hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Saksalainen kosmetiikkasarja Malu Wilz on kotimaassaan erittäin suosittu ja tunnettu kauneushoitolatason kosmetiikkasarja. Sarja sisältää perusihonhoitotuotteiden lisäksi myös täsmätuotteita kuten hemmottelevat kaviaarituotteet ja ampullit. Sarjan kaunis ulkonäkö ja houkuttelevat erityistuotteet lisäävät mielenkiintoisuutta. Eri ihotyyppien hoitoon löytyy runsaasti vaihtoehtoja. Ampulleja voi ostaa myös yksittäin ja näin kokeilla niiden erilaisia hoitavia ominaisuuksia.

Katso vinkit ihotyypillesi: Nuori iho| Aikuinen iho| Rauhoittava| Tasapainottava| Virkistävä| Kosteuttava

Malu Wilz (56 kpl)

Malu Wilz Moisturizing Fluid -emulsio 50 ml

Malu Wilz Moisturizing Fluid -emulsio...

8,50 6,80
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

“Nauti ihostasi” – tämä on tunnuslause, jonka myötä MALU WILZ esittelee Young Care -hoitotuotteet huolehtimaan nuoren ihon hyvinvoinnista. MALU WILZ Moisturizinf Fluid on kevyt, nopeasti ihoon imeytyvä kosteusemulsio, joka tekee ihosta säteilevän raikkaan. Kasviuutteet, vitamiinit ja luonnollinen kosteustekijä huolehtivat ihon hyvinvoinnista suojaten ja raviten ihoa. Sisältää UVA/UVB-suojan.

Tuoteinfo:

Kevyt emulsio kasvoille kosteuttamaan nuorta ihoa. Levitä iholle aamuin ja illoin puhdistuksen jälkeen.

Malu Wilz Hyaluronic MAX³ Cream Rich kosteusvoide 50 ml

Malu Wilz Hyaluronic MAX³ Cream Rich...

44,90 35,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

KUIVA-/ERITTÄIN KUIVA IHO. Rikas kosteusvoide yhdistää intensiivisen kosteutuksen ja anti-aging vaikutuksen. Uusimman sukupolven kolmella eri MAX³ aktiivisella hyaluronihapolla saavutettu voide parantaa ihon ulkonäköä minuuteissa. Korkeamolekyyliset hyaluronihapot jättävät ihoon täyteläisen ja pehmeän ulkonäön, kun taas matalamolekyyliset ja liposomaalisesti kapseloidut hyaluronihapot takaavat pitkäaikaiset vaikutuksen. Sheavoi ja skvalaani palauttavat ihon kosteustasapainon. Aktiiviset ainesosat on saatu villin pistaasipuun hartsista, mikä jättää ihon mattapintaiseksi, hioo ihon huokosia ja tasapainoittaa ihon pintaa.

Tuoteinfo:

Lisää Hyaluronic MAX³ Cream Rich -kosteusvoidetta huolellisesti puhdistetulle iholle aamuin ja illoin. Jos ihosi on kuiva ja kosteuttamaton, lisää Hyaluronic MAX³ Beauty Flash Spray -suihkeen päälle. Soveltuu erityisesti kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Vinkki: Sopii myös yövoiteeksi normaalille ja sekaiholle, mikä tarvitsee uudistumista.

3,0 / 5
Malu Wilz Pure Balance Serum -hoitoseerumi 30 ml

Malu Wilz Pure Balance Serum -hoitose...

27,90 22,30
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Aikuisessa rasvoittuvassa ihossa ja sekaihossa yhdistyy kaksi täysin vastakkaista piirrettä. Ihossa on alueita, joissa talineritys on kiihtynyt, josta tuloksena iholla esiintyy kiiltoa ja tulehduksia. Toisaalta ihossa on myös kuivia ihoalueita, joilla korostuu ihon juonteet – vuosien saatossa syventyen. Haasteellinen iho vaatii samanaikaisesti sekä tasapainotusta että elvytystä nuorekkaan, ja hyvinvoivan ihon säilyttämiseksi. MALU WILZ Pure Balance Serum on nano-teknologiaa hyödyntävä anti-aging hoitoseerumi, jossa innovatiiviset ihonhoidon raaka-aineet yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla luomaan kuulaan ja kiinteän ihon. Vitamiiniyhdiste yhdessä koentsyymi Q10 kanssa vähentävät juonteita ja ryppyjä. Vehnänalkiouute kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Dermaclear -yhdiste säätelee talineritystä sekä ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä. Seerumi saa aikaan välittömästi pehmeämmän ja tasaisemman ihon.

Tuoteinfo:

Kasvojen hoitoseerumi aikuiselle rasvoittuvalle ja sekaiholle. Levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle aamuin ja illoin puhdistuksen jälkeen. Levitä seerumin päälle kosteusvoide.

3,8571 / 5
Malu Wilz BB Beauty Cream BB-voide 50 ml

Malu Wilz BB Beauty Cream BB-voide 50 ml

26,00 20,80
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Malu Wilz BB Beauty Cream BB-voide on monipuolinen kasvovoide, jonka kallisarvoiset raaka-aineet kosteuttavat, suojaavat ja tasoittavat ihoa. BB-voiteiden kolme sävyä sulautuvat ihonsävyyn erinomaisesti ja jättävät ihon miellyttävän pehmeän ja virheettömän tuntuiseksi. Ei sisällä parabeenejä.Sopii kaikille ihotyypeille. Levitä puhtaalle iholle aamuin ja illoin. Sopii käytettäväksi myös meikkivoiteen alla.

Tuoteinfo:

Malu Wilz BB Beauty Cream BB-voide on monipuolinen kasvovoide.

Malu Wilz Anti Age Regeneration Mask -geelinaamio 50 ml

Malu Wilz Anti Age Regeneration Mask...

19,90
Verkkokaupassa

Intensiivinen elvyttäminen on kauniin ja iättömän ihon salaisuus. Aikuisella iholla on paljon erilaisia ja yksilöllisiä tarpeita. Ylelliset MALU WILZ Regeneration -linjan elvyttävät hoitotuotteet ovat kehitetty vastaamaan juuri näihin moninaisiin haasteisiin. MALU WILZ Anti Age Regeneration Mask on ihastuttava kasvonaamio, joka elvyttää tehokkaasti kuivaa ja vaativaa ihoa. Naamio sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän tarkoin valittuja ainesosia, jotka takaavat täydellisen sileän ja säteilevän ihon hetkessä! Naamio viettelee aistisi ylellisen huumaavalla tuoksullaan saaden sinut rentoutumaan täydellisesti.

Tuoteinfo:

Geelinaamio vaativalle ja kuivalle aikuiselle iholle. Levitä kasvoille, kaulalle ja decolletén alueelle. Anna imeytyä n. 15 minuuttia. Pyyhi lopuksi ylimääräinen naamio pois kasvopaperilla.

5,0 / 5
Malu Wilz Hydro Hyaluronic MAX³ Eye Cream silmänympärysvoide 15 ml

Malu Wilz Hydro Hyaluronic MAX³ Eye C...

32,00 25,60
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Malu Wilz Hyaluronic MAX³ Eye Cream -silmänympärysvoide on kevyt, mutta intensiivisesti kosteuttava voide, joka sisältää hyaluronihappoa. Se edesauttaa herkkää silmänympärysihoa säilyttämään kosteustasapainon ja auttaa vähentämään ryppyjen muodostumista sekä auttaa taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan. Tuotteen havaittiin merkittävästi vähentävän ryppyjen syvyttää. 28 päivän käytön jälkeen ryppyjen syvyys oli vähentynyt 71% ja positiivinen vaikutus havaittiin 100% käyttäjistä.

4,5 / 5
Malu Wilz Tender Rose Tonic kasvovesi 200 ml

Malu Wilz Tender Rose Tonic kasvovesi...

19,50 15,60
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Malu Wilz Tender Rose Tonic virkistävä kasvovesi sisältää ruusuvettä. Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, hemmottelee ihoa ja valmistaa sen seuraaville tuotteille jättäen ihon sensuellin ruusun tuoksuiseksi. Kasvoveden sisältämä ainutlaatuinen Damascuksen ruusuvesi auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon, pientää ihohuokosia, kirkastaa sekä ravitsee ja rauhoittaa ihoa samanaikaisesti. Sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Viimeistele kasvojen puhdistus Malu Wilz Tender Rose Tonicilla aamuin ja illoin. Kostuta vanulappu kasvovedellä ja pyyhi kasvot sekä kaula kostutetulla vanulapulla. Kasvovesi valmistaa ihon seuraaville tuotteille.

4,5 / 5
Malu Wilz Tender Rose Cream voide 50 ml

Malu Wilz Tender Rose Cream voide 50 ml

32,00 25,60
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Malu Wilz Tender Rose Cream -kasvovoide hemmoittelee ihoa sensuaalilla ruusun tuoksulla. Tämä 24 tunnin kasvovoide on koostumukseltaan miellyttävän kevyt, hyvin imeytyvä ja raikkaan ruusun tuoksuinen. Iris Florentina uute vahvistaa ihon suojakerrosta auttaen säilyttämään ihon optimaalisen kosteustasapainon. Arvokkaat mimosa-uutteet suojaavat ihoa vapaita radikaaleja vastaan ja vahvistavat ihon omia suojamekanismeja. Kasvoveden sisältämä ainutlaatuinen Damascuksen ruusuvesi ja panthenol ravitsevat ja rauhoittavat ihoa samanaikaisesti. Täydellinen tuote käyttettäväksi Malu Wilz Tender Rose Elixir -tiivisteen jälkeen. Sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Levitä Malu Wilz Tender Rose Cream -kasvovoide Malu Wilz Tender Rose Elixirin jälkeen puhdistetulle iholle aamuin ja illoin.

4,5 / 5
Malu Wilz Caviar kosteuttava silmänympärysvoide 15 ml

Malu Wilz Caviar kosteuttava silmänym...

38,00 30,40
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Malu Wilz Caviar Moisturizing Eye Cream kosteuttava silmänympärysvoide imeytyy nopeasti ja sillä on ihoa kiinteyttävä vaikutus. Voide sopii kaikille meikkiä käyttäville ja sen ainutlaatuiset ominaisuudet tasoittavat silmänympärysihoa. Tuotteen aminohapot ja peptidit edistävät kollageenisynteesiä ja antavat väsyneelle silmänympärysiholle uutta energiaa.

Käyttö: Käytä tuotetta aamuin illoin. Taputtele hellävaraisesti iholle varoen kuitenkin levittämästä tuotetta lähelle ripsirajaa. Odota hetki tutoteen kuivumista, jonka jälken voit meikata kasvot normaalisti. Täydentää erinomaisesti tuotteita Malu Wilz Gold Cream -päivävoide ja Malu Wilz Caviar Moisturizing Cream -kosteusvoide.

Malu Wilz Rose matkapakkaus

Malu Wilz Rose matkapakkaus

19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Malu Wilz Rose matkapakkaus kaikille ihotyypeille. Pakkaus sisältää: Malu Wilz Gentle Cleansing Foam puhdistuvaahto 25 ml, ja Malu Wilz Tender Rose Tonic kasvovesi 50 ml ja Malu Wilz Tender Rose Cream kosteusvoide 15 ml.

Malu Wilz Gentle Cleansing Foam puhdistusvaahdon sisältämät erikokoiset jojoba-vahahelmet poistavat hellävaraisesti puhdistuksen yhteydessä ihon pinnalta kuolleet ihosolut, paljastaen raikkaan ja pehmeän ihon. Hellävarainen puhdistusvaahto ei kuivata ihoa.

Malu Wilz Tender Rose Tonic virkistävä kasvovesi sisältää ruusuvettä. Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, hemmottelee ihoa ja valmistaa sen seuraaville tuotteille jättäen ihon sensuellin ruusun tuoksuiseksi. Kasvoveden sisältämä ainutlaatuinen Damascuksen ruusuvesi auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon, pienentää ihohuokosia, kirkastaa sekä ravitsee ja rauhoittaa ihoa samanaikaisesti. Sopii kaikille ihotyypeille.

Malu Wilz Tender Rose Cream kosteusvoide hemmoittelee ihoa sensuaalilla ruusun tuoksulla. Tämä 24 tunnin kasvovoide on koostumukseltaan miellyttävän kevyt, hyvin imeytyvä ja raikkaan ruusun tuoksuinen. Iris Florentina uute vahvistaa ihon suojakerrosta auttaen säilyttämään ihon optimaalisen kosteustasapainon. Arvokkaat mimosa-uutteet suojaavat ihoa vapaita radikaaleja vastaan ja vahvistavat ihon omia suojamekanismeja. Kaikille ihotyypeille.

Levitä pieni määrä Malu Wilz Gentle Cleansing Foam puhdistusvaahtoa kasvojen ja kaulan alueille kostutetuilla käsillä ja kevyesti hieroen puhdista iho. Huuhtele lämpimällä vedellä. Puhdista kasvot Malu Wilz Gentle Cleansing Foam puhdistusvaahdolla ja viimeistele pesu Malu Wilz Tender Rose Tonic kasvovedellä. Käytä Tender Rose Tonic kasvovettä aamuisin ja iltaisin puhdistuksen jälkeen. Levitä vanulla kasvoille ja kaulalle valmistaaksesi ihosi Malu Wilz Tender Rose Cream kosteusvoiteelle. Levitä sitten iholle pieni määrä Malu Wilz Tender Rose Cream kosteusvoidetta aamuisin ja iltaisin kevyesti hieroen.


Materiaalitiedot:
Malu Wilz Gentle Cleansing Foam: Jojoba wax pearls, Lemon oil
Malu Wilz Tender Rose Tonic: Panthenol, Witch hazel water, Rose water, Hyaluronic acid, Mimosa extract, Iris Florentina extract
Malu Wilz Tender Rose Cream: Rose water, Panthenol, Hyaluronic acid, Almond oild, Vitamine E, Mimosa extract, Iris Florentina extract

Malu Wilz Hydro matkapakkaus

Malu Wilz Hydro matkapakkaus

19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Malu Wilz Hydro matkapakkaus kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle. Pakkaus sisältää: Malu Wilz Gentle Cleansing Foam puhdistusvaahto 15 ml, Malu Wilz Hydro Tonic kasvovesi 50 ml, Malu Wilz Thalasso Vital Treatment hoitovoide 15 ml.

Malu Wilz Gentle Cleansing Foam puhdistusvaahdon sisältämät erikokoiset Jojoba-vahahelmet poistavat hellävaraisesti puhdistuksen yhteydessä ihon pinnalta kuolleet ihosolut, paljastaen raikkaan ja pehmeän ihon. Hellävarainen puhdistusvaahto ei kuivata ihoa. Levitä pieni määrä Malu Wilz Gentle Cleansing Foam puhdistusvaahtoa kasvojen ja kaulan alueille kostutetuilla käsillä ja kevyesti hieroen puhdista iho. Huuhtele lämpimällä vedellä.

Malu Wilz Hydro Tonic kasvovesi. Raikas ja kosteuttava kasvovesi rauhoittamaan kuivaa ja herkkää ihoa. Kaada pieni määrä kasvovettä vanulle, ja pyyhi kasvot ja kaula puhdistuksen jälkeen. Voidaan käyttää vanulappujen kanssa myös silmähauteena. Ei sisällä alkoholia.

Malu Wilz Thalasso Vital Treatment hoitovoiteessa yhdistyvät korkealaatuiset ja tehokkaat raaka-aineet, kuten arvokas Atlantin merileväuute ja trooppinen Cucuapu-voi sekä hyaluronihappo. Nämä ainesosat muodostavat yhdessä ainutlaatuisen sekoituksen, joka hoitaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa tehokkaasti. Voide auttaa ihoa tuottamaan sen normaalia kosteutta ja ehkäisee kuivuudesta johtuvien juonteiden syntymistä. Tuote elvyttää ihoa tehokkaasti ja saa sen näyttämään elinvoimaiselta. Kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle.

Puhdista kasvot Malu Wilz Gentle Cleansing Foam puhdistusvaahdolla ja viimeistele pesu Malu Wilz Hydro Tonic kasvovedellä. Levitä sitten iholle pieni määrä Malu Wilz Thalasso Vital Treatment hoitovoidetta aamuisin ja iltaisin kevyesti hieroen.
Käytä Malu Wilz Hydro Tonic kasvovettä aamuisin ja iltaisin puhdistuksen jälkeen. Levitä vanulla kasvoille ja kaulalle valmistaaksesi ihosi Malu Wilz Thalasso Vital Treatment hoitovoiteelle.

Materiaalitiedot:
Malu Wilz Gentle Cleansing Foam puhdistusvaahto: Jojoba wax pearls, Lemon oil
Malu Wilz Hydro Tonic kasvovesi: Panthenol, Saccharides, Urea, Amino acid
Malu Wilz Thalasso Vital Treatment hoitovoide: Atlantic algae extract, Cupuacu butter, Hyaluronic acid, Moisturizing factors

Malu Wilz Caviar Gold Concentrate -seerumi 30 ml

Malu Wilz Caviar Gold Concentrate -se...

48,00 38,40
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Malu Wilz Caviar Gold Contrentrate -seerumin ainesosina on käytetty kaviaariuutetta ja oikeita kultahippuja. Innovatiiviset ainesosat takaavat tervellisen soluaineenvaihdunnan ja auttavat ihoa saavuttamaan uudenlaisen hehkun. Iho on kosteutettu ja juonteet vähentyneet. Kaviaariuutteen runsas mineraalimäärä saa ihon näyttämään vahvemmalta ja se häivyttää väsymyksen merkkejä kasvoilta. Iho näyttää vahvalta ja elinvoimaiselta.

Käyttö: Huolellisen ihonpuhdistuksen jälkeen lisää pipetillinen seerumia tasaisesti kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle. Parhaan lopputuloksen saamiseksi käytä tuotetta yhdessä Malu Wilz Caviar Gold Cream -päivävoiteen kanssa.

Malu Wilz Caviar Gold Cream -päivävoide 50 ml

Malu Wilz Caviar Gold Cream -päivävoi...

64,00 51,20
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Malu Wilz Caviar Gold Cream -päivävoide on innovatiivinen kosteuttaja joka luo ihoa tasoittavan efektin. Tuotteen ainutlaatuisen ainesosan, 'Acmella Oleracean' eli parakrassin lihaksia rentouttava vaikutus luo kevyen 'Botox-efektin'. Iho näyttää tasaiselta ja virkistyneeltä. Voiteen hento kultainen hohde häivyttää pieniä juonteita ja ryppyjä valoa heijastavan vaikutuksensa ansiosta. Aidot kultahiput myös auttavat ihon kosteutuksessa.

Käyttö: Käytä Malu Wilz Caviar Gold Cream -voidetta aamuisin. Käytä yhdessä iltaisin käytettävän malu Wilz Caviar Moisturizing Cream -kosteuvoiteen kanssa parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Malu Wilz Caviar Moisturizing Cream -kosteusvoide 50 ml

Malu Wilz Caviar Moisturizing Cream -...

58,00 46,40
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Malu Wilz Caviar Moisturizing Cream -kosteusvoide on kevyt anti-age-voide vaativalle iholle. Tuotteen hyaluronihappo ja ja kaviaariuute jättävät ihon tasainen ja nuorekkaan tuntuiseksi. Sisältää ruskealeväuutetta joka kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Lisäksi hyaluronihappo tehosta ihosi kosteusvarastoja ja vähentää juonteita ja ryppyjä.

Käyttö: Käytä tuotetta 24h-hoitona tai ravitsevana yövoiteena yhdessä Malu Wilz Caviar Gold Cream -päivävoiteen kanssa.

5,0 / 5
Malu Wilz Hyper Sensitive Cleansing Gel Fluid -puhdistusgeeli

Malu Wilz Hyper Sensitive Cleansing G...

29,90 23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Puhdistusgeeli herkälle ja ärtyneelle iholle. Malu Wilzin Hyper Sensitive –sarja sisältää magnoliauutetta, joka auttaa lieventämään ihon polttelua ja kutinaa sekä ihon punoitusta erityisesti mekaanisen rasituksen jälkeen. Puhdistusgeelin Cleomilk® (sisältää mm. aloe veraa, mustakuminaa ja seesamiöljyä) auttaa vahvistamaan ihoa. Se auttaa vahvistamaan ihon hydrolipidikalvoa ja vähentämään ihon kuivumista. Tuotteen panthenol ja glyseriini vähentävät kireyden tunnetta ja hilseilyä ihossa ja saavat ihon tuntumaan kosteutetulta ja pehmeältä. Iho tuntuu puhtaalta ja hyvinvoivalta!Käyttö: levitä pieni määrä kasvoille ja kaulan iholle, hiero huolellisesti. Poista vedellä tai vanulapulla. Sopii erityisesti herkälle iholle.

Tuoteinfo:

Puhdistava geelivoide herkälle iholle

Malu Wilz Hyper Sensitive Calming Tonic -kasvovesi

Malu Wilz Hyper Sensitive Calming Ton...

26,90 21,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tasapainottava, ravitseva kasvovesi herkälle ja ärtyneelle iholle. Malu Wilzin Hyper Sensitive –sarja sisältää magnoliauutetta, joka auttaa lieventämään ihon polttelua ja kutinaa sekä ihon punoitusta erityisesti mekaanisen rasituksen jälkeen. Panthenol nopeuttaa solujen uudistumista ja pehmentää ärtyneitä ihoalueita. Karhea, hilseilevä iho jää pehmeän ja taipuisan tuntuiseksi.Käyttö: kasvovesi voidaan myös suihkuttaa suoraan iholle. Poista ylimääräinen kasvovesi vanulapulla. Sopii erityisesti herkälle iholle.

Tuoteinfo:

Geelimäinen, kosteuttava kasvovesi herkälle iholle

Malu Wilz Hyper Sensitive Repair Concentrate -seerumi

Malu Wilz Hyper Sensitive Repair Conc...

36,00 28,80
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hyper Sensitive Repair –seerumi antaa miellyttävän, viilentävän tunteen herkälle ja ärtyneelle iholle ja jättää sen tasaisen ja pehmeän näköiseksi. Malu Wilzin Hyper Sensitive –sarja sisältää magnoliauutetta, joka auttaa lieventämään erityisesti mekaanisen rasituksen aiheuttamaa ihon polttelua ja kutinaa. Tuotteen Defensil® auttaa vähentämään ihon punoitusta, ärsytystä ja kutinaa ja vahvistamaan ihoa pitkävaikutteisesti. Tuote auttaa vähentämään kireyden tunnetta ja hilseilyä ihossa ja saavat ihon tuntumaan kosteutetulta ja pehmeältä. Sisältää aktiivisia ainesosia, jotka tasapainottavat ihon väriä ja kosteuttavat ihoa sekä samalla vahvistavat ihon omaa suojamekanismia. Tuloksena kokonaisvaltaisesti tasapainoisempi iho.Käyttö: Levitä huolellisesti puhdistetulle iholle aamuin illoin. Viimeistele sarjan hoitovoiteella tai Redness Minimizer –voiteella. Sopii erityisesti herkälle iholle.

Tuoteinfo:

Geelimäinen, intensiivisesti rauhoittava seerumi herkälle iholle

3,25 / 5
Malu Wilz Hyper Sensitive Repair Cream -voide

Malu Wilz Hyper Sensitive Repair Crea...

32,00 25,60
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttava hoitovoide herkälle ja ärtyneelle iholle. Malu Wilzin Hyper Sensitive –sarja sisältää magnoliauutetta, joka auttaa lieventämään erityisesti mekaanisen rasituksen aiheuttamaa ihon polttelua ja kutinaa. Tuotteen Defensil® auttaa vähentämään ihon punoitusta, ärsytystä ja kutinaa ja vahvistamaan ihoa pitkävaikutteisesti. Rauhoittava panthenol lisää ihon kykyä sitoa vettä ja uusiutua. Hilseilevä iho palautuu pehmeäksi, taipuisaksi ja kosteutetuksi. Tuotteen bisabolol ja skvalaani auttavat ihoa uusiutumaan ja tekevät ihon pehmeäksi. Vähentää ihon kireyttä ja tekee ihon tasaiseksi. Kosteuttavaa 24h-ihonhoitoa, joka vahvistaa ihon omaa hydrolipidikalvoa. Malu Wilz Repair Cream on intensiivisesti pehmittävä, punaisuutta häivyttävä ja se suojaa herkkää ja ärtynyttä ihoa.Käyttö: lisää huolellisesti puhdistetulle iholle aamuin illoin. Parhaan lopputuloksen saamiseksi, levitä Repair Concentrate –seerumia voiteen alle. Sopii erityisesti herkälle iholle.

Tuoteinfo:

Intensiivisesti rauhoittava 24h-hoitovoide herkälle iholle

Malu Wilz Hyper Sensitive Redness Minimizer -kosteusvoide

Malu Wilz Hyper Sensitive Redness Min...

24,90 19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteusvoide, jonka vihreä vivahde auttaa optisesti neutraloimaan herkän ihon punoitusta ja ärtyisyyttä. Malu Wilzin Hyper Sensitive –sarja sisältää magnoliauutetta, joka auttaa lieventämään erityisesti mekaanisen rasituksen aiheuttamaa ihon polttelua ja kutinaa. Tuotteen Defensil® auttaa vähentämään ihon punoitusta, ärsytystä ja kutinaa ja vahvistamaan ihoa pitkävaikutteisesti. Se auttaa vähentämään ihon punoitusta, kutinaa ja vahvistamaan ihon omaa suojamekanismia. Muut ainesosat, mm. panthenol, bisabolol ja skvalaani vähentävät kireyden tunnetta ihossa ja vähentävät ihon hilseilyä ja tekevät ihon pehmeän ja tasaisen näköiseksi. Redness Minimizer sopii erityisesti herkälle, punoittavalle iholle. Se on intensiivisesti pehmentävä ja se suojaa väsynyttä ja ärtynyttä ihoa.Käyttö: levitä huolellisesti puhdistetulle iholle. Parhaan lopputuloksen saamiseksi, levitä Repair Concentrate –seerumia voiteen alle. Sopii erityisesti herkälle iholle.

Tuoteinfo:

Vihreään vivahtava päivävoide, joka häivyttää optisesti punaisia alueita

3,5 / 5
Sivun alkuun