hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Madara (6 kpl)

Madara Nourish & Repair shampoo 250 ml

Madara Nourish & Repair shampoo 250 ml

14,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Täyteläinen ja silkkinen, nokkosta ja kvitteniä sisältävä shampoo. Pesee hellävaraisesti ja korjaa kuivaa, vaurioitunutta hiusta. Ehkäisee hiusten katkeamista ja haaroittumista. Hiuksista tulee vahvemmat ja sileämmät.

Tuoteinfo:

Hiero märkiin hiuksiin. Vaahdota ja huuhtele. Parhaan tuloksen saat käyttämällä lisäksi MÁDARA Nourish and Repair -hoitoainetta.

Madara Color & Shine värishampoo 250 ml

Madara Color & Shine värishampoo 250 ml

Väriä suojaava, pellavansiementä, hevoskastanjaa ja piharatamoa sisältävä shampoo. Pesee hellävaraisesti käsitellyt ja värjätyt hiukset. Jäntevöittää hiusta ja lisää kiiltoa. Hiuksista tulee pehmeämmät.

Tuoteinfo:

Hiero märkiin hiuksiin. Vaahdota ja huuhtele. Parhaan tuloksen saat käyttämällä lisäksi MÁDARA Colour and Shine -hoitoainetta.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Madara Gloss & Vibrance kiiltoshampoo 250 ml

Madara Gloss & Vibrance kiiltoshampoo...

Kiiltoa parantava, koivua ja karpaloa sisältävä shampoo. Pesee hellävaraisesti, suojaa sekä lisää tuuheutta. Hiuksista tulee vahvemmat, silkkisemmät ja luonnollisen kiiltävät.

Tuoteinfo:

Hiero märkiin hiuksiin. Vaahdota ja huuhtele. Parhaan tuloksen saat käyttämällä lisäksi MÁDARA Gloss and Vibrancy -hoitoainetta.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Madara Gloss & Vibrance kiiltohoitoaine 200 ml

Madara Gloss & Vibrance kiiltohoitoai...

Ravitseva ja kiiltoa tuova hoitoaine, joka vahvistaa hiuksia. Rauhoittaa päänahkaa ja ehkäisee kuivien latvojen syntymistä. Hiuksista tulee silkkisen pehmeät ja helpommat muotoilla.

Tuoteinfo:

Levitä pyyhekuivien hiusten latvoihin. Anna vaikuttaa 3-5 min. Huuhtele huolellisesti.

Vain myymälässä
Sivun alkuun