hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Pohjoisessa Suomessa, maailman huipulla – siellä, missä ilma, valo ja vesi ovat puhtaimmillaan – on pyhäkkö, joka on ravinnut ihmisten kehoa, mieltä ja sielua vuosisatojen ajan. Siellä ankara pohjoinen ilmasto on tehnyt luonnosta ja ihmisistä voimakkaita ja hehkuvan kauniita. Pitkän, pimeän talven jälkeen tulee ympärivuorokautisen auringon aika, joka tekee elävistä olennoista sitkeitä ja luonnon ainesosista ainutlaatuisen tehokkaita. Kutsumme tätä nimellä Arctic Lumenessence.
Maa muokkaa myös käsitystämme elämästä: se luo uskoa puhtauteen ja voimaan sekä pohjoismaiseen kauneuskäsitykseen – siihen, että luonnollinen kauneus saa näkyä.
Ainutlaatuinen pohjoisen luonnon voima on vangittu Lumene-ihonhoito- ja meikkituotteisiin, jotka korostavat ihosi luonnollista, heleää hehkua. Jotta voit olla aito, oma itsesi – et jonkun toisen tulkinta kauniista.

​ 

Lumene (5 kpl)

Lumene Blueberry Long-Wear Duet luomiväri 3 g

Lumene Blueberry Long-Wear Duet luomi...

Alk. 6,45 (12,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene Blueberry Long-Wear Duet Luomiväri tuo säkenöivää heleyttä katseeseesi uudella pitkäkestoisella ja ultra-hienojakoisella luomivärillä. Se liukuu luomille silkin lailla - tasaisesti ja helposti. Pigmenttejä on entistä enemmän, sävyt toistuvat iholla puhtaan raikkaina ja meikkaustuloksesta saa haluttaessa myös intensiivisen tehokkaan. Sitä voidaan käyttää kuivana hillitympään meikkiin ja kosteana joko rajaukseen tai vahvemman värin saamiseksi. Luomiväri pysyy luomilla siistinä tunnista toiseen. Kokoelmassa on sekä matta- että helmiäissävyjä, ja laajasti valinnanvaraa myös aikuisen naisen tarpeisiin. Myös mattasävyissä on hiukan valoa taittavia pigmenttejä niin, että lopputulos on eloisa, mutta ei kiiltävä. Sisältää hoitavaa suomalaista mustikkauutetta.

4,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Blueberry pitkäkestoinen luomiväripaletti 4 g

Lumene Blueberry pitkäkestoinen luomi...

14,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Neljän sävyn pitkäkestoinen, silkkisen pehmeä luomiväripaletti. Ihanan kevyt koostumus ja puhtaat värit, jotka säilyttävät raikkautensa päivän mittaan. Luomiväri levittyy luomelle tasaisesti sekä sulautuu ihoon taaten virheettömän ja heleän lopputuloksen. Sitä voidaan käyttää sekä kuivana että kosteana halutun lopputuloksen mukaan. Jokaisessa paletissa on tarkoin suunniteltu kokonaisuus helppokäyttöisiä sävyjä: 1 matta, 2 puoli-mattaa sekä 1 helmiäissävy. Paletin tummin sävy sopii erinomaisesti rajausten tekoon. Rasian pohjassa on käyttöohjepiirros.

Tuoteinfo:

Runsaspigmenttinen, kestävä luomiväripaletti.

3,8 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Blueberry - pitkäkestoinen duo luomiväri 3 g

Lumene Blueberry - pitkäkestoinen duo...

Alk. 7,45 (14,90)
Verkkokaupassa

Täysin uusi puuterimainen luomiväri duo-rasiassa. Entistä enemmän väripigmenttejä, jotka takaavat intensiivisen lopputuloksen ja joka pysyy luomilla haalistumatta. Samettisen pehmeä koostumus on helppo levittää tasaisesti ja häivyttää ilman rajoja. Erittäin pitkäkestoinen ja paakkuuntumaton koostumus, jota voidaan kerrostaa myös näyttävän vahvaksi lookiksi. Sisältää ihoa hoitavaa suomalaista mustikan siemenöljyä. Sävyt on suunniteltu siten, että myös aikuinen nainen löytää niistä sopivia sävyjä.

Tuoteinfo:

Kestävä ja värikylläinen duo luomiväri. Taputtele pieni määrä Lumene Silmämeikin pohjustusvoidetta puhtaalle silmäluomelle, viimeistele pohjustus Lumene Irtopuuterilla. Voit levittää Lumene Blueberry Duo Luomiväriä myös kostealla siveltimellä, tällöin lopputulos on todella intensiivinen. Kaikkia sävyjä voit käyttää myös rajausvärinä.

4,6667 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Blueberry Pitkäkestoinen Solo -luomiväri 3 g

Lumene Blueberry Pitkäkestoinen Solo...

Alk. 5,95 (11,90)
Verkkokaupassa

Täysin uusi puuterimainen luomiväri solo-rasiassa. Entistä enemmän väripigmenttejä, jotka takaavat intensiivisen lopputuloksen ja joka pysyy luomilla haalistumatta. Samettisen pehmeä koostumus on helppo levittää tasaisesti ja häivyttää ilman rajoja. Erittäin pitkäkestoinen ja paakkuuntumaton koostumus, jota voidaan kerrostaa myös näyttävän vahvaksi lookiksi. Sisältää ihoa hoitavaa suomalaista mustikan siemenöljyä. Värivalikoimasta löytyy myös kaivattu matta runsaspigmenttinen yönmusta. Sävyt on suunniteltu siten, että myös aikuinen nainen löytää niistä sopivia sävyjä.

Tuoteinfo:

Kestävä ja värikylläinen luomiväri. Taputtele pieni määrä Lumene Silmämeikin pohjustusvoidetta puhtaalle silmäluomelle, viimeistele pohjustus Lumene Irtopuuterilla. Voit levittää Lumene Blueberry Solo Luomiväriä myös kostealla siveltimellä, tällöin lopputulos on todella intensiivinen. Kaikkia sävyjä voit käyttää myös rajausvärinä.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Blueberry -hohdeluomiväri 2,5 g

Lumene Blueberry -hohdeluomiväri 2,5 g

Alk. 7,45 (14,90)
Verkkokaupassa

Lumene innovaatio & teknologia: ainutlaatuinen, vaahtokarkkimainen koostumus, joka levittyy luomille ohuena ja tasaisena kerroksena – varisematta. Luomiväri on ilmavan kevyen tuntuinen ja valoaheijastavat värit pysyvät muuttumattomina luomilla pitkäkestoisesti. Värit toistuvat luomilla juuri sellaisina kuin ne näkyvät rasiassa. Täydellinen koostumus yhdistettynä valoaheijastaviin väreihin. Tasainen luomiväri pysyy luomella muuttumattomana säkenöivänä sävynä. Ainutlaatuinen tunne iholla, minkä saa aikaan uuden sukupolven koostumus, jossa yhdistyvät puuterin, voidemaisen, baked-koostumuksen ja nestemäisen parhaat ominaisuudet. Muistuttaa enemmän voidemaista kuin puuterimaista laatua. Väriä lähtee napista vain kevyellä sipaisulla ja se toistuu iholla ennennäkemättömän upeasti! Väriä voi lisätä kerros toisensa jälkeen. Ensimmäinen kerros on kuulakas väri ja väri syvenee syvenemistään, kun luomiväriä lisätään. Sisältää suomalaista mustikan siemenöljy hoitavana raaka-aineena.

Tuoteinfo:

Varisematon, ilmavan kevyt koostumus! Luomiväriä voi levittää suoraan luomelle joko sormin tai aplikaattorilla/siveltimellä. Herkästi rasvoittuvalle luomelle levitetään ensin Lumene Silmämeikin Pohjustusvoide ja Lumene Irtopuuteri.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sivun alkuun