Pohjoisessa Suomessa, maailman huipulla – siellä, missä ilma, valo ja vesi ovat puhtaimmillaan – on pyhäkkö, joka on ravinnut ihmisten kehoa, mieltä ja sielua vuosisatojen ajan. Siellä ankara pohjoinen ilmasto on tehnyt luonnosta ja ihmisistä voimakkaita ja hehkuvan kauniita. Pitkän, pimeän talven jälkeen tulee ympärivuorokautisen auringon aika, joka tekee elävistä olennoista sitkeitä ja luonnon ainesosista ainutlaatuisen tehokkaita. Kutsumme tätä nimellä Arctic Lumenessence.
Maa muokkaa myös käsitystämme elämästä: se luo uskoa puhtauteen ja voimaan sekä pohjoismaiseen kauneuskäsitykseen – siihen, että luonnollinen kauneus saa näkyä.
Ainutlaatuinen pohjoisen luonnon voima on vangittu Lumene-ihonhoito- ja meikkituotteisiin, jotka korostavat ihosi luonnollista, heleää hehkua. Jotta voit olla aito, oma itsesi – et jonkun toisen tulkinta kauniista.

​ 

Lumene (11 kpl)

Lumene True Mystic Volume maskara 11 ml

Lumene True Mystic Volume maskara 11 ml

18,90 14,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene True Mystic Volume -maskaran runsas koostumus kietoutuu jokaiseen ripseen antaen maksimaalista volyymia. Kerrostettava koostumus, rakenna ripsiisi volyymiä kerros kerrokselta.Tuuheat, täydellisen runsaat ripset. Polar Night pigmentillä dramaattisen mustat ripset. MYSTIC WAND(TM) Tähden muotoinen Mystic Wand(TM) harja tuuheuttaa ja nostaa ripset ylöspäin. Harjan kuiduissa maksimaalinen tarttumapinta, joten jokaiselle ripselle levittyy optimaalinen määrä mascaraa. Harjan toimintaa on tehostettu siten, että lyhyet harjakset antavat ripsille välittömästi tuuheutta samalla kun pitkät harjakset levittävät mascaramassan tasaisesti ja ilman paakkuja koko ripsen pituudelle.

3,6923 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene True Mystic Volume Waterproof maskara 11 ml

Lumene True Mystic Volume Waterproof...

18,90 14,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene True Mystic Volume Waterproof -maskaran runsas koostumus kietoutuu jokaiseen ripseen antaen maksimaalista volyymia. Kerrostettavan koostumuksen ansiosta rakennat ripsiisi volyymiä kerros kerrokselta. Polar Night -pigmentit luovat dramaattisen mustat ripset. Tähdenmuotoinen Mystic Wand(TM) harja tuuheuttaa ja nostaa ripset ylöspäin. Harjan kuiduissa on maksimaalinen tarttumapinta, joten jokaiselle ripselle levittyy optimaalinen määrä maskaraa. Harjan toimintaa on tehostettu siten, että lyhyet harjakset antavat ripsille välittömästi tuuheutta samalla kun pitkät harjakset levittävät maskaramassan tasaisesti ja ilman paakkuja koko ripsen pituudelle. Suomalainen mustikan siemenöljy hoitaa ripsiä. Tuuheat, täydellisen runsaat ripset. 100% vedenkestävä koostumus.

Lumene Blueberry Wild Volume mascara 7 ml

Lumene Blueberry Wild Volume mascara...

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uusi Blueberry Wild Volumen täyteläinen massa sisältää sekä luonnon vahoja että synteettisiä vahoja runsaan, volyymia antavan koostumuksen saavuttamiseksi. Täyden voluumi efektin luomiseksi koostumukseen on lisätty myös synteettisiä kuituja. Intensiivisen musta sävy saavutetaan Triple Black pigmenteillä. Uusi, tiheä muoviharja lisää ripsiisi runsautta heti ensimmäisestä harjan vedosta alkaen, ohuet harjakset erottelevat ripset viuhkamaisen tuuheiksi. Käyttö: Tee ensin muu meikki ja levitä mascara vasta viimeisenä. Levitä mascaraa tyvestä latvaan pienellä siksak-liikkeellä. Kerroksia lisäämällä saat lisää volyymiä ripsiin.

Tuoteinfo:

Tuuheuttava mascara lisää ripsiisi runsautta heti ensimmäisestä harjan vedosta alkaen.

1,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Blueberry Wild Curl mascara 7 ml

Lumene Blueberry Wild Curl mascara 7 ml

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uusi Blueberry Wild Curl Mascara saa ripsesi näyttämään välittömästi pidemmiltä samalla kun taivuttaa ripset kestävän kaareviksi. Uusi mascara sisältää “lash-lifting” raaka-aineen (filminmuodostaja) joka nostaa ja pitää ripsen kaarevana koko päivän. Sulavalinjainen, kaarevan muotoinen harja nostaa ja taivuttaa ripset kaareviksi. Kätevä “kruunupäinen” harja mahdollistaa tarkan työskentelyn, tavoittaa helposti pienimmätkin ripset silmien nurkista. Intensiivisen musta sävy saavutetaan Triple Black pigmenteillä. Käyttö: Tee ensin muu meikki ja levitä mascara vasta viimeisenä. Levitä mascaraa tyvestä latvaan pienellä siksak-liikkeellä. Käytä harjapäätä tarkkaan työskentelyyn ja alaripsien meikkaamiseen. Kerroksia lisäämällä saat lisää volyymia ripsiin.

Tuoteinfo:

Taivuttava mascara antaa ripsille vaikuttavaa pituutta ja kaarevuutta.

2,0 / 5
Lumene Blueberry Wild Curl Vedenkestävä Mascara 7 ml

Lumene Blueberry Wild Curl Vedenkestä...

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uusi Blueberry Wild Curl Mascara Waterproof saa ripsesi näyttämään välittömästi pidemmiltä samalla kun taivuttaa ripset kestävän kaareviksi. Uusi mascara sisältää “lash-lifting” raaka-aineen (filminmuodostaja) joka nostaa ja pitää ripsen kaarevana koko päivän. Vedenkestävä koostumus kestää tahriintumatta ja valumatta haastavissakin olosuhteissa. Litteä, sivuilta pyöristetty harja nostaa ripsiä ylös ja tekee ripsistä kaarevat ja taivutetut. Kartion muotoiset, pehmeät ja joustavat muoviharjakset tarttuvat ripsiin helposti ja antavat ripsille väriä tyvestä latvaan ja erottelevat samalla ripset tehokkaasti. Intensiivisen musta sävy saavutetaan Triple Black pigmenteillä. Käyttö: Tee ensin muu meikki ja levitä mascara vasta viimeisenä. Levitä mascaraa tyvestä latvaan pienellä siksak-liikkeellä. Taivuta ripsiä ylöspäin harjan litteällä sivulla. Käytä harjapäätä tarkkaan työskentelyyn ja alaripsien meikkaamiseen. Kerroksia lisäämällä saat lisää volyymia ripsiin.Poista Blueberry Wild Curl Waterproof Mascara vaivattomasti Lumene Waterproof Silmämeikin Poistoaineella. Kostuta vanu ja paina se hellästi luomelle. Pidä vanua hetki ripsien päällä, jotta hoitavat ja puhdistavat aineosat ehtivät vaikuttaa. Huuhtele lopuksi silmät vedellä.

Tuoteinfo:

Taivuttava mascara antaa ripsille vaikuttavaa pituutta ja kaarevuutta, 100% vedenkestävä.

3,875 / 5
Lumene Cloudberry Length seerumi ripsiväri 7 ml

Lumene Cloudberry Length seerumi rips...

18,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uusi kaksitehoinen Cloudberry Length Serum mascara antaa ripsillesi välitöntä pituutta samalla kun auttaa ripsiäsi saavuttamaan uskomattoman pituuden säännöllisesti käytettynä.

Tuoteinfo:

Cloudberry Length Serum mascara sisältää Lumene Lash Extending™ serum innovaation jonka tehoaine Widelash auttaa saavuttamaan jopa 43% pidemmät ripset vain 30 päivässä*. Välittömän efektin takaavat ripsien kärkiin tarttuvat pidentävät kuidut jotka mahdollistavat dramaattisen katseen hetkessä. Siro muoviharja tavoittaa jokaisen pienenkin ripsen – jopa hankalasti tavoitettavat alaripset. Uusi formula on tahriintumaton, ei varise ja on helposti poistettavissa. Käyttö: Tee ensin muu meikki ja levitä maskara vasta viimeisenä. Aloita alaripsistä meikkaamalla ne harja vaakatasossa. Meikkaa sen jälkeen yläripset ripsien tyvestä kärkeen päin harja vaakatasossa. Cloudberry Length Serum Mascara voidaan poistaa Lumene silmämeikin poistoaineilla. Kostuta vanu ja paina se hellästi luomelle. Anna vaikuttaa hetken, jotta hoitavat ja puhdistavat aineosat ehtivät vaikuttaa.

4,0 / 5
Lumene Cloudberry Volume seerumi ripsiväri 7 ml

Lumene Cloudberry Volume seerumi rips...

18,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uusi kaksitehoinen Cloudberry Volume Serum mascara antaa ripsillesi välitöntä tuuheutta samalla kun auttaa tuuheuttamaan ripsiesi rakennetta säännöllisesti käytettynä.

Tuoteinfo:

Cloudberry Volume Serum mascara sisältää Lumene Lash Volumizing™ serum innovaation jonka tehoaine Widelash antaa ripsillesi 40% enemmän volyymia vain 15 päivässä*. Ripsiä välittömästi tuuheuttava vahayhdistelmä rakentaa ripsiin runsautta kerros kerrokselta. Tiheäpiikkinen muoviharja erottelee ripset kauniisti, kätevä tehostepää tavoittaa pienetkin ripset ja antaa extra-volyymia tarvittaessa. Uusi formula on tahriintumaton, ei varise ja on helposti poistettavissa. Käyttö: Tee ensin muu meikki ja levitä maskara vasta viimeisenä. Aloita alaripsistä meikkaamalla ne harja vaakatasossa. Meikkaa sen jälkeen yläripset ripsien tyvestä kärkeen päin harja vaakatasossa. Cloudberry Volume Serum Mascara voidaan poistaa Lumene silmämeikin poistoaineilla. Kostuta vanu ja paina se hellästi luomelle. Anna vaikuttaa hetken, jotta hoitavat ja puhdistavat aineosat ehtivät vaikuttaa.

4,4 / 5
Lumene Truly Bold & Curly Mascara -ripsiväri 9 ml

Lumene Truly Bold & Curly Mascara -ri...

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Truly Bold and Curly Mascara antaa ripsille maksimaalista runsautta ja kaarevuutta. Täyteläiset ripset saadaan aikaan kurvikkaalla kuituharjalla jonka harjakset erottelevat ripset tasaisen tuuheiksi. Harjan pyöreät muodot nostavat ja taivuttavat ripsiä, lopputuloksena saat upean kaarevat ja runsaat ripset.

Tuoteinfo:

Lumene Truly Bold & Curly Mascara. Aloita alaripsistä meikkaamalla ne harjan kärjellä, harja pystyasennossa. Sen jälkeen mascaroi yläripset ripsien tyvestä kärkeen päin harja vaakatasossa.

3,1667 / 5
Lumene Sensitive Touch Easy Wash -mascara 7 ml

Lumene Sensitive Touch Easy Wash -mas...

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kliinisesti testattu mascara on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa vastaamaan erityisesti herkkien silmien tarpeita. Uudistunut helposti poistettava Easy Wash- formula takaa ripsivärin helpon poistettavuuden ilman iho- tai silmä-ärsytystä. Uusi pehmeä ja siro muoviharja erottelee ripset kauniisti ja hellävaraisesti. Normaalia pehmeämmät harjakset ovat turvalliset ja miellyttävät herkillekin silmille.

Tuoteinfo:

Vihdoinkin voit saada kaiken -ennennäkemättömän runsaat ja pitkät ripset, maskaralla joka on helppo poistaa ilman ärsytystä. Käyttö: Levitä mascaraa ensin yläripsiin ripsien tyvestä kärkeen päin harja vaakatasossa. Jos haluat näyttävämmän lopputuloksen, lisää mascaraa useampia kerroksia. Poista Sensitive Touch Easy Wash Mascara Lumene Sensitive Touch -silmämeikin poistovedellä, joka on ihanteellinen herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille. Kostuta vanu ja paina se luomelle. Anna vaikuttaa hetken, jotta hoitavat ja puhdistavat aineosat ehtivät vaikuttaa

3,7778 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene True Natural Volume Mascara 9 ml

Lumene True Natural Volume Mascara 9 ml

True Natural Volume Mascara antaa ripsille maksimaalista runsautta ja näyttävyyttä. Täyteläiset ripset saadaan nopeasti aikaan maxi-kokoisella kuituharjalla jonka harjaksissa on maksimaalinen tarttumapinta, joten jokaiselle ripselle levittyy kertasivelyllä optimaalinen määrä mascaraa. Meikkaustulos on täyteläinen ja entistä runsaampi – ilman paakkuja. Ei varise eikä tahraa. Hajustamaton True Natural Volume Mascara sopii myös herkkäsilmäisille.

Tuoteinfo:

True Natural Volume Mascara antaa ripsille maksimaalista runsautta ja näyttävyyttä.

3,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä
Lumene Blueberry Volume -mascara 7 ml

Lumene Blueberry Volume -mascara 7 ml

Alk. 7,45 (14,90)
Verkkokaupassa

Uusi paranneltu, pitkäkestoinen ja tahraamaton koostumus! Lumene Blueberry Volume Mascaran täyteläinen, hoitava koostumus yhdessä innovatiivisen muoviharjan kanssa takaa kauniisti kaartuvat ja dramaattisen tuuheat ripset. Joustava muoviharja tuuheuttaa ja taivuttaa ripset täydellisiksi – ilman paakkuja! Pitkäkestoinen koostumus pysyy ripsillä koko päivän, tahraamatta! 100% luomu suomalainen mustikansiemenöljy ravitsee ripsiä ja auttaa pitämään ne vahvoina ja hyväkuntoisina. Litteä, sivuilta pyöristetty harja nostaa ripsiä ylös ja tekee ripsistä kaarevat ja taivutetut. Kartion muotoiset, pehmeät ja joustavat muoviharjakset tarttuvat ripsiin helposti ja antavat ripsille väriä tyvestä latvaan ja erottelevat samalla ripset tehokkaasti.

Tuoteinfo:

Dramaattista tuuheutta ilman paakkuja! Tee ensin muu meikki ja levitä mascara vasta viimeisenä. Levitä mascaraa tyvestä latvaan pienellä siksak-liikkeellä. Taivuta ripsiä ylöspäin harjan litteällä sivulla. Käytä harjapäätä tarkkaan työskentelyyn ja alaripsien meikkaamiseen. Kerroksia lisäämällä saat lisää volyymia ripsiin.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sivun alkuun