Pohjoisessa Suomessa, maailman huipulla – siellä, missä ilma, valo ja vesi ovat puhtaimmillaan – on pyhäkkö, joka on ravinnut ihmisten kehoa, mieltä ja sielua vuosisatojen ajan. Siellä ankara pohjoinen ilmasto on tehnyt luonnosta ja ihmisistä voimakkaita ja hehkuvan kauniita. Pitkän, pimeän talven jälkeen tulee ympärivuorokautisen auringon aika, joka tekee elävistä olennoista sitkeitä ja luonnon ainesosista ainutlaatuisen tehokkaita. Kutsumme tätä nimellä Arctic Lumenessence.
Maa muokkaa myös käsitystämme elämästä: se luo uskoa puhtauteen ja voimaan sekä pohjoismaiseen kauneuskäsitykseen – siihen, että luonnollinen kauneus saa näkyä.
Ainutlaatuinen pohjoisen luonnon voima on vangittu Lumene-ihonhoito- ja meikkituotteisiin, jotka korostavat ihosi luonnollista, heleää hehkua. Jotta voit olla aito, oma itsesi – et jonkun toisen tulkinta kauniista.

​ 

Lumene (10 kpl)

Lumene Blueberry kulmien muotoiluvaha 5 ml

Lumene Blueberry kulmien muotoiluvaha...

9,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene Blueberry kulmien muotoiluvahalla saa siistit, huolellisesti muotoillut kulmakarvat antavat ryhtiä koko kasvoille. Kulmien muotoiluvahalla voit muotoilla kulmasi tarkasti ja vaivattomasti. Vahamainen koostumus levittyy helposti ja takaa pysyvän ja kestävän lopputuloksen. Kierreharja mahdollistaa näppärän työskentelyn.

4,6 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene True Mystic Precise silmänrajaustussi 1 ml

Lumene True Mystic Precise silmänraja...

12,90 10,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

True Mystic Precise Tip -silmänrajaustussi intensiiviseen, erittäin tarkkaan rajaukseen.Pitkällä, joustavan kapealla kärjellä saa piirrettyä rajauksen aivan ripsien juureen ja se myös mahdollistaa luovan ja monipuolisen rajauksen: täydellisen ohuen, kaarevan, näyttävän – aivan kuten haluat. Runsaspigmenttinen, nopeasti kuivuva, vettähylkivä ja tahraamaton koostumus – täydellinen ratkaisu koko päivän kestävään virheettömään meikkiin. Kätevä mattapintainen kiinnipitämiskohta putkilossa helpottaa tuotteen käyttöä. Helppo puhdistaa Lumene Silmämeikin Poistoaineella.

3,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Blueberry kulmakynä 1,1 g

Lumene Blueberry kulmakynä 1,1 g

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene Blueberry Kulmakynällä kauniisti muotoillut ja siistit kulmakarvat viimeistelevät meikin. Korosta katsettasi muotoilemalla kulmakarvasi luonnollisin värein. Helppokäyttöisen harja-applikaattorin avulla saat kulmakarvat viimeisteltyä pikaisesti – sujuu myös tottumattomalta. Pitkäkestoinen koostumus pysyy paikoillaan erinomaisesti koko päivän. Hieman vahamaisen koostumuksen ansioista saat aikaan luonnollisen pehmeät – ei liian ”piirretyt” – kulmakarvat. Luontoystävällinen, puinen kynä pysyy helposti iskussa teroittimen avulla. Suomalainen mustikan siemenöljy suojaa ihoa kulmakarvojen alla.

4,5625 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Blueberry puuterimainen kulmaväri 3 g

Lumene Blueberry puuterimainen kulmav...

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pitkäkestoinen puuterimainen kulmaväri kulmien luonnolliseen muotoiluun. Pehmeäpiirtoinen ja kestävä väri, helppo levittää ja luonnollinen lopputulos. Mikronoidut pigmentit ja voidemaisen puuterimainen erikoislaatu, joka on kehitetty erityisesti kulmien muotoiluun. Levittyy tasaisesti ja pysyy hyvin. Kulmapuuterilla saa luonnollisen pehmeän lopputuloksen, kun taas kynä on hyvä ratkaisu silloin, kun tarvitaan enemmän lisämuotoa esim kulmien ulkoreunoihin.

Tuoteinfo:

Pitkäkestoinen puuterimainen kulmaväri.

3,3333 / 5
Lumene Blueberry Vedenkestävä Nestemäinen rajausväri 1,7 ml

Lumene Blueberry Vedenkestävä Nestemä...

Alk. 6,75 (13,50)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vedenkestävä nestemäinen rajausväri, joka pysyy paikoillaan siistinä kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa: kosteassa kuumuudessa ja sateessakin. Intensiivinen väri on upeasti kiiltävä ja rajaus kestää aamusta iltaan siistinä. Blueberry Intense Liner Waterproof on nestemäinen rajaus kapeassa pullopakkauksessa, applikaattori on monikäyttöinen: kapean joustava, jolla saa joko aivan ohuen tai vahvemman rajauksen tarpeen mukaan.

Tuoteinfo:

Nopeasti kuivuva tahraamaton rajausväri

4,1429 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Blueberry silmämeikkikynä 1,1 g

Lumene Blueberry silmämeikkikynä 1,1 g

Alk. 6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kehystä katseesi runsaspigmenttisillä Blueberry silmämeikkikynillä. Pehmeästi liukuva rajauskynä tarttuu erinomaisesti ihoon ja antaa intensiivisen lopputuloksen. Sen säänkestävä, pitkäkestoinen koostumus pysyy täydellisenä tunnista toiseen. Samettinen koostumus antaa mahdollisuuden leikitellä lopputuloksella. Helposti häivytettävä koostumus mahdollistaa niin luonnollisesti silmiä korostavan kuin uskaliaan utuisenkin rajauksen. Luontoystävällinen, puinen kynä pysyy helposti iskussa teroittimen avulla. Käyttö: Tee rajaus aina mahdollisimman lähelle silmäripsiä – näin silmiesi muoto tulee parhaiten esille. Lisätehoa katseeseesi saat, kun tuputtelet kynää myös ripsien väliin. Blueberry silmämeikkikynällä teet vaivattomasti sekä silmien ulko- että sisärajauksen. Rajaukset ja muun silmämeikin poistat vaivattomasti Lumene Silmämeikin poistoaineella.

Tuoteinfo:

Intensiivinen rajaus upeilla väreillä.

3,8333 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Sensitive Touch -silmämeikkikynä 3,5 g

Lumene Sensitive Touch -silmämeikkiky...

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pitkäkestoinen ja hellävarainen silmämeikkikynä sopii erinomaisesti herkkäsilmäisille sekä piilolasien käyttäjille. Tällä samettisen pehmeällä meikkikynällä rajauksen tekeminen onnistuu jopa kaikista herkimmillekin silmäluomille. Helppokäyttöinen rajauskynä pyörähtää edestakaisin vähällä vaivalla, eikä sitä tarvitse teroittaa. Sisältää hoitavaa suomalaista mustikkauutetta.

Tuoteinfo:

Samettisen pehmeä silmämeikkikynä pitkäkestoisiin rajauksiin jopa kaikista herkimmillekin silmäluomille. Käyttö: Tee rajaus aina mahdollisimman lähelle ripsien tyveä. Näin saat silmäsi muodon parhaiten esiin. Syvennä katsettasi tekemällä pieniä vetoja myös ripsien väliin. Leveämmän ja näyttävämmän rajauksen teet laittamalla kahdesta kolmeen kerrosta ensimmäisen kerroksen päälle. Säilyttääksesi tuotteen toimivuuden, muista sulkea korkki huolellisesti käytön jälkeen. Poista silmämeikki Sensitive -silmämeikin poistoaineella.

4,6667 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Blueberry Nestemäinen Rajausväri 2,8 g

Lumene Blueberry Nestemäinen Rajausvä...

13,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lisää draamaa katseeseen nestemäisellä rajausvärillä. Nestemäinen rajauskynä on täydellinen tuote silmien muodon esiin tuomiseen ja niiden näyttävään rajaamiseen. Todella pitkäkestoinen koostumus on helppo levittää ja se tarttuu välittömästi iholle siveltimestä. Kartiomaista, napakkaa sivellintä on helppo kontrolloida ja se mahdollistaa erittäin tarkankin applikoinnin. Tällä rajausvärillä voit siis vaihdella rajauksen tyyliä ohuen hienostuneesta valloittavan voimakkaaseen viivaan. Intensiivinen rajausväri kehystää katseen täydellisesti ja katseesi saa ansaitsemansa huomion! Suomalainen mustikan siemenöljy ravitsee ohutta silmänympärysihoa.

Tuoteinfo:

Intensiiviset tarkat sekä dramaattiset voimakkaat rajaukset onnistuvat helposti nestemäisellä rajausvärillä.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Raspberry Miracle Eye Liner 1 ml, 02 Blue

Lumene Raspberry Miracle Eye Liner 1...

13,90
Verkkokaupassa

Raspberry Miracle rajaustussi intensiiviseen, erittäin tarkkaan rajaukseen. Pitkällä, joustavan kapealla kärjellä saa piirrettyä rajauksen aivan ripsien juureen ja se myös mahdollistaa luovan ja monipuolisen rajauksen: täydellisen ohuen, kaarevan, näyttävän – aivan kuten haluat. Runsaspigmenttinen, nopeasti kuivuva, vettähylkivä ja tahraamaton koostumus – täydellinen ratkaisu koko päivän kestävään virheettömään meikkiin.

3,3333 / 5
Useita vaihtoehtoja
{}
Sivun alkuun