Pohjoisessa Suomessa, maailman huipulla – siellä, missä ilma, valo ja vesi ovat puhtaimmillaan – on pyhäkkö, joka on ravinnut ihmisten kehoa, mieltä ja sielua vuosisatojen ajan. Siellä ankara pohjoinen ilmasto on tehnyt luonnosta ja ihmisistä voimakkaita ja hehkuvan kauniita. Pitkän, pimeän talven jälkeen tulee ympärivuorokautisen auringon aika, joka tekee elävistä olennoista sitkeitä ja luonnon ainesosista ainutlaatuisen tehokkaita. Kutsumme tätä nimellä Arctic Lumenessence.
Maa muokkaa myös käsitystämme elämästä: se luo uskoa puhtauteen ja voimaan sekä pohjoismaiseen kauneuskäsitykseen – siihen, että luonnollinen kauneus saa näkyä.
Ainutlaatuinen pohjoisen luonnon voima on vangittu Lumene-ihonhoito- ja meikkituotteisiin, jotka korostavat ihosi luonnollista, heleää hehkua. Jotta voit olla aito, oma itsesi – et jonkun toisen tulkinta kauniista.

​ 

Lumene (7 kpl)

Lumene Invisible Illumination Nordic Light huulihoide 10 ml

Lumene Invisible Illumination Nordic...

25,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Koe ennennäkemätön ihonhoidon ja meikkien parhaat ominaisuudet yhdistävä innovaatio. Puhdasta lähdevettä, kirkastavaa lakkaa ja valoa heijastavia sävypigmenttejä sisältävät Lumene Invisible Illumination Instant Glow Hehkupisarat tuovat hetkessä hehkun iholle. Helppokäyttöisellä nestemäisellä aurinkopuuterilla voit myös muotoilla kasvoja kevyesti ja luonnollisesti. Hehkupisaroita voi käyttää joko sellaisenaan tai Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumiin sekoitettuna tuomaan lämmintä auringon hehkua iholle. Hehkupisaroiden luonnollisen lämmin, neutraali sävy sopii kaikille ihon sävyille jättäen luonnollisen lopputuloksen.

Lumene Arctic Glow huuliöljy 8 ml

Lumene Arctic Glow huuliöljy 8 ml

12,90 9,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Arctic Glow Huuliöljy jättää huulesi pehmeän hoidetuiksi ja kosteutetuiksi ravitsevan suomalaisen vadelman siemenöljyn avulla. Uusi ja innovatiivinen, miellyttävän pehmeä applikaattori annostelee juuri sopivan määrän tuotetta.

2,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Arctic Glow huulikiilto 8 ml

Lumene Arctic Glow huulikiilto 8 ml

12,90 9,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Arctic Glow Huulikiilto jättää huulesi pehmeän hoidetuiksi ja kosteutetuiksi ravitsevan suomalaisen vadelman siemenöljyn avulla. Huulikiilto on täydellinen tuote meikin korjailuun päivän aikana, jonka avulla saat luotua hetkessä huolitellun ja viimeistellyn ilmeen. Uusi ja innovatiivinen, miellyttävän pehmeä applikaattori annostelee juuri sopivan määrän tuotetta - myös tarkan huulimeikin tekoon.

Useita vaihtoehtoja
Lumene Raspberry Miracle Heleyttävä huulivoide 10 ml

Lumene Raspberry Miracle Heleyttävä h...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hoitava ja kosteuttava huulivoide - pehmeät huulet, heleyttävää väriä ja herkkää kiiltoa.

3,8 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Raspberry huulikiiltokynä 2,8 g

Lumene Raspberry huulikiiltokynä 2,8 g

13,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Marjaisan herkullinen huulikiiltokynä, jossa neljä upeaa ominaisuutta: huultenrajaus, väri, kiilto ja hoitavuus. Todellinen ihmetuote, joka ilahduttaa helppokäyttöisyydellään. Automaattimekanismin ansiosta puikkoa ei tarvitse teroittaa ja sitä voi kiertää kätevästi auki ja kiinni. Terä pysyy käytössä sopivan terävänä. Huulikiiltokynä on pehmeän voidemainen huulilla, antaa väriä sopivasti ja hoitaa ja kosteuttaa huulia kuin hoitotuote. Kätevä kuljettaa mukana ja lisätä päivän mittaan. Suomalainen vadelman siemenöljy hoitaa huulia.

Tuoteinfo:

Sorbettimaista kiiltoa ja väriä huulillesi.

4,2308 / 5
Useita vaihtoehtoja
Lumene Wild Rose Volume -huulikiilto 6 ml

Lumene Wild Rose Volume -huulikiilto...

Alk. 4,95 (9,90)
Verkkokaupassa

Suomalainen ruusunmarjan siemenöljy kosteuttaa huulia ja auttaa pitämään huulet hoidetun pehmeinä ja miellyttävinä. Huulikiillon koostumus on optimaalisen pysyvä, ja pysyy jopa 4 tuntia huulilla. Se tuntuu pehmeän joustavalta eikä tunnu tahmealta. Sävyt 1-8 ovat säteileviä helmiäishohdevärejä.

Tuoteinfo:

Hohtavaa, täyteläistä kiiltoa huulille.

4,3333 / 5
Useita vaihtoehtoja
Vain verkkokaupassa
Lumene Wild Rose -huulikiilto 6 ml

Lumene Wild Rose -huulikiilto 6 ml

Alk. 4,95 (9,90)
Verkkokaupassa

Suomalainen ruusunmarjan siemenöljy kosteuttaa huulia ja auttaa pitämään huulet hoidetun pehmeinä ja miellyttävinä. Naisille, jotka haluavat laadukkaan, kestävän, hoitavan ja superkiiltävän huulimeikin. Sekä naisille, jotka hakevat uusia trendikkäitä sävyjä. Koostumus on optimaalisen pysyvä ja pehmeän joustava - ei tunnu tahmealta huulilla! Pehmeämuotoinen applikaattori, jolla kiiltoa levittyy sopivasti ja siististi huulille.

Tuoteinfo:

Wild Rose Huulikiilto antaa superkiiltävää väriä ja miellyttävää pehmeyttä huulille!

4,4 / 5
Useita vaihtoehtoja
Vain verkkokaupassa
{}
Sivun alkuun