Pohjoisessa Suomessa, maailman huipulla – siellä, missä ilma, valo ja vesi ovat puhtaimmillaan – on pyhäkkö, joka on ravinnut ihmisten kehoa, mieltä ja sielua vuosisatojen ajan. Siellä ankara pohjoinen ilmasto on tehnyt luonnosta ja ihmisistä voimakkaita ja hehkuvan kauniita. Pitkän, pimeän talven jälkeen tulee ympärivuorokautisen auringon aika, joka tekee elävistä olennoista sitkeitä ja luonnon ainesosista ainutlaatuisen tehokkaita. Kutsumme tätä nimellä Arctic Lumenessence.
Maa muokkaa myös käsitystämme elämästä: se luo uskoa puhtauteen ja voimaan sekä pohjoismaiseen kauneuskäsitykseen – siihen, että luonnollinen kauneus saa näkyä.
Ainutlaatuinen pohjoisen luonnon voima on vangittu Lumene-ihonhoito- ja meikkituotteisiin, jotka korostavat ihosi luonnollista, heleää hehkua. Jotta voit olla aito, oma itsesi – et jonkun toisen tulkinta kauniista.

​ 

Lumene (8 kpl)

Lumene Nude Perfection Heleyttävä meikkivoide 30 ml

Lumene Nude Perfection Heleyttävä mei...

17,90
Verkkokaupassa

Kevyen täyteläinen Nude Perfection Heleyttävä Meikkivoide, jolla on pitkäkestoinen kosteuttava vaikutus ja SPF 15. Innovatiivinen meikkivoide tuo ihonhoitotuotteen hyödyt ja teknologian meikkituotteeseen; sisältää innovatiivisen 3D Tehokosteuttavan Teknologian yhdistettynä kosteuttavaan lähdeveteen ja heleyttävään suomalaiseen lakkaan.

4,25 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Matt Control mattameikkivoide 30 ml

Lumene Matt Control mattameikkivoide...

14,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Öljytön meikkivoide seka- ja rasvoittuvalle iholle joka tasoittaa ja peittää hyvin myös ihohuokoset. Lopputuloksena pitkäkestoisesti kiilloton ja raikas iho. Peittää erinomaisen hyvin ihon epätasaisen värin sekä virheellisyydet ja antaa elottoman näköiselle iholle takaisin säteilevän olemuksen. Satiinimaisen emulsion salaisuutena on yhdistelmä mattatekijöitä ja hienonhienoja puuteripigmenttejä. Se sulautuu pehmeästi ihoon ja pitää ihon pitkäkestoisesti samettisen himmeänä. Sitä voi halutessaan lisätä kerros kerrokselta, kun on tarvetta lisäpeitolle.

4,0769 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Longwear Blur pitkäkestoinen meikkivoide 30 ml

Lumene Longwear Blur pitkäkestoinen m...

15,90
Verkkokaupassa

Lumene Longwear Blur Pitkäkestoinen Meikkivoide on pitkäkestoinen meikkivoide – koko päiväksi pehmeän tasainen ja virheetön iho – pysyy kauniina jopa 16 tuntia. Innovatiivinen kermaisen vaahtomainen koostumus, joka muuttuu iholla ihanan samettiseksi pinnaksi. Tuotteen blur –efektin takana ovat: uusi silikoniteknologia, jonka ansiosta iho näyttää äärimmäisen tasaiselta, lämpimien väripigmenttien suhde koostumuksessa sekä valoaheijastavat pigmentit. Kaikki nämä yhdessä muodostavat kokonaisuuden, joka tasoittaa ihon sävyn luonnollisen täydelliseksi. Innovatiivinen samettisen kuohkea koostumus takaa myös pitkäkestoisesti virheettömän lopputuloksen. Se myös häivyttää optisesti pieniä ryppyjä ja ihon epätasaisuuksia. Hoitavuutta ja suojaa antavat lakkauute ja SPF 15. Hajustamaton. Puolipeittävä / puolimatta lopputulos.

3,963 / 5
Useita vaihtoehtoja
Vain verkkokaupassa
Lumene CC Color Correcting Cream meikkivoide 30 ml

Lumene CC Color Correcting Cream meik...

16,50
Verkkokaupassa

Olivia -lehden lukijoiden suosikki ja Kaikkien Aikojen Parhaat voitto sarjassa: Paras sävyttävä päivävoide.
Olivia -lehden lukijoiden suosikki sarjassa: Paras sävyttävä päivävoide.

Lumene Color Correcting Cream meikkivoide. Ainutlaatuinen, viimeisintä teknologiaa oleva, 6-IN-1 tuote on kevyt ja silti täydellisen peittävä meikkivoide. Se levittyy tasaisesti ihoa myötäillen peittäen ja tasoittaen ihon epätasaista väriä ja punoitusta. Yhdellä tuotteella useita ominaisuuksia, kätevä ratkaisu kuluttajille jotka arvostavat helppoutta, nopeutta ja käyttömukavuutta. Lopputuloksena on puoli-matta, virheetön ja sileän näköinen iho. Levitä meikkivoidetta päivävoiteen päälle joko sormin tai meikkisienellä.

4,4045 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Nude Perfection kevytmeikkivoide 30 ml

Lumene Nude Perfection kevytmeikkivoi...

19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ohut, huomaamaton ja hyvin peittävä meikkivoide, joka levittyy iholle ilmavan vaivattomasti. Virheetön ja luonnollisen himmeä lopputulos - kuin meikkiä ei olisikaan. Nude Perfection Kevytmeikkivoiteen ohut, nestemäinen nude-koostumus sulautuu ihoon täydellisesti jättäen joustavan ja miellyttävän tunteen. Se myös antaa ihon oman sävyn kuultaa läpi ja sen vuoksi lopputulos näyttää kauniin tasaiselta ja äärettömän luonnolliselta. Sopii erinomaisesti myös aikuisemmalle kohderyhmälle, joille useimmiten sopivin ratkaisu on
kevyen kuultava ja luonnollisen himmeä lopputulos. Suositellaan ravistusta ennen käyttöä.
Normaalille ja rasvoittuvalle iholle / luonnollisen himmeä lopputulos.

4,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Touch Of Radiance Seerumi -meikkivoide 30 ml

Lumene Touch Of Radiance Seerumi -mei...

16,90
Verkkokaupassa

Ihoa hoitotuotteen tavoin hellivä meikkivoide. Ja joka on kuin unelma: levittyy kasvoille pehmeästi, sulautuu saumattomasti ihon sävyyn ja tuntuu höyhenenkevyeltä iholla.

Tuoteinfo:

Seerumipitoinen meikkivoide, jossa on kevyesti peittävä koostumus ja valoa heijastavat pigmentit jotka tasoittavat ihon sävyn upeasti, peittävät ihon pieniä virheitä ja antavat heleyttä kasvoille. Levitä meikkivoidetta päivävoiteen päälle joko sormin tai meikkisienellä.

4,5714 / 5
Useita vaihtoehtoja
Vain verkkokaupassa
Lumene Hydra Drops Kosteuttava Meikkivoide 30 ml

Lumene Hydra Drops Kosteuttava Meikki...

Alk. 7,45 (14,90)
Verkkokaupassa

Runsaasti kosteuttavia raaka-aineita sisältävä vesipohjainen meikkivoide. Sisältää mineraalipitoista, puhdasta suomalaista lähdevettä. Lumene Hydra Drops Meikkivoiteen unelmankevyt koostumus tuo kasvoille luonnollisen hehkun. Ultra-light koostumuksen ansiosta meikkivoide levittyy pehmeästi ja liukuu silkkimäisen kevyesti sulautuen ihon omaan väriin. Lopputulos on kauniin huoliteltu, kevyt ja luonnollinen. SPF 4. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Samat sävyt kuin Lumene Double Stay -meikkivoiteissa helpottavat kuluttajan sävyvalintaa, kun vaihdetaan laadusta toiseen esim. ihon tarpeen tai vuodenajan mukaan. Lisäksi hyvin vaalealle iholle sävy 0 Vaniljavaahto.

Tuoteinfo:

Kosteuttava ja kevyt koostumus tuo kasvoille luonnollisen hehkun. Levitä ensin ihotyypille sopiva kosteusvoide ja anna sen imeytyä. Levitä tämän jälkeen meikkivoidetta joko sormin tai meikkisienellä kevyin vedoin.

4,3571 / 5
Useita vaihtoehtoja
Vain verkkokaupassa
Lumene Double Stay mineraalimeikkivoide 30 ml

Lumene Double Stay mineraalimeikkivoi...

Alk. 7,45 (14,90)
Verkkokaupassa

Sisältää hellävaraisia ja hoitavia mikromineraaleja. Mineraalimeikkivoide sopii kaikille ihotyypeille. Antaa ihon hengittää eikä tuki huokosia. Saa ihon näyttämään tasaiselta ja pehmeän puuteroidulta. Öljytön ja tahraamaton koostumus. Mineraalimeikit sopivat myös herkälle iholle.

Tuoteinfo:

Ihon virheet täydellisesti peittävä, pitkäkestoinen mineraalimeikkivoide. Sopii kaikille ihotyypeille!

2,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Vain verkkokaupassa
{}
Sivun alkuun