hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Pohjoisessa Suomessa, maailman huipulla – siellä, missä ilma, valo ja vesi ovat puhtaimmillaan – on pyhäkkö, joka on ravinnut ihmisten kehoa, mieltä ja sielua vuosisatojen ajan. Siellä ankara pohjoinen ilmasto on tehnyt luonnosta ja ihmisistä voimakkaita ja hehkuvan kauniita. Pitkän, pimeän talven jälkeen tulee ympärivuorokautisen auringon aika, joka tekee elävistä olennoista sitkeitä ja luonnon ainesosista ainutlaatuisen tehokkaita. Kutsumme tätä nimellä Arctic Lumenessence.
Maa muokkaa myös käsitystämme elämästä: se luo uskoa puhtauteen ja voimaan sekä pohjoismaiseen kauneuskäsitykseen – siihen, että luonnollinen kauneus saa näkyä.
Ainutlaatuinen pohjoisen luonnon voima on vangittu Lumene-ihonhoito- ja meikkituotteisiin, jotka korostavat ihosi luonnollista, heleää hehkua. Jotta voit olla aito, oma itsesi – et jonkun toisen tulkinta kauniista.

​ 

Lumene (9 kpl)

Lumene Sheer Finish irtopuuteri 8 g

Lumene Sheer Finish irtopuuteri 8 g

17,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene Sheer Finish Irtopuuteri Translucent on unelmanohut irtopuuteri varmistaa meikin pysyvyyden ja antaa iholle luonnollisimman hillityn mattapinnan. Translucent –sävy on heleän läpikuultava ja sopii kaiken värisille ihoille. Hoitavan pehmeä puuteri antaa ihon hengittää; on helppo levittää pehmeällä ja pienellä vipalla eikä tunnu kuivalta kaikkein kuivimmallakaan iholla. Pitkäkestoinen, keveän kuulas lopputulos. Rasiassa on pienireikäinen ritilä, joka annostelee puuteria säästeliäästi ja siististi. Pienikokoinen pakkaus on kätevä kuljettaa matkoillakin mukana. Hajustamaton.

3,8889 / 5
Lumene Longwear Blur meikkipuuteri 10 g

Lumene Longwear Blur meikkipuuteri 10 g

18,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Neljä uutta sävyä on suunniteltu yhteensopiviksi Longwear Blur Pitkäkestoisen Meikkivoiteen sävyjen kanssa. Meikkipuuterin blur-efekti saa ihon näyttämään välittömästi tasaisemmalta ja virheettömämmältä. Efekti perustuu kaunistaviin mikrohelmiin ja valoa heijastaviin, lämpimän sävyisiin väripigmentteihin. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä tasoittaa ihon sävyn luonnollisen täydelliseksi häivyttäen optisesti pieniä ryppyjä, epätasaisuuksia ja muita ihon pieniä virheitä. Suojakerroin 15 suojaa kasvojen ihoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä. Sopii kaikille ihotyypeille. Hajusteeton.

3,3333 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Luminous Matta puuteri 10 g

Lumene Luminous Matta puuteri 10 g

14,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene Luminous Matta -puuteri on ultra-hieno ja pehmeä, satiinisen mattainen puuteri tarjoaa sekä täydellistä mukavuutta että pitkäkestoista pysyvyyttä. Iho on tasainen ja heleän kaunis ja pysyy mattana tunteja. Moderni teknologia ja mikropartikkelit luovat samettisen pehmeän ja kevyen koostumuksen. Puuteri tuntuu iholla pehmeän voidemaiselta ja lopputulos on heleän matta. Koostumus on kevyen ilmava ja ihoon sulautuva. Micro-hienot päällystetyt pigmentit yhdessä pyöreiden puuteripartikkeleiden kanssa takaavat helpon ja pehmeän levittyvyyden sekä keveän, miellyttävän tunteen iholla. Ihoa suojaava lakan siemenuute auttaa osaltaan ehkäisemään ihon kuivumista ja pitämään sen pehmeänä ja eloisana.

4,9 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Arctic Sun aurinkopuuteri 10 g

Lumene Arctic Sun aurinkopuuteri 10 g

17,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hellävarainen ja ihoa hoitava hienojakoinen koostumus - suomalaisen lakan siemenuute suojelee sekä ravitsee ihoa. Levittyy tasaisesti ja pehmeästi iholle, on helppo häivyttää. Luonnollinen lopputulos. Pitkäkestoinen koostumus takaa sen, että sävy ei haalistu iholla päivän mittaan. Täydelliset kaikille ihon väreille soveltuvat mattasävyt – sopivat erityisen hyvin myös aikuiselle iholle hehkua tuomaan korostamatta ikääntymisen merkkejä. Käyttö: Parhaimman lopputuloksen saa käyttämällä isoa sivellintä, jolloin aurinkopuuterin saa häivytettyä täysin luonnolliseksi. Siveltimestä kannattaa karistaa ylimääräinen väri pois esimerkiksi kevyesti puhaltamalla. Levitä aurinkopuuteria kasvojen niille alueille, joihin aurinkokin tarttuu ensimmäisenä: poskille, otsaan, leukaan ja nenänvarteen. Aloita levittäminen poskipäiden reunoilta häivyttäen sivuilta kohti kasvojen keskiosaa. Molemmat sävyt ovat kehitetty tarkasti ilmentämään juuri oikeaa auringon ruskettamaa sävyä ja sopivat useimmille ihon sävyille.

Tuoteinfo:

Terve kesän hehku kasvoille – vuoden jokaisena päivänä.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene CC Color Correcting puuteri 10 g, Light/Medium

Lumene CC Color Correcting puuteri 10...

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene CC Color Correcting -puuteri. Uusi silkkisen kevyt CC-puuteri tasoittaa ihon väriä ja epätasaisuuksia ja antaa raikkaan, samettisen mattaisen lopputuloksen. 6-in-1 ominaisuudet sopivat täydellisesti helppoon ja nopeaan meikkiin. Tuloksena heleän matta, tasainen ja virheettömän näköinen iho.Käytetään viimeistelemään meikki sekä meikin korjaukseen päivän aikana. Käytä tummempaa sävyä kesän päivettämälle iholle ja vaaleampaa sävyä talven aikana.

3,0 / 5
Lumene CC Color Correcting puuteri 10 g, Medium/Deep

Lumene CC Color Correcting puuteri 10...

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lumene CC Color Correcting -puuteri. Käytetään viimeistelemään meikki sekä meikin korjaukseen päivän aikana. Käytä tummempaa sävyä kesän päivettämälle iholle ja vaaleampaa sävyä talven aikana. Uusi silkkisen kevyt CC-puuteri tasoittaa ihon väriä ja epätasaisuuksia ja antaa raikkaan, samettisen mattaisen lopputuloksen. 6-in-1 ominaisuudet sopivat täydellisesti helppoon ja nopeaan meikkiin. Tuloksena heleän matta, tasainen ja virheettömän näköinen iho.

4,3333 / 5
Lumene Translucent mineraali-irtopuuteri 8 g, Roosa Nauha pakkaus

Lumene Translucent mineraali-irtopuut...

Unelmanohut mineraali irtopuuteri varmistaa meikin pysyvyyden ja antaa iholle luonnollisimman hillityn mattapinnan. Translucent –sävy on läpikuultava ja sopii kaiken värisille ihoille. Hoitavan pehmeä puuteri antaa ihon hengittää; on helppo levittää pehmeällä ja pienellä vipalla eikä tunnu kuivalta kaikkein kuivimmallakaan iholla. Pitkäkestoinen, keveän kuulas lopputulos.

4,5 / 5
Vain myymälässä
Lumene Touch Of Radiance Matta meikkipuuteri 10 g

Lumene Touch Of Radiance Matta meikki...

18,50
Verkkokaupassa

Uusi puuteriteknologia: unelmankevyt ja pehmeän tuntuinen satiinimatta meikkipuuteri yhdistää miellyttävän pehmeyden ja erinomaisen pysyvyyden. Se sulautuu täydellisesti ihoon sekä tasoittaa ihon sävyn peittäen ihon pienet virheellisyydet. Ultra-ohut, pitkäkestoinen meikkipuuteri pitää ihon tunteja heleän mattaisena. Peittävyysaste on medium, jonka takaa meikkivoide+puuteri –yhdistelmä koostumuksessa. Pyöreät pinnoitetut mikropigmentit yhdessä pyöreiden puuteripalleroisten kanssa tekevät koostumuksen keveyden, joka myös levittyy iholle helposti. Erityinen luonnon puuteripartikkeleiden yhdistelmä imee iholta ylimääräistä rasvaa pitäen ihon luonnollisen mattana. Huom. Sävyjä on hienosäädetty hiukkasen, niin että ne vastaavat paremmin meikkivoiteiden sävyjä. Sävyä 40 vastaa sävy 03.

Tuoteinfo:

Heleän matta, pitää ihon kiillottomana.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Touch of Radiance valopuuteri 10 g

Lumene Touch of Radiance valopuuteri...

Alk. 7,45 (14,90)
Verkkokaupassa

Olivia -lehden lukijoiden suosikki sarjassa: Paras puuteri.

Tasaisen kuulas iho koko päiväksi! Suomalaista lakkaa sisältävä puuteri pitää ihon luonnollisen mattapintaisena koko päivän ja antaa valoisaa virheettömyyttä kasvoille. Heleät pigmentit sulautuvat täydellisesti ihon sävyyn ja saavat ihon näyttämään tasaisemmalta ja raikkaammalta.

Tuoteinfo:

Kaikille ihotyypeille sopiva puuteri pitää ihon luonnollisen ja kauniin mattapintaisena koko päivän. Käyttö: Voit käyttää Touch of Radiance Valopuuteria koko kasvoille sekä meikin kiinnitykseen että korjailuun.

4,3333 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sivun alkuun