hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Pohjoisessa Suomessa, maailman huipulla – siellä, missä ilma, valo ja vesi ovat puhtaimmillaan – on pyhäkkö, joka on ravinnut ihmisten kehoa, mieltä ja sielua vuosisatojen ajan. Siellä ankara pohjoinen ilmasto on tehnyt luonnosta ja ihmisistä voimakkaita ja hehkuvan kauniita. Pitkän, pimeän talven jälkeen tulee ympärivuorokautisen auringon aika, joka tekee elävistä olennoista sitkeitä ja luonnon ainesosista ainutlaatuisen tehokkaita. Kutsumme tätä nimellä Arctic Lumenessence.
Maa muokkaa myös käsitystämme elämästä: se luo uskoa puhtauteen ja voimaan sekä pohjoismaiseen kauneuskäsitykseen – siihen, että luonnollinen kauneus saa näkyä.
Ainutlaatuinen pohjoisen luonnon voima on vangittu Lumene-ihonhoito- ja meikkituotteisiin, jotka korostavat ihosi luonnollista, heleää hehkua. Jotta voit olla aito, oma itsesi – et jonkun toisen tulkinta kauniista.

​ 

Lumene (3 kpl)

Lumene Sensitive Touch maskarapakkaus

Lumene Sensitive Touch maskarapakkaus

15,90
Verkkokaupassa

Maskarapakkaus sisältää: Lumene Sensitive Touch -maskara 7 ml, musta & Eyeliner -nestemäinensilmänrajaus 0,35 g, musta.
Kliinisesti testattu mascara on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa vastaamaan erityisesti herkkien silmien tarpeita. Uudistunut helposti poistettava Easy Wash- formula takaa ripsivärin helpon poistettavuuden ilman iho- tai silmä-ärsytystä. Uusi siro muoviharja erottelee ripset kauniisti ja hellävaraisesti. Vihdoinkin voit saada kaiken - ennennäkemättömän runsaat ja pitkät ripset, maskaralla joka on helppo poistaa ilman ärsytystä. Sensitive Touch -eyelinerissa on pitkäkestoinen koostumus joka sopii erinomaisesti herkkäsilmäisille sekä piilolasien käyttäjille. Tällä vedenkestävällä ja pehmeäpiirtoisella kynällä saa tarkan rajauksen, mikä on halutessa myös helppo häivyttää pehmeäksi viivaksi. Se liukuu pehmeästi ihoa venyttämättä, on värikylläinen ja peittävä sekä säilyy siistinä pitkään.
Helppokäyttöinen kierrettävä rajauskynä pyörähtää edestakaisin vähällä vaivalla eikä sitä tarvitse teroittaa. Suomalainen mustikkauute hoitaa herkkää silmänympärysihoa.
Iho-ystävällinen koostumus on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

4,0 / 5
Lumene Roosa nauha Blueberry Wild Curl mascara tuplapakkaus 2 x 7 ml

Lumene Roosa nauha Blueberry Wild Cur...

16,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Roosa nauha Blueberry Wild Curl Mascara on taivuttava mascara joka antaa ripsille vaikuttavaa pituutta ja kaarevuutta.

Roosa nauha Blueberry Wild Curl Mascara saa ripsesi näyttämään välittömästi pidemmiltä samalla kun taivuttaa ripset kestävän kaareviksi. Uusi mascara sisältää “lash-lifting” raaka-aineen (filminmuodostaja) joka nostaa ja pitää ripsen kaarevana koko päivän. Sulavalinjainen, kaarevan muotoinen harja nostaa ja taivuttaa ripset kaareviksi. Kätevä “kruunupäinen” harja mahdollistaa tarkan työskentelyn, tavoittaa helposti pienimmätkin ripset silmien nurkista. Intensiivisen musta sävy saavutetaan Triple Black pigmenteillä.

Käyttö: Tee ensin muu meikki ja levitä mascara vasta viimeisenä. Levitä mascaraa tyvestä latvaan pienellä siksak-liikkeellä. Käytä harjapäätä tarkkaan työskentelyyn ja alaripsien meikkaamiseen. Kerroksia lisäämällä saat lisää volyymia ripsiin.

Pakkaus sisältää: 2 kpl Roosa nauha Blueberry Wild Curl Mascaraa 7 ml

5,0 / 5
Sivun alkuun