Make Up Store (15 kpl)

Paljon pigmenttiä sisältävä peitevoide. Punertavalla värillä neutralisoit tummia sävyjä, kellertävällä punaisia sävyjä ja vaalealla voi tasoittaa omaan ihoon väriin sopivaksi. Soveltuu myös luomivärin pohjustukseen. Levitä Make Up Storen synteettisellä siveltimellä Concealer 403.

Vain myymälässä

21,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Monikäyttöinen voidemainen silkin ohut korostusväri, jolla saa sekä hehkua että hohdetta. Voidaan käyttää huulilla, poskiluulla ja luomen pohjustustuotteena sekä kiinnittämään jauhemainen luomiväri, Eyedust tai Glitter. Levitä tuotetta High Tech -siveltimellä #503.

Useita vaihtoehtoja

28,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Voidemainen ohut hohdevoide, jota voit käyttää yksinään, korostusvärinä tai sekoittaa omaan meikkivoiteiseen. Sopii myös luomen pohjustustuotteeksi. Levitä Contouring -siveltimellä #405 koko kasvoille ja luomelle luomivärisiveltimellä #702.

Useita vaihtoehtoja

26,00 52,00
Verkkokaupassa

Pakkauksessa: Make Up Storen myydyin peiteväripaletti Cover All Mix 8 g, neutralisoi tummat silmänaluset punasävyllä ja kellertävällä neutralisoit punaisuutta kasvoilla, beigen sävyllä häivytät tai vaalennat edellisiä sävyjä. .Cover All Mix Skin -peitevärikynä 1,6 g ja Brush Concealer #403 synteettinen peitevärisivellin.