Pohjoisessa Suomessa, maailman huipulla – siellä, missä ilma, valo ja vesi ovat puhtaimmillaan – on pyhäkkö, joka on ravinnut ihmisten kehoa, mieltä ja sielua vuosisatojen ajan. Siellä ankara pohjoinen ilmasto on tehnyt luonnosta ja ihmisistä voimakkaita ja hehkuvan kauniita. Pitkän, pimeän talven jälkeen tulee ympärivuorokautisen auringon aika, joka tekee elävistä olennoista sitkeitä ja luonnon ainesosista ainutlaatuisen tehokkaita. Kutsumme tätä nimellä Arctic Lumenessence.
Maa muokkaa myös käsitystämme elämästä: se luo uskoa puhtauteen ja voimaan sekä pohjoismaiseen kauneuskäsitykseen – siihen, että luonnollinen kauneus saa näkyä.
Ainutlaatuinen pohjoisen luonnon voima on vangittu Lumene-ihonhoito- ja meikkituotteisiin, jotka korostavat ihosi luonnollista, heleää hehkua. Jotta voit olla aito, oma itsesi – et jonkun toisen tulkinta kauniista.

​ 

Lumene (11 kpl)

Lumene Gel Effect kynsilakka 5 ml

Lumene Gel Effect kynsilakka 5 ml

Alk. 6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Salonkilaatuinen, pitkäkestoinen lakkaus helposti kotona – upeaa kiiltoa ja kestävyyttä. Gel effect teknologia on, joustava ohut laatu, joka levittyy kynnelle helposti ja tasaisesti. Äärettömän kirkkaana ja puhtaana toistuvat värit. Hoitoloissa käytettävien lakkojen kaltainen lopputulos kahdella kerroksella – peittävä ja kiiltävä. Patentoitu teknologia: 1. helppo levittää tasaisesti 2. kestää lohkeilematta 3. raidoittumaton lopputulos. Kuivuu nopeasti.

4,3889 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Gel Effect Matt Top Coat mattapäällyslakka 5 ml

Lumene Gel Effect Matt Top Coat matta...

Mattapäällyslakka luo kynsillesi trendikkään, samettisen mattaisen lopputuloksen. Levitä minkä tahansa suosikkisävysi päälle luodaksesi mattaisen efektin. Mattapäällyslakan mikropartikkelit neutralisoivat minkä tahansa kynsilakan kiillon. Käytä mattapäällyslakkaa värillisen kynsilakan päällä, päällyslakan tapaan. Lopputuloksena katseenkääntävät kynnet helposti ja nopeasti. Formuloitu ilman formaldehydin luovuttajia, tolueenia ja ftalaatteja. 5 ml e 0.17 FL. OZ.

Käyttövinkit:
1. Mattapintainen lopputulos: levitä yksi kerros värillisen lakan päälle. Efekti syntyy välittömästi muutaman sekunnin kuluessa lakan kuivuessa.
2. Leiki tekstuureilla: levitä mattapäällyslakkaa osioittain värillisen lakan päälle luodaksesi lakan pintaan kiinnostavia kontrasteja.
3. Moderni ranskalainen manikyyri syntyy mattaisen ja kiiltävän yhdistelmällä: levitä mattapäällyslakkaa vain kynnen päätyyn ja jätä pinta muuten kiiltäväksi.

Vain myymälässä
Lumene Gloss & Care CC Peiteväri kynsille 5 ml

Lumene Gloss & Care CC Peiteväri kyns...

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Gloss & Care CC Peiteväri kynsille on todellinen monikäyttötuote: hillitty neutraali sävy tasoittaa kynnen pinnan. Antaa kestävyyttä ja suojaa kynsille. Peittää epätasaista pintaa ja väriä. Toimii tyylikkäänä huomaamattomana kynsilakkavärinä. Kynnet näyttävät heti huolitelluilta ja raikkaan vaaleilta. Sävy on suunniteltu huolella niin, että on sopivan kuultava kauneimman lakkaustuloksen saamiseksi. Sisältää UV-suojan kellastumisen estämiseksi. Kaikki yhdellä tuotteella – nopeasti ja helposti. Käyttö: Levitä 1-2 kerrosta puhtaalle kynnelle.

Tuoteinfo:

Naiset, jotka etsivät pikaratkaisua saadakseen siistit ja huolitellut kynnet.

4,2222 / 5
Lumene Gloss & Care 3-in-1 Shine hoitava alus- ja päällyslakka 5 ml

Lumene Gloss & Care 3-in-1 Shine hoit...

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Gloss & Care 3-in-1 -hoitava Alus- ja Päällyslakka on todellinen monikäyttötuote: voit käyttää sitä aluslakkana, päällyslakkana sekä myös kirkkaana, värittömänä kynsilakkana. Koko manikyyri edullisesti ja nopeasti samalla tuotteella. Aluslakan käyttäminen auttaa värilakkaa levittymään tasaisemmin ja se parantaa myös selkeästi värilakan pysyvyyttä ja kestävyyttä. Sisältää kellastumista ehkäisevän UV-suojan. Suomalainen karpalon siemenöljy hoitaa ja kosteuttaa. Väri: transparentti.

Tuoteinfo:

Kolme tuotetta kätevästi samassa: alus-, päällys- ja väritön lakka. Käyttö 1: Levitä kerros puhtaalle kynnelle, ja sen jälkeen 1-2 kerrosta värilakkaa. Sen jälkeen lisäkiiltoa ja kestävyyttä antamaan vielä yksi kerros päällyslakaksi. Käyttö 2: Kiiltävä ja huoliteltu väritön lakkaus, 2 kerrosta puhtaalle kynnelle

4,0 / 5
Lumene Gloss & Care Repairing Base Coat kynnenkorjaaja 5 ml

Lumene Gloss & Care Repairing Base Co...

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kynsien päistä ohuina liuskoina irtoavat ’levyt’ ovat merkki kynsien kuivuudesta. Gloss & Care -kynnenkorjaaja tukee kynnen tervettä kasvua. Monipuolinen ja tehokas hieman geelimäinen aluslakka muodostaa kynnelle vettähylkivän, suojaavan ja vahvistavan kerroksen, joka auttaa säilyttämään kynnen oman kosteustasapainon ja joustavuuden ja auttaa näin ehkäisemään niiden liuskottumista. Sen sisältämä kosteuttava mineraali-yhdiste auttaa parantamaan kynnen luonnollista aineenvaihduntaa ja tukemaan hyvää kasvua. Sisältää UV-suojan. Suomalainen karpalon siemenöljy hoitaa ja kosteuttaa.Väri: geelimäinen roosa

Tuoteinfo:

Korjaava ja suojaava aluslakka liuskottuville ja heikoille kynsille. Käyttö: Levitä yksi kerros puhtaalle kynnelle. Tuotetta voi myös käyttää kynsilakan alla. Parhaimman tuloksen kynsien vahvistamiseksi ja kasvun tukemiseksi saa, kun Kynnenkorjaajaa käytetään viikoittain säännöllisesti.

4,3333 / 5
Lumene Gloss & Care Nail Strengthener kynnenvahvistaja 5 ml

Lumene Gloss & Care Nail Strengthener...

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Gloss & Care -kynnenvahvistaja auttaa parantamaan kynnen kuntoa ja ehkäisemään heikkojen, kuivien kynsien katkeilua. Se sisältää kosteuttavan öljy/vitamiini yhdisteen, joka keratiinia vahvistamalla auttaa ehkäisemään kynttä ennenaikaiselta vanhenemiselta sekä katkeilemiselta. Kynnenvahvistaja muodostaa kynnelle vedenkestävän pinnan, joka suojaa veden kuivattavalta vaikutukselta. Nämä tekijät yhdessä auttavat tukemaan kynnen tervettä, lujaa kasvua. Lisää myös värilakan kestävyyttä. UV-suoja.Suomalainen karpalon siemenöljy hoitaa ja kosteuttaa. Väri: Transparentti roosa.

Tuoteinfo:

Vahvistava aluslakka katkeileville, kuiville ja lyhyille kynsille. Käyttö: Jotta kynnet pysyvät hoidettuina, niitä pitää hoitaa säännöllisesti viikoittain parhaan tuloksen saamiseksi. Levitä 1-2 kerrosta puhtaalle kynnelle sellaisenaan tai vaihtoehtoisesti aluslakkana yksi kerros värilakan alle.

4,0 / 5
Lumene Gloss & Care 3-in-1 Quick Dry pikakuivattava päällyslakka 5 ml

Lumene Gloss & Care 3-in-1 Quick Dry...

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Gloss & Care nopeasti kuivuva päällyslakka lisää kynsilakan kestävyyttä ja antaa extra korkeakiiltoisen pinnan. Päällyslakka kuivuu erittäin nopeasti ja se on loistotuote myös antamaan lisäkiiltoa ja raikastamaan väriä lakkausten välillä. Sitä voidaan lisätä aina tarvittaessa, kun kiilto alkaa himmenemään. Lopputuloksena on siistit ja upean kiiltävät kynnet helposti ja nopeasti. Nopeasti kuivuvana se on erinomainen kiireiselle naiselle! Suomalainen karpalon siemenöljy hoitaa ja kosteuttaa. Sisältää kellastumista ehkäisevän UV-suojan.Väri: transparentti.

Tuoteinfo:

Nopeasti kuivuva päällyslakka, joka antaa kiiltoa ja pidentää värilakan kestoa. Käyttö: Levitä kynnelle ensin haluamasi aluslakka ja sen jälkeen 1-2 kerrosta värilakkaa. Anna lakkauksen kuivua kosketuskuivaksi ja levitä sen jälkeen Nopeasti Kuivuva Päällyslakka.

3,0 / 5
Lumene Gloss & Care kynsilakan poistoaine 100 ml

Lumene Gloss & Care kynsilakan poisto...

7,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hellävarainen kynsilakan poistoaine sisältää hoitavia ja kosteuttavia ainesosia. Se poistaa kynsilakan siististi tahraamatta kynttä ja sitä ympäröivää kynsinauhaa. Nopeasti vaikuttava poistoaine ei kuivata kynttä, vaan jättää kynnelle puhtaan ja siistin pinnan. Hajustamaton.

Tuoteinfo:

Poistaa kynsilakan nopeasti ja tehokkaasti. Hellävarainen - ei sisällä asetonia.

5,0 / 5