

Malu Wilz Papaya Peeling kuorintajauh...

16,90 13,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

MALU WILZ Papaya Peeling on hellävarainen entsyymikuorintajauhe, jonka sisältämä papaijasta uutettu entsyymi irrottaa ja poistaa tehokkaasti kuolleet ihosolut ihon pinnalta. Jopa erittäin kuivan ja herkän ihon kunto kohenee silmin nähden ihonpinnan kirkastuessa ja pehmetessä. Tuote on koostumukseltaan jauhemainen ja vaahdotetaan kämmenellä veden kanssa. Ei sisällä rakeita. Sopii kaikille ihotyypeille - erinomaisen hyvin herkälle iholle sekä akneiholle. Ihon kunnosta riippuen tuotteen vaikutusaika iholla on 3-7 minuuttia. HUOM! Avaa tuubi varoen, sillä tuote on jauhemainen ja valuu helposti tuubista ulos!

Tuoteinfo:

Kaada pieni määrä kämmenelle ja vaahdota veden avulla. Levitä kasvoille ja kaulalle välttäen silmänympärysihoa. Hiero hetken hellävaraisesti kostein sormin. Huuhtele pois kädenlämpöisellä vedellä.

4,2857 / 5
Malu Wilz Thalasso Intensive Mask -naamio 50 ml

Malu Wilz Thalasso Intensive Mask -na...

23,50 18,80
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Meri – elämän lähde – tarjoaa ehtymättömän määrän ainesosia aktivoimaan ja eheyttämään ihoa. Jopa antiikin kreikkalaiset ymmärsivät meren ravitsevan, rauhoittavan ja jopa parantavan vaikutuksen iholle, ja kehittivät siitä aikanaan hoitotuotteita niin keholle kuin mielellekin. Kosteuttavan hoitolinjan nimi “Thalasso” merkitsee terveyttä ja kauneutta merestä. Moderni Thalasso -terapia perustuu meriveden, planktoneiden ja levän hyödyntämiseen hoitotuotteissa. MALU WILZ Hydro -linja tarjoaa ihastuttavat Thalasso -tuotteet, joiden avulla voit antaa meren virran eheyttää ihoasi. MALU WILZ Thalasso Intensive Mask tarjoaa janoiselle iholle virkistystä ja kosteutta, sekä toimii energiabuusterina tehden ihosta rentoutuneen ja elinvoimaisen. Ainutlaatuiset leväuutteet auttavat ihoa säilyttämään kosteuden, ja saavat sen tuntumaan pehmeältä ja sileältä.

Tuoteinfo:

Geelinaamio kuivalle iholle. Levitä hyvin ohut kerros puhdistetuille kasvoille ja anna imeytyä n.15 minuuttia. Lopuksi hiero iholla näkyvä naamio kostein sormiin ihoon, kunnes se on täysin imeytynyt.

Sivun alkuun