hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Pohjoisessa Suomessa, maailman huipulla – siellä, missä ilma, valo ja vesi ovat puhtaimmillaan – on pyhäkkö, joka on ravinnut ihmisten kehoa, mieltä ja sielua vuosisatojen ajan. Siellä ankara pohjoinen ilmasto on tehnyt luonnosta ja ihmisistä voimakkaita ja hehkuvan kauniita. Pitkän, pimeän talven jälkeen tulee ympärivuorokautisen auringon aika, joka tekee elävistä olennoista sitkeitä ja luonnon ainesosista ainutlaatuisen tehokkaita. Kutsumme tätä nimellä Arctic Lumenessence.
Maa muokkaa myös käsitystämme elämästä: se luo uskoa puhtauteen ja voimaan sekä pohjoismaiseen kauneuskäsitykseen – siihen, että luonnollinen kauneus saa näkyä.
Ainutlaatuinen pohjoisen luonnon voima on vangittu Lumene-ihonhoito- ja meikkituotteisiin, jotka korostavat ihosi luonnollista, heleää hehkua. Jotta voit olla aito, oma itsesi – et jonkun toisen tulkinta kauniista.

​ 

Lumene (13 kpl)

Lumene For Men Rauhoittava Partabalsami 50 ml

Lumene For Men Rauhoittava Partabalsa...

15,50
Verkkokaupassa

Alkoholiton balsami viilentää ja rauhoittaa ihoasi parranajon jälkeen. Auttaa vähentämään ihon ärsytystä ja punaisuutta. Sisältää yli 85 % luonnon raaka-aineita. Tärkeänä vaikuttavana tehoaineena on suomalaista kuusen oksatyviuutetta. Ei sisällä parabeeneja.

Tuoteinfo:

Sopii parranajon jälkeen kaikille ihotyypeille. Levitä parranajon jälkeen tai aina kun iho on ärtynyt.

4,5 / 5
Lumene Men Virkistävä kasvopesu 150 ml

Lumene Men Virkistävä kasvopesu 150 ml

Lumene Men Virkistävä kasvopesu puhdistaa tehokkaasti hien, epäpuhtaudet ja liiallisen rasvaisuuden iholta. Virkistävä, sporttinen tuoksu! Tehokas kasvopesu, joka jättää raikkaan tunteen iholle.

Vain myymälässä
Lumene Men Hellävarainen kasvopesu 150 ml

Lumene Men Hellävarainen kasvopesu 15...

Lumene Men Hellävarainen kasvopesu tehokas kasvojen puhdistustuote, joka jättää raikkaan tunteen iholle. Virkistävä, sporttinen tuoksu! Puhdistaa tehokkaasti hien, epäpuhtaudet ja liiallisen rasvaisuuden iholta.

Vain myymälässä
Sivun alkuun