hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Pohjoisessa Suomessa, maailman huipulla – siellä, missä ilma, valo ja vesi ovat puhtaimmillaan – on pyhäkkö, joka on ravinnut ihmisten kehoa, mieltä ja sielua vuosisatojen ajan. Siellä ankara pohjoinen ilmasto on tehnyt luonnosta ja ihmisistä voimakkaita ja hehkuvan kauniita. Pitkän, pimeän talven jälkeen tulee ympärivuorokautisen auringon aika, joka tekee elävistä olennoista sitkeitä ja luonnon ainesosista ainutlaatuisen tehokkaita. Kutsumme tätä nimellä Arctic Lumenessence.
Maa muokkaa myös käsitystämme elämästä: se luo uskoa puhtauteen ja voimaan sekä pohjoismaiseen kauneuskäsitykseen – siihen, että luonnollinen kauneus saa näkyä.
Ainutlaatuinen pohjoisen luonnon voima on vangittu Lumene-ihonhoito- ja meikkituotteisiin, jotka korostavat ihosi luonnollista, heleää hehkua. Jotta voit olla aito, oma itsesi – et jonkun toisen tulkinta kauniista.

​ 

Lumene (3 kpl)

Lumene Invisible Illumination Instant Glow poskipunapisarat 15 ml

Lumene Invisible Illumination Instant...

29,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Koe ennennäkemätön ihonhoidon ja meikkien parhaat ominaisuudet yhdistävä innovaatio. Puhdasta lähdevettä, kirkastavaa lakkaa ja valoa heijastavia sävypigmenttejä sisältävät Lumene Invisible Illumination Instant Glow Poskipunapisarat tuovat hetkessä hehkun iholle. Pehmeästä persikasta ja raikkaasta roosasta sekoitettu universaali sävy sopii kaikille ihon sävyille jättäen luonnollisen lopputuloksen. Lisää välitöntä raikkautta ihollesi kevyellä, kauniisti levittyvällä nestemäisellä poskipunalla.

Lumene Raspberry Miracle voidemainen poskipuna 6,5 g

Lumene Raspberry Miracle voidemainen...

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pitkäkestoinen voidemainen poskipunapuikko kätevässä automaattimekanismissa. Innovatiivinen, samettisen kevyt koostumus levittyy poskille antaen heleän värin. Puikosta on helppo levittää väriä poskille tasaisesti ja lopputulos on kevyen läpikuultava ja puuterisen voidemainen. Kevyen raikastavat värit sopivat kaikille ihon sävyille. Poskipunaa voi tarvittaessa lisätä kerros kerrokselta ja samettinen koostumus raikastaa ilmeen luonnollisesti – se on kuin toinen iho. Kaikki sävyt ovat valoaheijastavia, mutta kauniin mattaisia iholla. Käyttö: Voidemainen poskipuna levitetään meikkivoiteen päälle, ennen puuteria. Sivele suoraan puikostapienin vedoin poskille ja tasoita sormilla.

Tuoteinfo:

Pitkäkestoinen ja samettisen voidemainen poskipuna.

4,1667 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Touch Of Radiance poskipuna 4 g

Lumene Touch Of Radiance poskipuna 4 g

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Silkkisen pehmeä, hienon hienoja kuultopigmenttejä sisältävä koostumus antaa kasvoille yhdellä sipaisuilla tervettä ja luonnollista hehkua. Tuotteen läpikuultavat mattavärit levittyvät iholle unelman pehmeästi ilman rajoja. Ei ole vaaraa, että poskipuna näkyisi liian räikeänä iholla. Nopea ja helppo levittää kiireisenäkin aamuna ja koko meikki saa heleyttävän loppusilauksen. Pitkäkestoinen koostumus pysyy siistinä ja takaa huolettomuuden. Poskipuna antaa meikille viimeistellyn ilmeen ja on oleellinen tuote ilmeen heleyttämiseen.

Tuoteinfo:

Lumene Touch Of Radiance Poskipuna, on syytä levittää viimeisenä, jolloin näet, minkä verran väriä yleensä tarvitaan. Ota isoon siveltimeen väriä ja taputtele liika väri kämmenselkään. Levitä poskipuna pehmeästi pyöreällä siveltimellä. Hymyile! Hymy nostaa poskipääsi esille, jolloin löydät poskipunan oikean paikan. Valitse ihon sävyysi sointuva väri: lämpimälle iholle lämmin sävy jne. Se antaa lämpöä katseelle. Valitse hyvin vaalealle iholle kuulaita sävyjä ruskeiden sävyjen sijaan.

4,6 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sivun alkuun