hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Madara (10 kpl)

Madara Nokkonen DD Sensitive Hydrating Mist kosteuttava suihke 100 ml

Madara Nokkonen DD Sensitive Hydratin...

Ihoa hoitava, rauhoittava ja kosteuttava nokkossuihke. Nokkosen hoitavat ja suojaavat ominaisuudet auttavat rauhoittamaan erilaisia ihoärsytyksiä. Aloe vera kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Käytä kasvoille, kaulalle, käsivarsiin — koko vartalolle hoitamaan ja kosteuttamaan. Nokkossuihke sopii päivittäiseen ihonhoitoon koko perheelle.

4,25 / 5
Vain myymälässä
Mádara Micellar Water puhdistusvesi 100 ml

Mádara Micellar Water puhdistusvesi 1...

Monipuolinen puhdistustuote kaikille ihotyypeille. Poistaa iholta meikit ja epäpuhtaudet sekä tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa. Misellivesi toimii myös kasvovetenä.
Pyyhi kasvot (myös huulet ja silmien alue) misellivedellä kostutetulla vanulapulla. Kasvoja ei tarvitse huuhdellä vedellä eikä erillistä kasvovettä tarvita.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Mádara kasvosaippua Koivu & Merilevä 75g

Mádara kasvosaippua Koivu & Merilevä 75g

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pohjoisen koivun ja merilevän vitamiinit ja mineraalit tasapainottavat ihoa samalla kun kasvipohjainen saippua puhdistaa ihon hellävaraisesti pesten pois kaikki epäpuhtaudet. Kosteuttava vehnänalkioöljy ja kasvisokerit auttavat ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa. Vesikasvi merilevä paljastaa voimansa kosketuksissa veden kanssa. Merilevä sisältää arvokkaita mikro- ja makroelementtejä, jotka tasoittavat ja stimuloivat ihoa samalla kun runsaasti C-vitamiinia sisältävä koivu-uute ravitsee ihoa.

4,3333 / 5
Mádara kasvosaippua Karhunvatukka & Valkosavi 75g

Mádara kasvosaippua Karhunvatukka & V...

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kirkas ja kuulas iho joka päivä, kiitos valkosaven ja karhunvatukan sisältämien tanniinien. Pohjoisten metsien raikkaus yhdistettynä kasvisaippuapohjaan ja ravitsevaan vehnänalkioöljyyn auttavat ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa. Valkosavea on imuykykynsä ansiosta käytetty jo pitkään ihohuokosten syväpuhdistukseen kun taas arvokas ja mehukas karhunvatukka sisältää aktiivisia tanniineja – biologisesti aktiivisia aineita, jotka auttavat tasapainottamaan talirauhasten toimintaa ja pienentämään ihohuokosia.

Madara pehmentävä kasvovesi 200 ml

Madara pehmentävä kasvovesi 200 ml

Kuivan ja kosteusköyhän ihon kasvovesi, joka virkistää, kosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa ja kireää ihoa. Säätelee ihon pH:ta. Iho tuntuu pehmeältä ja joustavalta, ei kuivalta. Tehostaa kosteusvoiteen vaikutusta.

Tuoteinfo:

Levitä aamuin ja illoin puhtaalle iholle vanulla tai sormin.

4,5 / 5
Vain myymälässä
Madara Puhdistusmaito 200 ml

Madara Puhdistusmaito 200 ml

19,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kauraa ja lehmuksen kukkia sisältävä kermainen ja rauhoittava maito puhdistaa hellästi mutta tehokkaasti. Poistaa meikin. Säilyttää kosteuden. Iho tuntuu pehmeältä, joustavalta ja puhtaalta, ei kuivalta. Sopii silmien ympärille. Hyvä kuivalle iholle.

Tuoteinfo:

Käytä aamuin ja illoin. Hiero iholle, huuhtele vedellä tai poista vanulla. Käytä MADARAn kasvoveden ja kosteusvoiteen kanssa.

4,4286 / 5
Sivun alkuun