hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Pohjoisessa Suomessa, maailman huipulla – siellä, missä ilma, valo ja vesi ovat puhtaimmillaan – on pyhäkkö, joka on ravinnut ihmisten kehoa, mieltä ja sielua vuosisatojen ajan. Siellä ankara pohjoinen ilmasto on tehnyt luonnosta ja ihmisistä voimakkaita ja hehkuvan kauniita. Pitkän, pimeän talven jälkeen tulee ympärivuorokautisen auringon aika, joka tekee elävistä olennoista sitkeitä ja luonnon ainesosista ainutlaatuisen tehokkaita. Kutsumme tätä nimellä Arctic Lumenessence.
Maa muokkaa myös käsitystämme elämästä: se luo uskoa puhtauteen ja voimaan sekä pohjoismaiseen kauneuskäsitykseen – siihen, että luonnollinen kauneus saa näkyä.
Ainutlaatuinen pohjoisen luonnon voima on vangittu Lumene-ihonhoito- ja meikkituotteisiin, jotka korostavat ihosi luonnollista, heleää hehkua. Jotta voit olla aito, oma itsesi – et jonkun toisen tulkinta kauniista.

​ 

Lumene (30 kpl)

Lumene Sensitive Touch maskarapakkaus

Lumene Sensitive Touch maskarapakkaus

15,90
Verkkokaupassa

Maskarapakkaus sisältää: Lumene Sensitive Touch -maskara 7 ml, musta & Eyeliner -nestemäinensilmänrajaus 0,35 g, musta.
Kliinisesti testattu mascara on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa vastaamaan erityisesti herkkien silmien tarpeita. Uudistunut helposti poistettava Easy Wash- formula takaa ripsivärin helpon poistettavuuden ilman iho- tai silmä-ärsytystä. Uusi siro muoviharja erottelee ripset kauniisti ja hellävaraisesti. Vihdoinkin voit saada kaiken - ennennäkemättömän runsaat ja pitkät ripset, maskaralla joka on helppo poistaa ilman ärsytystä. Sensitive Touch -eyelinerissa on pitkäkestoinen koostumus joka sopii erinomaisesti herkkäsilmäisille sekä piilolasien käyttäjille. Tällä vedenkestävällä ja pehmeäpiirtoisella kynällä saa tarkan rajauksen, mikä on halutessa myös helppo häivyttää pehmeäksi viivaksi. Se liukuu pehmeästi ihoa venyttämättä, on värikylläinen ja peittävä sekä säilyy siistinä pitkään.
Helppokäyttöinen kierrettävä rajauskynä pyörähtää edestakaisin vähällä vaivalla eikä sitä tarvitse teroittaa. Suomalainen mustikkauute hoitaa herkkää silmänympärysihoa.
Iho-ystävällinen koostumus on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

4,0 / 5
Lumene Roosa nauha Blueberry Wild Curl mascara tuplapakkaus 2 x 7 ml

Lumene Roosa nauha Blueberry Wild Cur...

16,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Roosa nauha Blueberry Wild Curl Mascara on taivuttava mascara joka antaa ripsille vaikuttavaa pituutta ja kaarevuutta.

Roosa nauha Blueberry Wild Curl Mascara saa ripsesi näyttämään välittömästi pidemmiltä samalla kun taivuttaa ripset kestävän kaareviksi. Uusi mascara sisältää “lash-lifting” raaka-aineen (filminmuodostaja) joka nostaa ja pitää ripsen kaarevana koko päivän. Sulavalinjainen, kaarevan muotoinen harja nostaa ja taivuttaa ripset kaareviksi. Kätevä “kruunupäinen” harja mahdollistaa tarkan työskentelyn, tavoittaa helposti pienimmätkin ripset silmien nurkista. Intensiivisen musta sävy saavutetaan Triple Black pigmenteillä.

Käyttö: Tee ensin muu meikki ja levitä mascara vasta viimeisenä. Levitä mascaraa tyvestä latvaan pienellä siksak-liikkeellä. Käytä harjapäätä tarkkaan työskentelyyn ja alaripsien meikkaamiseen. Kerroksia lisäämällä saat lisää volyymia ripsiin.

Pakkaus sisältää: 2 kpl Roosa nauha Blueberry Wild Curl Mascaraa 7 ml

5,0 / 5
Lumene Sensitive Touch Hellävarainen Silmämeikin poistoaine 100 ml

Lumene Sensitive Touch Hellävarainen...

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hellävarainen ja tehokas silmämeikin poistoaine vesiliukoiselle silmämeikille. Nyt uusi, entistä hellävaraisempi formula! Erinomainen tuote herkkäihoisille sekä piilolinssien käyttäjille - geelimäinen koostumus ei vuoda silmiin helposti. Sisältää suomalaista mustikkauutetta ja allantoiinia. 100 ml.

Käyttö:
Kostuta vanu silmämeikin poistovedellä. Pidä vanua hetken aikaa suljetun luomen päällä ja pyyhi sitten silmämeikki kevyesti pois.

Lumene Blueberry Long-Wear Duet luomiväri 3 g

Lumene Blueberry Long-Wear Duet luomi...

Alk. 6,45 (12,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene Blueberry Long-Wear Duet Luomiväri tuo säkenöivää heleyttä katseeseesi uudella pitkäkestoisella ja ultra-hienojakoisella luomivärillä. Se liukuu luomille silkin lailla - tasaisesti ja helposti. Pigmenttejä on entistä enemmän, sävyt toistuvat iholla puhtaan raikkaina ja meikkaustuloksesta saa haluttaessa myös intensiivisen tehokkaan. Sitä voidaan käyttää kuivana hillitympään meikkiin ja kosteana joko rajaukseen tai vahvemman värin saamiseksi. Luomiväri pysyy luomilla siistinä tunnista toiseen. Kokoelmassa on sekä matta- että helmiäissävyjä, ja laajasti valinnanvaraa myös aikuisen naisen tarpeisiin. Myös mattasävyissä on hiukan valoa taittavia pigmenttejä niin, että lopputulos on eloisa, mutta ei kiiltävä. Sisältää hoitavaa suomalaista mustikkauutetta.

4,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene True Mystic Volume maskara 11 ml

Lumene True Mystic Volume maskara 11 ml

18,90 14,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene True Mystic Volume -maskaran runsas koostumus kietoutuu jokaiseen ripseen antaen maksimaalista volyymia. Kerrostettava koostumus, rakenna ripsiisi volyymiä kerros kerrokselta.Tuuheat, täydellisen runsaat ripset. Polar Night pigmentillä dramaattisen mustat ripset. MYSTIC WAND(TM) Tähden muotoinen Mystic Wand(TM) harja tuuheuttaa ja nostaa ripset ylöspäin. Harjan kuiduissa maksimaalinen tarttumapinta, joten jokaiselle ripselle levittyy optimaalinen määrä mascaraa. Harjan toimintaa on tehostettu siten, että lyhyet harjakset antavat ripsille välittömästi tuuheutta samalla kun pitkät harjakset levittävät mascaramassan tasaisesti ja ilman paakkuja koko ripsen pituudelle.

3,6923 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Blueberry kulmien muotoiluvaha 5 ml

Lumene Blueberry kulmien muotoiluvaha...

9,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene Blueberry kulmien muotoiluvahalla saa siistit, huolellisesti muotoillut kulmakarvat antavat ryhtiä koko kasvoille. Kulmien muotoiluvahalla voit muotoilla kulmasi tarkasti ja vaivattomasti. Vahamainen koostumus levittyy helposti ja takaa pysyvän ja kestävän lopputuloksen. Kierreharja mahdollistaa näppärän työskentelyn.

4,6 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene True Mystic Volume Waterproof maskara 11 ml

Lumene True Mystic Volume Waterproof...

18,90 14,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene True Mystic Volume Waterproof -maskaran runsas koostumus kietoutuu jokaiseen ripseen antaen maksimaalista volyymia. Kerrostettavan koostumuksen ansiosta rakennat ripsiisi volyymiä kerros kerrokselta. Polar Night -pigmentit luovat dramaattisen mustat ripset. Tähdenmuotoinen Mystic Wand(TM) harja tuuheuttaa ja nostaa ripset ylöspäin. Harjan kuiduissa on maksimaalinen tarttumapinta, joten jokaiselle ripselle levittyy optimaalinen määrä maskaraa. Harjan toimintaa on tehostettu siten, että lyhyet harjakset antavat ripsille välittömästi tuuheutta samalla kun pitkät harjakset levittävät maskaramassan tasaisesti ja ilman paakkuja koko ripsen pituudelle. Suomalainen mustikan siemenöljy hoitaa ripsiä. Tuuheat, täydellisen runsaat ripset. 100% vedenkestävä koostumus.

Lumene True Mystic Precise silmänrajaustussi 1 ml

Lumene True Mystic Precise silmänraja...

12,90 10,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

True Mystic Precise Tip -silmänrajaustussi intensiiviseen, erittäin tarkkaan rajaukseen.Pitkällä, joustavan kapealla kärjellä saa piirrettyä rajauksen aivan ripsien juureen ja se myös mahdollistaa luovan ja monipuolisen rajauksen: täydellisen ohuen, kaarevan, näyttävän – aivan kuten haluat. Runsaspigmenttinen, nopeasti kuivuva, vettähylkivä ja tahraamaton koostumus – täydellinen ratkaisu koko päivän kestävään virheettömään meikkiin. Kätevä mattapintainen kiinnipitämiskohta putkilossa helpottaa tuotteen käyttöä. Helppo puhdistaa Lumene Silmämeikin Poistoaineella.

3,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Blueberry kulmakynä 1,1 g

Lumene Blueberry kulmakynä 1,1 g

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene Blueberry Kulmakynällä kauniisti muotoillut ja siistit kulmakarvat viimeistelevät meikin. Korosta katsettasi muotoilemalla kulmakarvasi luonnollisin värein. Helppokäyttöisen harja-applikaattorin avulla saat kulmakarvat viimeisteltyä pikaisesti – sujuu myös tottumattomalta. Pitkäkestoinen koostumus pysyy paikoillaan erinomaisesti koko päivän. Hieman vahamaisen koostumuksen ansioista saat aikaan luonnollisen pehmeät – ei liian ”piirretyt” – kulmakarvat. Luontoystävällinen, puinen kynä pysyy helposti iskussa teroittimen avulla. Suomalainen mustikan siemenöljy suojaa ihoa kulmakarvojen alla.

4,5625 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Blueberry puuterimainen kulmaväri 3 g

Lumene Blueberry puuterimainen kulmav...

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pitkäkestoinen puuterimainen kulmaväri kulmien luonnolliseen muotoiluun. Pehmeäpiirtoinen ja kestävä väri, helppo levittää ja luonnollinen lopputulos. Mikronoidut pigmentit ja voidemaisen puuterimainen erikoislaatu, joka on kehitetty erityisesti kulmien muotoiluun. Levittyy tasaisesti ja pysyy hyvin. Kulmapuuterilla saa luonnollisen pehmeän lopputuloksen, kun taas kynä on hyvä ratkaisu silloin, kun tarvitaan enemmän lisämuotoa esim kulmien ulkoreunoihin.

Tuoteinfo:

Pitkäkestoinen puuterimainen kulmaväri.

3,3333 / 5
Lumene Blueberry Wild Volume mascara 7 ml

Lumene Blueberry Wild Volume mascara...

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uusi Blueberry Wild Volumen täyteläinen massa sisältää sekä luonnon vahoja että synteettisiä vahoja runsaan, volyymia antavan koostumuksen saavuttamiseksi. Täyden voluumi efektin luomiseksi koostumukseen on lisätty myös synteettisiä kuituja. Intensiivisen musta sävy saavutetaan Triple Black pigmenteillä. Uusi, tiheä muoviharja lisää ripsiisi runsautta heti ensimmäisestä harjan vedosta alkaen, ohuet harjakset erottelevat ripset viuhkamaisen tuuheiksi. Käyttö: Tee ensin muu meikki ja levitä mascara vasta viimeisenä. Levitä mascaraa tyvestä latvaan pienellä siksak-liikkeellä. Kerroksia lisäämällä saat lisää volyymiä ripsiin.

Tuoteinfo:

Tuuheuttava mascara lisää ripsiisi runsautta heti ensimmäisestä harjan vedosta alkaen.

1,0 / 5
Useita vaihtoehtoja