Pohjoisessa Suomessa, maailman huipulla – siellä, missä ilma, valo ja vesi ovat puhtaimmillaan – on pyhäkkö, joka on ravinnut ihmisten kehoa, mieltä ja sielua vuosisatojen ajan. Siellä ankara pohjoinen ilmasto on tehnyt luonnosta ja ihmisistä voimakkaita ja hehkuvan kauniita. Pitkän, pimeän talven jälkeen tulee ympärivuorokautisen auringon aika, joka tekee elävistä olennoista sitkeitä ja luonnon ainesosista ainutlaatuisen tehokkaita. Kutsumme tätä nimellä Arctic Lumenessence.
Maa muokkaa myös käsitystämme elämästä: se luo uskoa puhtauteen ja voimaan sekä pohjoismaiseen kauneuskäsitykseen – siihen, että luonnollinen kauneus saa näkyä.
Ainutlaatuinen pohjoisen luonnon voima on vangittu Lumene-ihonhoito- ja meikkituotteisiin, jotka korostavat ihosi luonnollista, heleää hehkua. Jotta voit olla aito, oma itsesi – et jonkun toisen tulkinta kauniista.

​ 

Lumene (1 kpl)

Lumene Gloss & Care 3-in-1 Cuticle Cream -kynsinauhavoide 15 ml

Lumene Gloss & Care 3-in-1 Cuticle Cr...

6,90
Verkkokaupassa

Kynsinauhoilla on taipumus kovettua ja kuivua, mikäli niitä ei hoideta säännöllisesti. Päivittäinen kynsinauhavoiteen käyttö auttaa pitämään kynsien ympärysihon ja kynsinauhat pehmeinä ja joustavina. Huolitellut kynsinauhat ovat osaltaan kauniin manikyyrin perusta. Lumene Gloss & Care 3-IN-1 -kynsinauhavoide sisältää pehmentäviä kasvipohjaisia öljyjä, kosteuttavaa suomalaista karpalon siemenöljyä ja hoitavan korjaavaa karitevoita.

Tuoteinfo:

Hoitava ja pehmittävä voide kuiville kynsinauhoille. Käyttö: Säännöllinen käyttö antaa tässäkin parhaan tuloksen. Hiero voidetta pyörittävin liikkein päivittäin kynsinauhoihin ja kynsiin. Käytä voidetta useasti päivässä aina käsienpesun jälkeen, mikäli kynsinauhat ovat kovin kuivat. Puhdista kynnet hyvin ennen värilakkausta.

{}
Sivun alkuun